معارضان بحرینی از طرح سیاسی جدیدی رونمایی کردند
رسانههای مختلف از اقدام گروهها و احزاب معارض بحرینی در رونمایی از اعلامیه قانون اساسی خبر دادند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، نیروهای معارض بحرین با صدور بیانیهای انتخابات جعلی و ساختگی رژیم آل خلیفه را تحریم و از طرح سیاسی جدیدی رونمایی کردند.
به گزارش مرآة البحرین،جنبش آزادی و دموکراسی (حق)، ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه و جنبش اسلامی آزاد بحرین در بیانیه مشترکی ضمن تأکید بر تحریم انتخابات، از طرح سیاسی جدیدی نیز رونمایی کردند.
آنها این اعلامیه را جایگزین قانون اساسی حکومت دست نشانده آل خلیفه عنوان کردند. این اعلامیه، اراده ملت آزاد و شرافتمند بحرین را نشان میدهد. ملتی که با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف است.
نیروهای معارض بحرینی تاکید کردند: ما بار دیگر از درخواستها برای تحریم گسترده مردمی انتخابات صوری که رژیم دیکتاتور آل خلیفه در کشور برگزار خواهد کرد، حمایت میکنیم؛ چرا که این تصمیم یک موضع طبیعی و مستمر است و بر اساس ارزشها و اصول انقلاب 14 فوریه میباشد».
در این بیانیه آمده است: تحریم انتخابات به معنی رد هرگونه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و مخالفت با استبدادی است که در قانون اساسی 2002 گنجانده شد.
این نیروهای معارض بحرینی در ادامه افزودند: ما مصمم به راهاندازی یک طرح سیاسی جدید به منظور تشکیل یک جنبش ملی گسترده و مردمی هستیم که این جنبش بر مبنای اصل «حق سیاسی» است که ویژگیهای آن راآیت الله شیخ «عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین اعلام کرده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: حکومتی که بر اساس اصل یکم قانون اساسی ادعای اسلام دارد، یهودی شده و راه را بر صهیونیستها باز کرده و روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی سازی کرده است.
اعلامیه قانون اساسی بحرین تحریم انتخابات پارلمانی را خواستار شده است.
فراخوانهای مردمی و حزبی برای تحریم انتخابات پارلمانی بحرین با توجه به رویکرد حکومت آل خلیفه و اتخاذ سیاست طرد کردن و ممنوعیت سیاسی در این کشور، در حال افزایش است.
رهبر معنوی انقلاب بحرین در خصوص انتخابات آتی رژیم آل خلیفه در توئیتی نوشت:« انتخابات در بحرین تنها برای استبداد بیشتر است و مردم در این حکومت تنها ابزاری هستند تا حکومت به طور کامل بر آنها مسلط شود. آیا عقل اجازه شرکت در این انتخابات را میدهد»؟
وی خواستار عدم مشارکت مردم در این انتخابات صوری شد.
دو شب گذشته نیز ملت بحرین با برگزاری تظاهراتی خواستار تحریم انتخابات صوری پارلمانی شده و برگزاری این انتخابات را به نفع روند سیاسی آل خلیفه و سازش با رژیم صهیونیستی دانستند.
معترضان پلاکاردهایی در دست داشتند و خواستار تحریم این انتخابات شدند. آنها همچنین خواستار آزادی فوری تمامی زندانیان سیاسی شدند.
در این پلاکاردها شعارهایی از جمله «گزینه ما تحریم است، رأی تو یعنی سازش»، «به خاطر بحرین هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد»، «هر کس در این انتخابات شرکت کند، از این مردم نیست»، «زندانیان بحرین را نجات دهید»، «ملت خواهان خالی شدن زندانهاست»، «زندانیان ما در خطر هستند آنها را فورا آزاد کنید»، «زندانیان را از مرگ تدریجی نجات دهید»، «لبیک ای زندانی» و «آزادی برای اسرا» نوشته شده بود».
گروههای مخالف رژیم آل خلیفه از تمام مردم بحرین از شیعه گرفته تا سنی و پیروان سایر ادیان و مذاهب و همچنین تمام گروهها و اصناف خواسته است تا برای دفاع از منافع ملی و مقابله با فساد، یهودیسازی و حمله به هویت ملی، این انتخابات را تحریم کنند. چراکه حمایت از آینده کشور و ملت با این انتخابات هدف قرار گرفته است.
قرار است انتخابات پارلمانی بحرین در نوامبر آینده برگزار شود؛ اما از آنجا که از زمان آغاز اعتراضات مردمی در اوایل سال 2011 تاکنون، هیچ اقدام امیدوارکنندهای برای اصلاح امور در این کشور صورت نگرفته و پاسخی به مطالبات انقلابیون داده نشده، انتظار میرود که اغلب احزاب مخالف رژیم آل خلیفه این انتخابات را تحریم کنند.
این درحالی است که اخیرا آل خلیفه دستور تشکیل دو کمیته برای ساماندهی و نظارت بر انتخابات پارلمانی و شهرداریها در این کشور که قرار است در ماه نوامبر برگزار شود را صادر کرد. آل خلیفه در حالی خود را مهیای برگزاری انتخابات پارلمانی و شهرداریها در بحرین میکند که اقدامات سرکوبگرانه آن علیه مردم بحرین متوقف نشده است.
با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی در بحرین، به نظر می رسد که عرصه سیاسی این کشور رنگ و بویی ندارد. به گفته «وفاء العم» روزنامه نگار بحرینی، این وضعیت ناشی از تصمیم آل خلیفه برای انحلال جمعیتهای سیاسی و اعمال قانون ممنوعیت فعالیت سیاسی است که مانع از فعالیت سیاسی و مدنی تعداد قابل توجهی از اعضا و رهبران جمعیتهای سیاسی مخالف از جمله شرکت در انتخابات پارلمانی شده است.
بحرین از 14 فوریه 2011 تاکنون شاهد تقابل نظام آل خلیفه با مردم است. مردم که در ابتدا مطالبات مدنی و اصلاحطلبانه داشتند توسط رژیم آل خلیفه و با حمایت آل سعود سرکوب شدند و رهبران سیاسی و مذهبی نیز یا به احکام طولانیمدت حبس و سلب تابعیت و یا به تبعید از بحرین محکوم شدهاند.
رژیم آل خلیفه با قساوت بسیار شدیدی با مردم برخورد میکند و تاکنون احکام اعدام متعددی اجرا شدهاند و تعداد بسیار زیادی از مردم، انقلابیون و فعالان سیاسی به خارج از کشور کوچ داده شدهاند.
انتهای پیام/