شهید پیرمحمدی نماد صبر و استقامت در جنگ بود
یادواره شهید سردار مهدی پیرمحمدی در فرهنگسرای امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، سردار منصور عزتی از فرماندهان دفاع مقدس و رئیس اسبق دانشکده افسری سپاه در یادواره شهید سردار مهدی پیرمحمدی ضمن ادای احترام به مقام والای سردار مهدی پیرمحمدی اظهار داشت: این شهید یکی از فرماندهان شجاع دفاع مقدس بود که جانانه به دل دشمن میزد و در بسیاری از عملیاتها نقش پررنگ خود را در پیروزی نشان میداد. شهید مهدی پیرمحمدی و قامت بیاتها نماد صبر و استقامت در جنگ بود و متأسفانه از رشادتها این سرداران به جامعه کم گفته شده است.
وی با بیان اینکه جنگ همواره یک حادثه تلخ و ناگوار است و صدمات و زیانهای جبران ناپذیری را دارد، گفت: ولی صدام به همراهی چندین کشور کاملاً خودخواهانه به ایران اسلامی حمله کردند و بسیاری از جوانان ما در این هشت سال شهید شدند. همین جنگ هشت ساله ما را در بسیاری از حوزهها عقب انداخت ولی به کل دنیا ثابت کرد که هیچ کشوری نمیتواند مردم ایران و کشور ایران را به تصرف درآورد.
رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه دشمنان تلاش بسیاری کردند که ایران اسلامی را از آن خود کنند، گفت: حتی یک وجب هم نتوانستند از ایران تصاحب کنند و این یک پیروزی و افتخار بزرگ برای ملت ایران بود و این افتخار همیشه در تاریخ جاودانه شد.
وی با اشاره به اینکه قهرمان نسازیم بلکه قهرمانهای خود را بشناسیم، بیان کرد: رزمندگان هشت سال دفاع مقدس یک قهرمان بودند و یکی از این قهرمانها مهدی پیر محمدی بود.
عزتی با اشاره به اینکه صدام خود را برای جشن 10 روزه در تهران آماده کرده بود، ادامه داد: همین دشمن در یک ماه آغازین جنگ سعی داشت با فشار جهانی آتش بس اعلام کند.
وی با اشاره به تاریخ شهادت سردار شهید پیرمحمدی در سال 62 گفت: سال 1362 سال بسیار سنگینی برای کشور بود و شهید پیرمحمدی در این سال و در جزیره به شهادت رسید؛ انگیزههایی وجود دارد که یاد شهدا به فراموشی سپرده شود و این تفکر به قدری بزرگ است که رهبر معظم انقلاب نیز در این مورد ابراز نگرانی میکنند.
عزتی در پایان با اشاره وقایع اخیر و تلاش دشمن برای تجزیه ایران گفت: دشمنان ما بدانند ایران اسلامی به قدری قدرتمند است که آنها فکر تجزیه ایران را باید به گور ببرند.
به گزارش تسنیم، سردار شهید پیرمحمدی در فروردین 1335، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پس از اخذ دیپلم در سالهای 56 و 57 به عنوان جوانان نخست در زنجان به صف انقلاب پیوستند و شجاعانه با رژیم طاغوت بهمقابله میپرداختند. سرانجام پس از پیروزی انقلاب و تشکیل نهاد مقدس سپاه به دستور امام خمینی (ره) ، به همراه دوستان "سپاه زنجان" را تشکیل داد و با آغاز غائله کردستان حدود یک سال به مناطق (جوانرود، اشنویه، بوکان و مهاباد) اعزام شد. با شروع جنگ تحمیلى عازم جبهههاى نبرد شد و تا آخرین لحظه دست از تلاش و فداکارى برنداشت. وى در تمام مدت فعالیت در سپاه و جبهه دارای سمتها و مسئولیتهای زیادی بود که سرانجام در سال 1362 در هنگام شناسایی زمانی که فرمانده گردان ولیعصر (عج) را بر عهده داشت بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید؛ پیکر مطهر شهید پیرمحمدی در مزار شهدای پایین آرام گرفت.
وى در وصیتنامه فردى خود میگوید: اینجانب مهدى پیرمحمدى فرزند احمد از خداوند متعال خواستارم که از گناهان بىشمار من درگذرد و از بازماندگان مى خواهم که مرا حلال کنند و امام را دعا کنید و اطاعت کنید از فرامینش و برایم نماز بگذارید.
انتهای پیام/ن