صنعت گردشگری به عنوان "یک بیمار" ارزش مداوا و درمان را دارد


صنعت گردشگری به عنوان "یک بیمار" ارزش مداوا و درمان را دارد

وزیر میراث فرهنگی با تشبیه صنعت گردشگری به یک بیمار گفت: اگرچه صنعت گردشگری بیمار است اما هرگونه اقدام و هزینه برای مداوای این بیمار دارای ارزش است؛ چراکه موجب تحرک سایر بخش‌های عقب مانده کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید عزت‌الله ضرغامی در جریان مراسم اختتامیه هفته گردشگری که عصر امروز در موزه ملی ایران برگزار شد، ضمن تشکر از همکاری مجلس شورای اسلامی بر لزوم یاری و تعامل تمامی دستگاه‌های اجرایی با وزارتخانه میراث فرهنگی به عنوان یک نهاد فرابخشی تأکید کرد که نتیجه آن بهبود حال صنعت گردشگری به عنوان یک بیمار است که ارزش مداوا را داراست؛ چراکه در صورت بهبودی و اصطلاحاً بلندشدن از روی تخت بیماری، دیگر حوزه های بیمار و عقب مانده کشور را نیز به همراه خود به حرکت در می اورد.

وی در ابتدا با اشاره به اقدامات مساعد وزارتخانه با رویکرد تسهیل گری در زمینه توسعه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در اقصی نقاط کشور گفت: جنوب استان خوزستان و مناطق منتهی به ساحل در کشور یکی از نقاط بکر برای سرمایه‌گذاری با هدق توسعه گردشگری در این مناطق است و این موضوع در جریان سفر اخیر به این استان با جدیت پیگیری شده و تاحصول نتیجه نهایی در دولت نیز دنبال خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی همچنین با تقدیر و تشکر از مجلس شورای اسلامی به جهت تعامل مناسب با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه توسعه حوزه‌های مأموریتی این وزارتخانه، بیان کرد: طی روزهای اخیر قانونی در مجلس در جریان تصویب قرار داشت که بر اساس آن مقرر شده بود تا قیمت برق برای تمامی مصرف کنندگان تعدیل شده و یک قیمت واحد تعدیل شده برای تمامی مشترکان در نظر گرفته شود که بلافاصله پس از اطلاع همکاران بنده در وزارتخانه میراث فرهنگی مکاتبه‌ای برای تجدید نظر در این خصوص باتوجه به تبعات و آثار سوء آن بر هتل‌ها به عنوان یکی از مصرف کنندگان مهم و بزرگ برق در کشور توسط اینجانب به ریاست مجلس محترم ارسال شد که حسب هماهنگی صور گرفت بنابر دستور ایشان مراتب جهت بازنگری لازم و طرح مجدد موضوع در صحن مجلس به کمیسیون مربوطه ارجاع شد.

ضرغامی همچنین با اشاره به تشریک مساعی و همکاری بسیار خوب صمیمانه و نزدیک مجلس شورای اسلامی در زمینه اصلاح مقررات ناظر بر نحوه محاسبه بهای گاز مصرفی هتل‌‌ها تصریح کرد: تمامی تلاش‌ها در مجموعه دولت و مجلس به سمت تحقق این هدف بوده است که شرایط گردشگری در کشور بهبود پیدا کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه خوشبختانه باتوجه به تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته در طول یکسال گذشته در برخی از زمینه‌ها شاهد وقوع تحولات جدی و مهمی بودیم اظهار کرد: در شرایطی که به دلیل شرایط ناشی از کرونا هتل‌ها در وضعیت بسیار بغرنجی به سر می برند، امروز شاهد هستیم که بر اثر نتیجه حاصل از اقدامات اعمال شده تعداد زیادی از هتل‌ها در بسیاری از شهرهای کشور فاقد فضا و ظرفیت خالی برای پذیرش مسافران هستند.

وی همچنین با بیان این مطلب که بسیاری از پروازها امروز بسیار زودتر از موعد تکمیل می‌شوند عنوان کرد: این موضوع در وهله اول موجب خوشحالی است؛ چراکه حاکی از توسعه میزان مسافرت و گردشگری در هر دو سطح داخلی و خارجی است، اما در وهله دوم قطعاً یک مشکل و محدودیت است که باید با توسعه ناوگان حمل و نقل و افزایش ایرلاین‌ها برای آن تدابیر و اقدامات مناسبی اتخاذ شود.

