۳۶۳ تن مواد مخدر در کشور کشف شد + تصویر
مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از انهدام باندهای سوداگران مرگ خبر داد و گفت: در نیمه نخست امسال ۳۶۳ تن انواع مواد مخدر کشف شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، ابوالفضل شریفی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری افراد آسیبپذیر جامعه برای جلوگیری از اعتیاد دانست و اظهار داشت: رویکرد درمان اعتیاد از دیگر رویکردهای دولت سیزدهم و ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
وی با بیان اینکه در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم توان پذیرش و ساماندهی معتادان متجاهر افزایش یافته است گفت: باید با مشارکت مردم، خیرین و کارآفرینان چرخه درمان با حرفهآموزی و توانمندسازی مددجویان زمینه ورود بهبودیافتگان اعتیاد در مراکز ماده 16 به اجتماع فراهم شود.
مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور کشفیات نیمه نخست امسال را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: با تلاش فراجا، وزارت اطلاعات، سپاه ، بسیج و دیگر دستگاهها با انهدام انواع باند سوداگران در نیمه نخست امسال 363 تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است.
شریفی 15 درصد این کشفیات را مواد مخدر صنعتی و قرص روانگردان دانست و خاطرنشان کرد: بیش از 85 درصد کشفیات مواد مخدر یاد شده معادل 315 تن شامل تریاک، مشتقات آن از جمله حشیش و مابقی مواد مخدر صنعتی و روان گردان است.
وی رویکرد این ستاد را مبارزه متوازن مردم پایه با مواد مخدر دانست و گفت: در کنار مبارزه، توسعه فرهنگ پیشگیری از اعتیاد و درمان، صیانت و توانمندسازی معتادان با محوریت مردم در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اجرا طرح یاریگران زندگی در جوامع کارگری، دانشآموزی، دانشجویی، خانواده و محله را بهعنوان اولویت و برنامه اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر دانست و بیان کرد: تلاش میشود در آینده نزدیک روستاها به این طرح افزوده شود.
شریفی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری بیش از 60 درصد مدارس تحت پوشش یاریگران زندگی قرار دارند تصریح کرد: 80 هزار مدرسه زیر پوشش طرح یاریگران زندگی قرار دارند و تلاش میشود سال آینده تمامی مدارس تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.
مسیر دریایی اقدام قاچاقچیان به ترانزیت مواد مخدر
استاندار بوشهر نیز با اشاره به اینکه قاچاقچیان مواد مخدر بیشتر از مسیر دریایی اقدام به ترانزیت این مواد میکنند گفت: یگانهای دریایی سپاه و مرزبانی به شدت با قایقهای حمل مواد مخدر برخورد کنند.
احمد محمدیزاده آشنایی جامعه با آثار سوء مواد مخدر را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: برپایی نمایشگاه و کارگاهی در خصوص آشنایی مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی و مردم با انواع مواد مخدر و آثار سوءمصرف این مواد افیونی در زمانی مشخص یک ضرورت است.
وی توجه به مناطق کارگری پرجمعیت را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در راستای مسئولیتهای اجتماعی برای کنترل و پیشگیری درمان کارگران مبتلا به اعتیاد باید منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی پای کار باشد.
استاندار بوشهر با بیان اینکه امروز مرکز درمان و بازپروری اعتیاد در منطقه ویژه اقتصادی جنوب استان وجود ندارد خاطر نشان کرد: لازم است با انجام مذاکره با مسئولان این منطقه زمینه راهاندازی این مراکز فراهم شود.
محمدیزاده تعداد کارگران منطقه پارس جنوبی را افزون بر 70 هزار دانست و گفت: 20 هزار نفر از آنها به صورت فصلی از مناطق مختلف کشور در عسلویه و کنگان حضور دارند که راهاندازی مراکز ماده 16 و 15 و مراکز درمانی اعتیاد در این منطقه صنعتی و کارگری ضروری است.
وی همچنین بر ضرورت جمعآوری معتادان متجاهر تأکید کرد و افزود: با توجه به شروع فصل پاییز و مناسب شدن شرایط جوی با مهاجرت معتادان متجاهر به سمت استان روبهرو هستیم که جمعآوری این افراد و ساماندهی آنها باید در اولویت کاری دستگاههای مسئول باشد
کشف 123 تن مواد مخدر استان بوشهر
دبیر سابق شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر، نرخ شیوع اعتیاد در این استان را 1.9 درصد دانست و تصریح کرد این رقم از میانگین 5.7 درصدی کشور پایینتر است و این استان جزء 4 یا 5 استان سبز کشور است.
ارسطو ترکمان منش با اشاره به جمعیت کارگری جنوب استان بوشهر گفت: صنعت نفت و گاز در ابتدا تنها به فکر بهرهبرداری و از نیروی انسانی خود غافل بود به نحوی که بعد از بهرهبرداری از پروژهها بسیاری از آنهایی که با پیمانکاران خصوصی بدون غربالگری وارد استان شده و اعتیاد خود را به استان منتقل و شغل خود را از دست داده به بیماران متجاهر تبدیل شدند.
وی میزان کشفیات مواد مخدر طی 10 سال گذشته در استان بوشهر را 123 تن و 323 کیلوگرم از 2 مسیر ترانزیت دریایی و خشکی اعلام کرد و افزود: 80 درصد مواد مخدر یاد شده معادل 80 تن و 100 کیلوگرم مربوط به ترانزیت دریایی است.
وی از دستگیری 33 هزار و 800 نفر مرتبط با جرائم مواد مخدر در استان در 10 سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در این مدت 658 باند خُرد و کلان مواد مخدر در استان بوشهر منهدم شدهاند.
ترکمانمنش شمار مراکز درمان اعتیاد استان بوشهر را 49 مرکز سرپایی، کمپ اقامتی دانست و تصریح کرد: سالانه 7 هزار نفر خدمات از این مراکز دریافت میکنند.
وی با اشاره به تأمین فضا برای برگزاری کلاسهای انجمنهای معتادان گمنام گفت: امروز 116 گروه اقدام به برگزاری جلسه و سه هزار و 800 نفر که در مسیر بهبودی هستند در این محفلها شرکت میکنند.
معرفی دبیر جدید شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر
در این آیین عقیل خرمآبادی بهعنوان دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر معرفی و از خدمات ارسطو ترکمانمنش تقدیر شد.
انتهای پیام/190