بازخوانی روایتی تلخ از تیرباران زنان کردستانی توسط ضدانقلاب
شیرزنان استان کردستان که در طول تاریخ پا به پای مردان این دیار در مقابل جنایتهای ضدانقلاب ایستادند، جانشان را در راه اعتلای کشورمان تقدیم کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شیرزنان استان کردستان در دورههای مختلف از تاریخ پرحماسه ایران اسلامی نقش با شکوه و بیبدیلی در جامعه ایفا کردهاند. از جمله مقاطع تاریخی که زنان دوشادوش مردان در جامعه ما حضور داشتند انقلاب اسلامی و پس از آن هشت سال دفاع مقدس بود که با همصدایی و همراهی مردان حماسه جاودان را آفریدند و جانشان را در این راه تقدیم کردند.
شب زندهداریهای مادران، نگرانی خواهران و بیقراریهای همسران شهدا را هیچگاه نباید نادیده گرفت؛ آن روزها که فرزند، همسر و یا پسر خود را راهی جبهه میکردند تا در برابر دشمنان وطن ایستادگی کنند، میدانستند که شاید دگربار روی عزیزشان را نبینند اما دلشان قُرص بود که فدای راهی خواهند شد که به آسایش و آرامشِ امروزِ فرزندانشان منتهی خواهد شد.
شهیده «فاطمه اسدی» فرزند علی و آمنه در یازدهم مرداد ماه سال 1339 در روستای باقرآباد از توابع شهرستان دیواندره چشم به جهان هستی گشود؛ وی بانویی خودساخته بود که ایمانی به استواری کوههای کردستان داشت و پاکی، دینداری و پارسایی از مهمترین شاخصههای حیات او بودند.
بعد از پیروزی انقلاب فاطمه و همسرش همکاری خود را با نیروهای سپاه و پیشمرگان مسلمان کُرد آغاز کردند و وقتی ضدانقلاب مطلع شد همسر فاطمه را دستگیر و به زندان روستای نرگسله از توابع بخش مرکزی شهرستان دیواندره انداختند.
فاطمه هفتم شهریور سال 1393 برای ملاقات به همسر خود رفت و وقتی آثار شکنجه را در جای جای بدن او میبیند با فریادی رسا لب به اعتراض میگشاید و وقتی دشمن حیثیت نداشتهاش را بر باد میبیند او را به داخل مقر برمیگرداند و همسرش را به زندان میبرد و ضدانقلاب در همان لحظه دستور اعدام این زن پارسای آزاده را صادر میکند و او را همانجا تیرباران میکنند؛ مردم روستا پیکر او را از جلادان تحویل میگیرند و در همان روستا دفن میکنند و 17 آبان ماه سال گذشته در جریان عملیات کاوش پیکر مطهر شهدا توسط گروههای تفحص، برای نخستین بار پیکر مطهر این بانوی شهید پس از گذشت 37 سال از شهادت و گمنامی، در ارتفاعات چهل چشمه کردستان پیدا شد.
شهیده «شرافت ایزدی» از دیگر بانوان سلحشور کردستان، فرزند رحمتالله چهارم بهمن ماه سال 1299 در روستای بزوش از توابع شهرستان کامیاران متولد شد و وقتی به سن ازدواج رسید با جوانی از دیار خویش ازدواج کرد.
شرافت، عابدی به تمام معنا و شب زندهداری واقعی بود و خود را سرباز اسلام و انقلاب میدانست و حتی از ضدانقلاب میخواست به صراط مستقیم اسلام برگردند اما ضدانقلاب کوردل که به شدت از این زوج مسلمان و انقلابی هراس داشتند و آنان را مانعی در برابر خود میدیدند شب هنگام به منزل آنها حملهور شدند و آنها را به شهادت رساندند.
پژواک این جنایت روز بیستم خرداد ماه سال 1362 در فضای منطقه طنینانداز شد.
آری؛ اینها تنها بخشی از سرگذشت و حماسه شیرزنان کردستانی است که برای حفظ این آب و خاک از هیچ تلاشی دست برنداشتند و در برابر ضدانقلاب با شجاعت و شهامت ایستادند.
انتهای پیام /481/