وزیر میراث فرهنگی محدودیت ظرفیت ناوگان حمل و نقل هوایی را یکی از مسائل و مشکلات مهم در زمینه توسعه گردشگری عنوان کرد و افزود: در این زمینه مذاکرات خوبی با وزیر را ه و شهرسازی با هدف افزایش سطح نظارت ها داشته ایم؛ چراکه اگر بپذیریم که حوزه گردشگری یکی حوزه فرابخشی و فرادستگاهی است باید الزاماً سایر دستگاه‌ها برای حل مشکلات تأثیرگذار در این حوزه همکاری کنند و در همین راستا صرفاً در طول هفته جاری بیش از سه تفاهم نامه با وزارتخانه های راه و شهرسازی، ارتباطات و آموزش و پروش منعقد شده است.

ضرغامی با بیان اینکه هرچند وزارت میراث فرهنگی از نظر بودجه‌ای و اعتبارات جزء فقیرترین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور محسوب می‌شود اما در عین حال از نظر ظرفیتی اساساً یک وزارتخانه بسیار قوی است که نقشی تعیین کننده و سامان دهنده دارد، یادآور شد: هر بخش یا حوزه‌ای جدید برای تثیبت و توسعه فعالیت در بدو امر به عنوان یک نهاد نوپا نیازمند مشارکت و یاری مستمر و مداوم است و برهمین اساس حوزه گردشگری به عنوان یک حوزه نو وبدیع و به مثابه بیماری که مجدد می‌خواهد اقدام به راه رفتن کند قطعاً نیازمند توجه و کمک است.

این مقام مسئول با تشبیه صنعت گردشگری به یک بیمار گفت: اگرچه صنعت گردشگری بیمار است اما هرگونه اقدام و هزینه برای مداوای این بیمار دارای ارزش است؛چراکه اگر این بیمار به تعبیری از روی تخت بلند شود میتواند دست یاری به سایر حوزه‌های کشور داده و آنها را نیز به حرکت دربیاورد.

وی با تأکید براینکه در راستای این کمک و همیاری مجموعه وزارتخانه میراث فرهنگی انتظار کمک مالی یا تخصیص بودجه از سوی دیگر نهادها وبه صورت مشخص مجلس را ندارد بیان کرد: تنها خواسته ما یاری مجلس محترم شورای اسلامی برای اصلاح و تدوین قوانین و مقررات کارآمدی است که در خدمت اجرای فعال در حوزه گردشگری قرار گرفته و در نهایت موجب توسعه این صنعت می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به بازدید امروز جناب آقای دکتر رئیسی، ریاست محترم جمهوری از وزارتخانه میراث فرهنگی، تصریح کرد: در جریان و بازدید و جلسه امروز رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران نیز این نکته به عنوان مهمترین مطالبه وزارتخانه میراث فرهنگی از سوی مجموعه مدیران مطرح شد که این وزارتخانه نیازمند همکاری و تعامل مناسب دیگر دستگاه‌ها ونهادهای اجرایی و حاکمیتی برای ایجاد توسعه و تحول و ادامه مسیر پیشرفت در سال دوم دولت است.

ضرغامی با اشاره به نیاز کشور به جهت تأسیس آژانس‌های مسافرتی تخصصی، اظهار کرد: ظرفیت‌های متعدد و بی‌شماری در زمینه‌های مختلف نظیر سدسازی، حوزه‌های عملی، کشاورزی و برای توسعه گردشگری وجود دارد که مستلزم برقراری تورهای اختصاصی برای طیف‌های مشخصی از جامعه نظیر کودکان، دانش آموزان و ... است که جهت تحقق این موضوع معاونت گردشگری به صورت جدی اقدامات لازم را برای تحقق نتایج مطلوب در سال پیش رو دنبال خواهد کرد.

وی همچنین تأکید کرد: برای ایجاد تحول در حوزه گردشگری وتوسعه این صنعت علاوه بر همکاری و هم‌افزایی تمامی اجزای این صنعت باید به نحوی عمل شود که دستگاه‌های دولتی و اجرایی و حتی رسانه‌ها، مطالبات و درخواست‌های بخش خصوصی گردشگری را به صورت بسیار فوری، مداوم و با جدیت پیگیری کنند.

این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: امروز دنیا خواستار بازدید از ایران کهن، باستانی دارای فرهنگ غنی و قوی است؛ در حالیکه دشمن به هیچ عنوان تمایلی برای تحقق این خواسته ندارد؛ فلذا باید تمامی تلاش‌ها را به سمت تحقق این هدف معطوف کنیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon