آغاز سومین نشست پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور
سومین جلسه پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور جدید درحالی آغاز شده که منابع آگاه گزارش میدهند احتمالا این نشست نیز مانند جلسات قبل بینتیجه خواهد بود.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سومین نشست پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور جدید دقایقی قبل آغاز شد.
طبق گزارش خبرنگار النشره، شمار نمایندگانی که برای رایزنی درباره انتخاب رئیس جمهور جدید وارد سالن شدهاند تاکنون به 66 نفر رسیده است.
منابع آگاه از فضای این نشست گزارش میدهند که احتمالا نتیجه جلسه امروز نیز مانند دو نشست قبلی خواهد بود و بدون معرفی هیچ نامزد جدی برای ریاستجمهوری آینده به پایان خواهد رسید.
«عبدالرحمن البزری» نماینده پارلمان لبنان در این خصوص اعلام کرد که جلسه امروز نیز مانند دو جلسه قبلی بوده و نامهایی که به عنوان نامزد ریاستجمهوری مطرح شدهاند «عصام خلیفه» و «صلاح حنین» هستند.
روز پنجشنبه دومین نشست پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور جدید بعد از تعویق یک هفتهای با حضور 110 نماینده برگزار شد.در جریان رایگیری از نمایندگان پارلمان برای معرفی رئیس جمهور جدید، نتیجه حاصل شده 55 رای سفید، 42 رای برای میشل معوض، 4 رای باطله، 1 رای میلاد اوملهب بود و روی 17 برگه نیز عبارت «لبنان جدید» نوشته شده بود.
بر این اساس با به حد نصاب نرسیدن تعداد آرای هریک از نامزدها پارلمان لبنان در نشست دوم خود برای انتخاب رئیس جمهور نیز ناکام ماند.
روز شنبه «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد که بعد از پایان مهلت قانون اساسی برای انتخاب رئیس جمهور، او به دنبال جلب نظر گروههای پارلمانی و رهبران احزاب درباره دعوت به برگزاری دیدارها و گفتگوی آزاد با هدف هموار کردن راه جهت انتخاب رئیس جمهور جدید خواهد بود.
وی تصریح کرد که گفتگوی مورد نظر او تحت عنوان حمایت گستردهتر پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور توافقی است تا لبنان در بحرانهای بیشتری غرق نگردد و شرط اساسی برای قرار گرفتن کشور در مسیر بهبود، توقف روند فروپاشی است.
رئیس پارلمان لبنان گفت که قرار است با احزاب پارلمانی از گرایش و مولفههای سیاسی مختلف ارتباط برقرار کند و تنها راه انتخاب رئیس جمهور جدید رسیدن به اجماع و توافق است که به روند سردرگمی پایان میدهد؛ به ویژه اینکه تاکنون همه نشستهای پارلمان به این منظور روی دور باطل قرار داشته است. همه باید مسئولیت خود را بر عهده بگیرند و انجام گفتگو میان گروههای مختلف یک ضرورت اجتنابناپذیر برای انتخاب رئیس جمهور است.
انتهای پیام/