کردستان نیازمند ایجاد مراکز علمی کاربردی در رشته‌های کشاورزی و معدن است

کردستان نیازمند ایجاد مراکز علمی کاربردی در رشته‌های کشاورزی و معدن است

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با بیان اینکه مأموریت اصلی دانشگاه علمی کاربردی تأمین نیاز بازار در قالب دوره‌های مهارت‌آفرینی است، گفت: این استان نیازمند ایجاد مراکز علمی کاربردی با محوریت رشته‌های کشاورزی و معدن است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شاهین فکور بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دانشگاه علمی کاربردی سنندج برگزار شد، با بیان اینکه ماموریت اصلی دانشگاه علمی کاربردی تامین نیاز بازار در قالب دوره‌های مهارت آفرینی است اظهار داشت: ایجاد اشتغال نیز از ماهیت‌های دانشگاه علمی کاربردی بوده و اگر غیر از این باشد انحراف در وظیفه دانشگاه علمی کاربردی صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با تأکید بر اینکه باید مراکز علمی کاربردی را به مراکز کاریابی تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: طبق برنامه ششم توسعه باید 30درصد آموزش‌ها کاربردی باشد اما متأسفانه فقط 14درصد از این مهم تحقق یافته است، به همین دلیل دربرنامه هفتم توسعه 50درصد از آموزش‌ها به آموزش‌های کاربردی تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر بیش از 43درصد از بیکاران جامعه جزو فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند، گفت: سه هزار و 300دانشجو در 13مرکز علمی کاربردی در سطح استان مشغول به تحصیل بوده و شرایط خوبی برای آنان فراهم است.

فکور با اشاره به اینکه در مهرماه امسال یک هزار و 209نفر دانشجو به دانشگاه‌های علمی کاربردی استان افزوده شده است، عنوان کرد: سیاست ما تبدیل اقتصاد آموزشی به اقتصاد کاربردی است نه افزایش تعداد دانشجویان، در این راستا بر این باوریم  برای ایجاد مهارت باید زیرساخت‌های زیست بوم فناوری را در استان فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری در واحد کردستان یک واحد فناور برای پردازش ایده‌های هر قشری از جامعه خواهیم داشت، ادامه داد: باید نیاز سنجی و نیاز آفرینی مؤثر را برای ایجاد مراکز بین‌المللی فراهم کنیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان از فعالیت 892 مدرس در این دانشگاه خبر داد و اعلام کرد: در هفته اول آبان ماه نیز فراخوانی برای جذب یک‌هزار و 500استاد ویژه دانشگاه علمی کاربردی داده خواهد شد که امیدواریم بتوانیم بیشترین سهم را در استان داشته باشیم.

به گفته وی، در دانشگاه علمی کاربردی کردستان 70رشته کاردانی ناپیوسته و 63رشته کارشناسی ناپیوسته وجود داشته که اکثریت آنها در حوزه‌های علمی مهندسی، کشاورزی، هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان ضمن اشاره به ارائه رشته‌های تحصیلی در دانشگاه علمی کاربردی افزود: در دانشگاه علمی کاربردی باید متناسب با نیاز بازار و جوانان جامعه حرکت کنیم.

فکور با بیان اینکه هیچ مرکز جدید علمی کاربردی در استان تأسیس نخواهد شد مگر متضمن ایجاد اشتغال باشد، اذعان کرد: متأسفانه علی‌رغم وجود برخی ظرفیت‌ها همچون کشاورزی و معدن در کردستان، رشته‌ مرتبطی وجود ندارد.

انتهای پیام/487/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon