در همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن استان کرمان چه گذشت؟ + تصاویر
همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن و هفته صنایع کوچک با حضور مسئولان کشوری و استان کرمان در دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن و هفته صنایع کوچک صبح امروز با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، سید عبدالوهاب سهل آبادی رئیس خانه صنعت و معدن ایران، فرهاد طهماسبی رئیس فراکسیون معدن و صنایع معدنی مجلس شورای اسلامی، عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس و جمعی از فعالان صنعتی و معدنی استان کرمان در دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار شد.
توسعه صنعت مس مطالبه عمومی مردم استان کرمان است
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان با بیان اینکه عدم توازن در استان کرمان ناشی از عدم توجه به سایر ظرفیتهای استان بهویژه در حوزه گردشگری است، گفت: متاسفانه به تناسب معادنی که در استان کرمان وجود دارد صنایع وابسته شکل نگرفته است.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه بیش از 30 درصد اشتغال معدن کشور در استان کرمان است که امکان افزایش آن وجود دارد، بیان کرد: خیانت عدم توسعه صنعت مس در سالهای گذشته را چه کسی پاسخگو است و این مهم حتماً باید پیگیری شود.
وی با بیان اینکه استان کرمان از بابت عدم توسعه صنعت مس آسیب زیادی دیده، افزود: شرکت ملی مس ایران باید توسعه صنعت مس بهویژه در حوزه پایین دست و اشتغالزایی را در استان کرمان پیگیری کند که مطالبه عمومی مردم کرمان است.
فداکار با اشاره به اینکه شرکتهای بزرگ معدنی در استان کرمان با محوریت اکتشافات باید در استان و کشور تشکیل شود، گفت: مدیریت جدید شرکت ملی مس ایران به حوزه اکتشاف با اولویت فعالیت کند.
وی با بیان اینکه با پیگیریهای انجام شده یک پروژه اقتصادی بزرگ با سرمایهگذاری حدود 25 میلیارد تومان در استان کرمان کلنگزنی میشود، افزود: این پروژه در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر بوده و پروژه بسیار ارزشمندی برای کشور و استان کرمان است.
در استان کرمان به صنایع کوچک توجه نشده است
سید مهدی طبیبزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این همایش اظهار داشت: متاسفانه در استان کرمان به صنایع کوچک توجه نشده و بیشتر توجهات به صنایع بزرگ استان است.
وی با بیان اینکه 75 درصد صنایع استان در چهار شهرستان قرار دارد و مابقی شهرستانها از آن بینصیب هستند، گفت: آسیبشناسی درون بنگاهها در اتاق بازرگانی در دستور کار است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان بیان کرد: 54 درصد بنگاههای اقتصادی استان بلوغ سازمانی سطح یک را دارند که نشان دهنده آن است که این بنگاهها در داخل سیستم خود هم مشکلاتی دارند.
وی با بیان اینکه متاسفانه صنایع کوچک کشور بدون متولی است، گفت: سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکها توان آن را ندارد که به همه این مشکلات رسیدگی کند.
رشد 15 درصدی تولید در استان کرمان
مهدی حسینینژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان نیز در این همایش با بیان اینکه استان کرمان رشد 15 درصدی در شش ماهه ابتدای امسال در حوزه تولید داشته است، گفت: مشکلات زیادی پیش روی تولیدکنندگان استان کرمان وجود دارد، اما این افراد با تمام توان برای چرخاندن چرخ اقتصاد کشور ایستادند و پای کار هستند، که جای تقدیر دارد.
فعالیت اقتصادی در این شرایط کار بسیار سختی است
بابک اسماعیلی، رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمان در این همایش با بیان اینکه فعالیت اقتصادی در این شرایط کار بسیار سختی است، اظهار داشت: دنیا برای تولید و فعالیت اقتصادی کشورها مشوقهای خوبی گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه درآمدهای ارزی ما بسیار کاهش پیدا کرده است، گفت: عدم ثبات یک سم کشنده است و تغییرات قوانین و سیاستهای اقتصادی و ارزی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور میزند.
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمان با بیان اینکه در سال گذشته مالیاتها فشار زیادی بر ما وارد کرد، افزود: خواستههای زیادی داریم اما عامترین خواسته بخش خصوصی، ثبات اقتصادی و ثبات قوانین است.
انتهای پیام/511/