وسایل بازی پارک‌های شهرکرد استاندارد نیست

وسایل بازی پارک‌های شهرکرد استاندارد نیست

مدیرکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارد نبودن وسایل بازی و تفریحی پارک‌های شهرکرد، گفت: علی‌رغم اقدامات و تذکرات انجام شده، شهرداری شهرکرد هیچ تلاش و پاسخی در این خصوص ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی پژوهش ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: بر روی پارک‌ها و شهربازی‌ها نظارت‌ها صورت گرفت، 200 مورد تجهیزات تفریحی مستقر در پارک داشتند اما متاسفانه تجهیزات استاندارد تفریحی در این پارک‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به عدم اقدام شهرداری شهرکرد در جهت تعویض و استانداردسازی تجهیزات در پارک‌ها، افزود: نامه به شهرداری شهرکرد زده شده است و اعلام شد تجهیزات مراکز تفریحی و پارک‌ها استاندارد نیست اما متاسفانه هیچ تلاشی برای استاندارد سازی تجهیزات صورت نگرفته است و پاسخی به نامه‌ها داده نمی‌شود.

مدیرکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: 14 شهربازی وجود دارد که 200 مورد بازرسی از تجهیزات صورت گرفته و تعداد تجهیزات دارای پروانه استاندارد 180 مورد است. متاسفانه به استاندارد در بدنه جامعه به عنوان یک نهاد که می‌تواند به آرامش و سلامت جامعه کمک کند، توجهی نشده است‌ که یکی از دلایل آن فاصله بین رسانه و استاندارد بوده که آگاه سازی لازم صورت نگرفته است.

پژوهش مطرح کرد: کارشناسان هتل‌ها را مورد بررسی قرار دادند تا بر اساس تجهیزات استاندارد در سایت استاندارد رتبه بندی شوند و کار توریست را برای انتخاب هتل آسان کنند، این اتفاق هم در رابطه با مدارس اتفاق افتاده است. در واقع اداره استاندارد به دنبال سنگ اندازی نیست بلکه به دنبال رتبه‌بندی برای آسان‌تر‌کردن کارها است.

مدیرکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از مباحثی که در استاندارد به آن توجه می‌شود، ایمنی ساختمان است. در بررسی‌ها طی چندماه گذشته متاسفانه در بخش شن و ماسه و بتن‌ها عدم رعایت استاندارد مشاهده شده است که چندین بار با نظام مهندسی مکاتبه شده که جلوی بتن‌ها با تحمل فشار پایین را بگیرند و اگر این اتفاق نیفتد موجب به خطر افتادن جان انسان‌ها در مواقع زلزله می‌شود.

وی ادامه داد: سه واحد تولید کننده یونولیت سقفی در شهرکرد و یک واحد در لردگان است اما مشکلی که وجود دارد این است کهیونولیت‌ها از استان‌های دیگر با قیمت ارزان در استان ارائه می‌شوند که باید ناظرین ساختمان‌ها دقت کنند اما معمولا ناظرین ساختمان‌ها از نظام مهندسی بوده و یک سری هم خود پیمانکار هستند و موجب مشکلات زیادی می‌شود، اگر به این مسئله دقت نشود مسکن‌های خوبی ساخته نمی‌شوند.

مدیرکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: یک سری کالاها به صورت اجباری باید استاندارد سازی شوند و سری دیگر برای اینکه ارزش آن‌ها بالا رود، خود تولید کننده کالا را مشمول استاندارد تشویقی می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات در زمینه محصولات کشاورزی، تصریح کرد: متاسفانه کشاورزان با استاندارد در ارتباط نیستند و محصولات خود را بدون این مورد به کشورهای دیگر می‌فرستند، در نتیجه اگر استانداردهای لازم کشور مقصد را نداشته باشند این محصولات بازگردانده می‌شوند و یک برچسب منفی برای استان در نظر گرفته می‌شود لذا با سازمان جهادکشاورزی در حال رایزنی بوده که اگر محصولات کشاورزی استاندارد اجباری ندارند لااقل استاندارد تشویقی شوند که این موجب عرضه محصول با خیال راحت می‌شود.

پژوهش در پایان با اشاره به کمک به واحدهای دانش‌بنیان و فناور جهت استانداردسازی، خاطرنشان کرد: نزدیک به دو هفته پیش تفاهم نامه‌ای با شرکت دانش بنیان استان منعقد شد که یک دفتر استاندارد سازی در پارک علم و فناوری به همراه یک کارشناس با حضور دو روز در هفته برای راهنمایی نخبگان داشته باشیم و علامت استاندارد نیز تحت عنوان "دانش نماد" راه اندازی شد و تولیدات مبتکرین در همان مکان مورد آزمایش قرار داده می‌شود که این‌کار به آسان شدن روند تولیدات دانش بنیان کمک می‌کند.

انتهای پیام/7540/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon