راه اندازی نخستین شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان در تایوان

راه اندازی نخستین شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان در تایوان

تایوان در بحبوحه افزایش تنش‌ها با چین، نخستین شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان خود را راه اندازی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، تایوان در بحبوحه افزایش تنش ها با چین، امروز نخستین شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان خود به نام «تایوان پلاس» را راه اندازی کرد.

براساس گزارش فرانس 24، تایوان به منظور گسترش توان بین‌المللی خود برای مقابله با فشارهای دولت چین، امروز شبکه تلویزیونی انگلیسی زبانی را به نام «تایوان پلاس» راه اندازی کرد.

این شبکه در حال حاضر تنها برای ساکنان این جزیره در دسترس است و دسترسی بین‌المللی آن محدود است.

مقامات تایوان اعلام کردند شبکه تایوان پلاس سال گذشته با پشتیبانی دولت، پخش آنلاین خود را آغاز کرده بود و بخشی از برنامه های آن برای مقابله با تهاجم دولت چین اختصاص می یابد.

سای اینگ ون رئیس دولت تایوان در این باره گفت: این شبکه 24 ساعته، تایوان را به جامعه بین الملل برمی گرداند. ما خواستار همکاری های نزدیکتر با کشورهایی هستیم که ارزش های ما درباره آزادی و دموکراسی را به اشتراک می گذارند.

وی افزود: من اطمینان دارم که این شبکه تلویزیونی جدید باعث ارتقای پیشرفت های بین‌المللی ما خواهد شد.

وزیر فرهنگ تایوان نیز ابراز امیدواری کرد شبکه تایوان پلاس طی 6 ماه آینده در آمریکا نیز در دسترس باشد.

سفر جنجال برانگیز نانسی پلوسی به تایوان در اوایل ماه اوت، و پس از آن سفر چندین مقام دیگر آمریکایی به این جزیره، دولت چین را که همواره تایوان را بخشی از خاک خود می داند، مجبور به واکنش کرد و پکن مانور نظامی گسترده ای را در نزدیکی خاک تایوان آغاز کرده و باعث افزایش تنش ها با این جزیره شده است.

سخنگوی دفتر امور تایوان دولت چین اظهار کرد دولت کشورش تمام تلاش خود را برای دست یابی به اتحاد و یکپارچه سازی صلح آمیز با تایوان انجام می دهد اما تعهد پکن به حفظ امنیت منطقه تزلزل ناپذیر است. سرزمین مادری چین باید دوباره متحد شود.

در حالی که دولت چین اعلام می کند که تایوان بخشی از حاکمیت این کشور است، دولت خودمختار تایوان ضمن رد این موضوع، اظهار می کند که جمعیت 23 میلیون نفری این جزیره باید در مورد استقلال و یا وابستگی آن به چین، تصمیم بگیرند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با سی‌ان‌ان اظهار کرد واشنگتن به تایوان کمک می کند تا توانایی اش را برای دفاع از خود در برابر حمله احتمالی چین افزایش دهد.

وی در این مصاحبه با تردید نسبت به تعهد کوتاه مدت بایدن برای ارسال نیروی نظامی به این جزیره، افزود: ما متعهد به کمک به تایوان هستیم تا این کشور بتواند ظرفیت و توانایی خود را برای مقابله با تهاجم احتمالی چین ارتقا دهد.

این در حالی است که بایدن چندی قبل در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس اظهار کرد در صورت حمله چین به تایوان، نیروهای آمریکایی از تایپه در برابر این تهاجم دفاع خواهند کرد.

بایدن در پاسخ به این سوال که اگر پکن قصد حمله به تایپه را داشته باشد، آیا مردان و زنان آمریکایی باید از این کشور دفاع کنند، بار دیگر سرش را به علامت تایید تکان داد و قاطعانه گفت: بله!

این در حالی است که واشنگتن سال هاست سیاست«ابهام استراتژیک» را در قبال تایوان در پیش گرفته و در این سیاست اگر چین به تایوان حمله کند، آمریکا مداخله نظامی خواهد کرد. این سیاست برای دفاع از تایوان در برابر تهاجم چین و نیز برحذر داشتن تایوان از اعلام رسمی استقلال از پکن اتخاذ شده است.

کاملا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا نیز در سفر به ژاپن، «اقدامات تنش آمیز» چین در منطقه را به شدت محکوم کرد و خواستار تعمیق روابط غیررسمی با تایوان شد.

معاون رئیس جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد ما همچنان به حمایت از تایوان ادامه می دهیم و سیاست واشنگتن در قبال تایوان تغییر نکرده است. تایوان کشوری با یک دموکراسی پرجنب و جوش است که کالاهای زیادی را در عرصه های مختلف سلامتی و تکنولوژی برای جهانیان تامین می کند و ما به تعمیق روابط غیررسمی خود با این کشور ادامه می دهیم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران