ارزشیابی مدیران در استان مرکزی آغاز شد

ارزشیابی مدیران در استان مرکزی آغاز شد

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: کار ارزشیابی مدیران دستگاه‌های دولتی در زمینه انجام تکالیف در استان مرکزی شروع شده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند ، حجت الاسلام سید عبدالمهدی موسوی عصر امروز در شورای اداری شهرستان شازند با اشاره به پیگیری مسائل و مشکلات شهرستان، اظهار داشت: کارگروهی برای پیگیری مسائل مطرح‌شده در این جلسه به سرپرستی رئیس دادگستری شهرستان شازند و متشکل از مسئولان مربوطه در حوزه اوقاف، روستایی، محیط زیست، جهاد کشاورزی، ثبت اسناد، صنایع و غیره در شهرستان ایجاد می گردد تا ظرف دو هفته آینده مسائل موجود را بررسی و راهکارهای مناسب و عملیاتی که راهگشای مشکلات مربوطه باشد، به دادگستری کل ارائه کند تا در استان جمع بندی نهایی انجام و آن مسائلی که در استان قابل حل است مرتفع و اندک مسائل باقیمانده که نیاز هست در سطح ملی پیگیری شود، منعکس گردد تا ان شاء الله شاهد نتایج مطلوبی باشیم.

وی ضمن تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص)، با طرح سوالی مبنی بر اینکه ما چقدر از سنت‌های پیامبر فاصله گرفته‌ایم؟ افزود: در قرآن کریم و سوره توبه چند ویژگی برای حضرت محمد (ص) ذکر شده است و خداوند می فرماید: «پیامبر شما وجودی است که بسیار باارزش است، از خود انسان‌ها برخاسته است و مثل خود مردم زندگی می‌کند» و با اشاره به خصوصیتی دیگر از ایشان می فرماید: «او انسانی است که سختی‌ها و مشکلات جامعه برای ایشان بسیار سنگین و دردناک است»، لذا ما که از شیعیان و رهروان پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) هستیم، مشکلاتی که در جامعه وجود دارد چقدر برای ما سخت و طاقت فرسا است؟، آیا مشکلات مردم موجب شده است که ما آرامش نداشته باشیم؟

رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند: «اگر مسئولیت بخشی از جامعه را برعهده گرفتید و مانند کارهای شخصی خود در آن زمینه دلسوزی و پیگیری نداشتید بوی بهشت را استشمام نمی‌کنید» و این مسئولیت مدیران ما را سنگین‌تر می‌کند. مدیری که از جایگاه و ساختاری که در اختیار دارد در جهت خدمت به مردم و گره‌گشایی از مشکلات آنها استفاده نکند، به سخن پیامبر خاتم عمل ننموده است.

موسوی با اشاره به نقل قولی از آیت‌الله مشکینی(ره)، عنوان کرد: نظام اسلامی محصول دعای بزرگان در طول تاریخ و طول غیبت است، نظام اسلامی نه تکیه بر بنیان‌های غربی دارد و نه وام گرفته از ساختار شرقی است بلکه بر مبنای فقه اسلامی عمل می‌کند و یک رهبر اسلامی آن را طراحی و ساختارها را بیان کرد و قانون اساسی را به تایید عامه مردم رساند. قلب های مردم ما در ایام رحلت پیامبر و شهادت امام حسن مجتبی (ع) با اغتشاشات جریان منحرف به درد آمد و توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) و پرچم مقدس جمهوری اسلامی شد.

وی ادامه داد: ویژگی دیگری که برای پیامبر اسلام (ص) در قرآن کریم ذکر شده است، حریص و حساس بودن ایشان به هدایت، راهنمایی و راهبری مردم بود، انقدر این حرص را داشت که روایت داریم ایشان خبر از فردی که به وی اهانت می‌کرد گرفت که فلانی چند وقتی است که حضور ندارد، کجاست؟ گفتند در بستر بیماری قرار دارد و به همین خاطر به عیادت او رفتند و برای او دعا کردند، آیا مسئولین ما امروز اینگونه عمل می کنند؟

رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: صلح و سازش یک راه چاره است و بیش از 80 آیه قرآن به انجام آن تاکید دارد، به قدری صلح و مصالحه ارزش دارد که گفته می‌شود پاداشی بالاتر از عبادت شب قدر دارد، بنابراین در راستای حل مشکلات باید یکدیگر را یاری کنیم.

موسوی با بیان اینکه ما در معاشرت اجتماعی با مردم، چقدر اخلاق و رفتار اجتماعی را رعایت می‌کنیم؟خاطرنشان کرد: هدیه لبخند به مردم، کار سختی نیست چراکه اخوت و برادری را بیشتر می‌کند، بنابراین باید هر موقع که با درخواستی مواجه می شویم که رفع آن در توان ما نیست هم نسبت به این موضوع واقف باشیم.

وی در خصوص بیان مشکلات موجود تصریح کرد: همه مسئولان باید به اجرای عدالت کمک کنند و این کار از عهده شما بر می‌آید، در قوه قضاییه یک اقدام ارزشمندی شروع شد و به سرانجام رسید که آن سند تحول قضایی بود که یک سند افتخار آمیز در قوه قضاییه ثبت و ضبط شده است. این سند محصول 4 دهه کار، تلاش، تجربه، خروجی نظرات مدیران دستگاه‌ها است و مفید است که مدیران این سند را مطالعه کنند تا در اجرا شدن این سند به ما کمک کنند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: یکی از مولفه های مهم این سند، توجه به کاهش ورودی و تراکم بالای پرونده در دستگاه عدلیه است، قضات و کارکنان با روحیه جهادی و انقلابی به صورت شبانه‌روز مشغول رسیدگی به پرونده‌های مردم هستند ولی تا کی باید زیر بار سنگین حجم پرونده ها بمانیم، قضات و کارکنان دادگستری هم همانند مردم عضوی از مردم جامعه هستند و نیاز دارند تا در کنار خانواده خود باشند تا از زندگی خود احساس آرامش و رضایت داشته باشند.

موسوی بیان کرد: تا چه زمانی باید مدیران دستگاه‌های دولتی برای ما پرونده درست کنند کار ارزشیابی مدیران دستگاه‌های دولتی بر اساس سند تحول قضایی در زمینه انجام تکالیف تخصصی و سازمانی خود در استان شروع شده است و معتقد هستیم اگر ادارات تکالیف خود را به درستی و به موقع انجام دهند بسیاری از این پرونده‌ها تشکیل نمی‌شود بنابراین به طور حتم در کنار هر پرونده‌ای ترک فعلی از مدیری وجود دارد آن هم ترک‌ فعل‌هایی که برای نظام اسلامی هزینه ساز است. اگر یک دیوار نیم متری را متوقف می‌کردیم الان نیاز نبود یک قصر با بهترین نما را تخریب کنیم و عکس و فیلم آن در فضای مجازی پخش شود که با سو استفاده از این موضوع اقدام به تخریب و سیاه نمایی نظام کنند.

وی بیان کرد: تخریب‌ها و سیاه‌نمایی‌های امروز بلای جان جامعه ما شده است و این موضوع به خاطر این است که سواد رسانه‌ای جامعه بالا نیست و بصیرت مناسب گاها وجود ندارد، فضای مجازی توسط دلقک‌هایی اداره می‌شود که جوانان پاک و ساده دل ما و نوجوان خالی‌الذهن ما را منحرف می سازد که این اغتشاشات خروجی آن می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید به مدیران در واکاوی در حوزه اداری، عنوان کرد: علاوه بر تکریم مراجعان و گره‌گشایی از مشکلات آنها تکالیف قانونی را هم به موقع انجام دهیم چراکه تاخیر در انجام تکالیف قانونی برای نظام هزینه‌ساز است همچنین مراجع نظارتی شهرستان نارضایتی‌ها، چالش‌ها و مشکلات موجود در این زمینه را رصد کنند و به شورای تامین اعلام شود چراکه این نارضایتی بستر یک تنش اجتماعی‌، بحران و اغتشاش می‌شود بنابراین نمی‌توان از کنار چنین مسائلی بی تفاوت گذشت.

وی افزود: همچنین حقوق بیت‌المال، اراضی، آب تجدید ناپذیر هستند و باید نسبت به حقوق بیت‌المال حساس باشیم و تشکیل شورای حفظ حقوق بیت‌المال را جدی بگیریم.

موسوی خاطرنشان کرد: سه تا از 10 جرم نخست شهرستان شازند پیرامون مواد مخدر است و باید در حوزه مواد مخدر اقدامات پیشگیرانه انجام گیرد و فعالیت بیشتری انجام شود تا شاهد کاهش این جرائم باشیم. 4 مورد از 10 جرم نخست شهرستان در حوزه اخلاق، گفتار و رفتار است که این نشان می‌دهد صبر و حوصله مردم پایین است که باید چاره اندیشی در این خصوص صورت گیرد چراکه دشمن از این ضعف ما خوب استفاده می کند و بر این وضع سوار می شود.

وی در خصوص مشکلات شهرستان مهاجران و زالیان گفت: باید زیرساخت‌های ارتقاء قضایی بخش زالیان بررسی و پیگیری شود. در شهر مهاجران بنا بر ارتقاء قضایی این شهرستان وجود دارد و اقداماتی در حوزه منابع زیرساختی، منابع انسانی، ساختار و تشکیلات و غیره انجام شده است لذا دادگاه بخش زالیان در شهریور سال قبل به دادگستری شهرستان ارتقا پیدا کرده است و به این صورت مدیریت خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: باید زیرساخت‌ها در شهر مهاجران تهیه شود و ساختمان مناسب و ارتقا پاسگاه به کلانتری با امکانات مورد نیاز انجام گیرد تا مرجع قضایی در این شهرستان مستقر شود و بتواند خدمات بهتری به مردم ارائه کند که پیگیری جناب فرماندار در این زمینه بسیار گره‌گشا است.
موسوی با اشاره به اغتشاشات اخیر خاطرنشان کرد: در بحث اغتشاشات معتقد هستیم برخورد قضایی پیشگیرانه نیست. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: این محصول جنگ ترکیبی است و نیازمند هجوم ترکیبی است و اجزای این مرکب باید به صورت فعال در میدان حضور پیدا کنند که یکی از آنها، دستگاه‌های قضایی است، اگر مسئولان استان در حوزه امنیت و اطلاعات و انظباط تمام شد ولی کار قضا از صدور تا اجرای رای ادامه پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: جوانان و نوجوان که از جایی دستور نگرفته‌اند و به جهت هیجانات سنی به عنوان سیاه لشکر وارد میدان شدند و ساختار شکنی، هنجار شکنی، تخریب و اهانتی را انجام ندادند از اشتباهات آنها چشم پوشی می‌شود و اعتقاد ما بر این است که این نظام دستان قدرتمندی دارد که باز می‌تواند این جمعیت را در آغوش خود نگه دارد و همه باید در این راستا تلاش کنیم اما اگر کسی به جایی وصل بوده و در فضای مجازی شیطنتی کرده و خراب کاری کرده و با لیدرها همکاری داشته و برخی‌ها علاوه بر فضای مجازی در فضای حقیقی اقدام به ساختار شکنی داشتند نمی‌توان از این دسته از افراد گذشت و در یک روند دادرسی عاقلانه، قاطعانه و بدون رافت اسلامی به جرم آنها رسیدگی می‌شود. در این زمینه ریاست قوه قضاییه فرمودند: اعتراض حق مردم است اما اعتراض به این شکل که اقدام به آتش زدن اتوبوس و آمبولانس نمایند و نیروی فداکار انتظامی را شهید نمایند، سازگاری ندارد.

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon