زنگ خطر فقر در بحرین به صدا در آمد

زنگ خطر فقر در بحرین به صدا در آمد

انجمن‌های سیاسی بحرین به افزایش فقر در این کشور در سایه فقدان عدالت اجتماعی و افزایش بیکاری هشدار دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های مختلف از افزایش فقر در بحرین   به دلایل متعددی خبر دادند.

به گزارش بحرینی لیکس، انجمن‌های  سیاسی بحرین اعلام کردند که فقر در  این کشور در سایه فقدان  عدالت اجتماعی، برنامه ریزی ضعیف اقتصادی، عدم حمایت از گروه‌ها و اقشار ضعیف  در حال افزایش است.

این انجمن‌ها  تاکید کردند که فقر یکی از عوامل اهانت به کرامت انسانی و نوعی تبعیض بین انسان‌ها است که اکثریت قریب به اتفاق طبقات کارگر، بیکاران، حاشیه نشینان و قربانیان جنگ و بلایای طبیعی و همچنین بیماری‌های مختلف از آن رنج می‌برند.

بر اساس این گزارش؛ افزایش بیکاری، بحران مسکن ، فقدان برنامه‌ریزی راهبردی و مبهم بودن برنامه بهبود اقتصادی از دلایل اصلی فقر در بحرین است. شهروندان بحرینی برای تامین مالی نیازهای اولیه خود به کمک‌های مالی وزارت کار وابسته هستند و آمار این شهروندان درحال افزایش است.

آمارها نشان می‌دهد که 17 هزار کارگر کمتر از 50 دینار، 176 هزار کارگر زیر 100 دینار، 254 هزار کارگر کمتر از 150 دینار و 357 هزار کارگر کمتر از 300 دینار حقوق دریافت می‌کنند.

انجمن‌های سیاسی در ادامه تاکید کردند که دولت بحرین  باید سیاست‌هایی را اتخاذ کند که در بلند مدت به زندگی شهروندان در زمینه آموزش، بهداشت و نیازهای اولیه  کمک کند.

شیوع ویروس کرونا، افزایش بیکاری، کاهش حقوق‌ها، توقف افزایش حقوق مستمری‌ها، افزایش مالیات به ارزش افزوده و همچنین افزایش سرسام‌آور قیمت مواد غذایی منجر به افزایش فقر شده است.

 

انجمن‌های سیاسی خواستار ایجاد راهکارهای فوری برای رسیدگی به بحران‌های اقتصادی که سال‌هاست کشور از آن رنج می‌برد،  شدند.

 سال گذشته « عبدالجواد عبدالوهاب» فعال رسانه‌ای بحرینی اعلام کرد که فقر در جامعه بحرین روز به روز رواج بیشتری می یابد و این علاوه بر افزایش بیکاری و بدهی عمومی است.

وی در ادامه افزود  افزود: بحران اقتصادی در بحرین عمیق تر شده است و بدهی عمومی بالاست و مقامات بحرین برای پرداخت این بدهی سردرگم هستند.

رژیم آل خلیفه با قبضه کردن قدرت در بحرین و در اختیار گرفتن تمامی پست‌های مهم و کلیدی، فساد گسترده‌ای را به راه انداخته‌اند و نه‌تنها مردم بحرین را از مشارکت در امور مهم اقتصادی و سیاسی بازداشته‌اند؛ بلکه خسارات فراوانی را نیز به منافع آنها وارده کرده‌اند. فساد گسترده  آل خلیفه امری نیست که مربوط به امروز و دیروز باشد؛ بلکه امری است که به یک عادت در میان خاندان حاکم بر بحرین تبدیل شده و ریشه‌های عمیقی نیز دارد.

در شرایطی که مردم بحرین بالاخص در سال‌های اخیر با مشکلات بزرگ اقتصادی مواجه بوده‌اند؛ آل خلیفه از طرفی با هدر دادن منابع کشور و از سویی دیگر قبضه مطلق قدرت؛ مشکلات عدیده‌ای را برای مردم بحرین ایجاد کرده‌اند و فساد گسترده در ابعاد مختلف حکومت آل خلیفه شرایط دشواری را برای مردم این کشور رقم زده است.

این درحالی است که سرکوب‌گری در این کشور تشدید شده است. بحرین از 14 فوریه 2011 تاکنون شاهد تقابل نظام آل خلیفه با مردم است. مردم که در ابتدا مطالبات مدنی و اصلاح‌طلبانه داشتند توسط رژیم آل خلیفه و با حمایت آل سعود سرکوب شدند و رهبران سیاسی و مذهبی نیز یا به احکام طولانی‌مدت حبس و سلب تابعیت و یا به تبعید از بحرین محکوم شده‌اند.

رژیم آل خلیفه با قساوت بسیار شدیدی با مردم برخورد می‌کند و تاکنون احکام اعدام متعددی اجرا شده‌اند و تعداد بسیار زیادی از مردم، انقلابیون و فعالان سیاسی به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon