۲۵ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد بیمه شد
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۴۰ هزار واحد مسکونی ساخته شده در استان از سال ۸۴ تاکنون افزون بر ۲۵ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی بیمه شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، کیامرث حاجی زاده ظهر امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اعتبارات دولتی نمیتواند به تنهایی خسارتهای ناشی از حوادث طبیعی را در استان جبران کند و شرکتهای بیمه با گسترش چتر بیمهای مکمل خوبی درکنار دولت برای جبران خسارتها هستند.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران از نظر بروز حوادث غیرمترقبه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و هر ساله با حوادث مختلفی رو به رو میشود، عنوان کرد: بیشتر مناطق کهگیلویه و بویراحمد زیر گسلهای زلزله خیز قرار دارد و در دو سال اخیر با حوادث پیش بینی نشدهای از جمله زلزله سی سخت مواجه شد.
حاجیزاده ابراز کرد: در شرایط کنونی باید طوری برنامه ریزی کرد که شرکتهای بیمه گر در کنار دولت قرار گیرند و بخشی از خسارتهای وارده به بخشهای مختلف را جبران کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در کهگیلویه و بویراحمد، بخش کشاورزی بیشترین خسارتهای ناشی از حوادث طبیعی را در دوسال گذشته متحمل شده است.
حاجیزاده یادآور شد: استان در زمینه پرورش ماهیان سردابی و زینتی سومین قطب کشور است و از سال 98 تاکنون خسارتهای زیادی به این بخش وارد شده و میطلبد واحدهای تولید ابزیان بیشتری در منطقه زیرپوشش بیمه قرار گیرند تا در موقع خسارت دغدغهای نداشته باشند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: عشایر استان بیشتر از یک میلیون واحد دامی در اختیار دارند که 10 درصد این دامها زیر پوشش بیمه قرار دارد که رضایت بخش نیست.
حاجیزاده وضعیت بیمه واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر 25هزار نفر استان را مطلوب دانست و اظهار داشت: از 40 هزار واحد مسکونی ساخته شده در استان از سال 84 تاکنون افزون بر 25 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی بیمه شده است.
وی خاطرنشان کرد: پس از وقوع پدیده مونسون مسئولان استان خسارتهای وارد شده را جمع آوری و به سازمان بحران کشور ارسال کردند و پس از بررسی و تصویب در دولت برای ابلاغ اعتبارات لازم به سازمان برنامه ارسال شد.
حاجی زاده تاکید کرد فرهنگ سازی برای گسترش چتر بیمه در استان ضروری است و برای این کار شرکتهای بیمه در کنار دولت باید مزیتهای بیمه گری را برای قشرهای مختلف مردم تبلیغ کرد و شرکتهای بیمه گر باید غرامتها را در کمترین زمان پرداخت کنند تا مردم اقبال بیشتری به آنها نشان دهند.
انتهای پیام/544