ذخیره آب سد زایندهرود به ۱۳۰ میلیون مترمکعب رسید
استاندار اصفهان با بیان اینکه ذخیره آب سد زایندهرود اصفهان به ۱۳۰میلیون مترمکعب رسیده است، گفت: توسعه صنعت نباید به سمت صنایع آببر حرکت کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، سیدرضا مرتضوی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان کاشان ضمن اشاره به بروز برخی گلایه و نارضایتی مردمی در اثر بهرهبرداری از معادن اظهار داشت: این موضوع را باید مد نظر داشته باشیم که معادن ذخائری برای توسعه اقتصادی منطقه است و متاسفانه گاهی اوقات افرادی باعث میشوند که این ظرفیتهای اقتصادی فعال نشود و دغدغه مردم را ندارند و سوار بر این گلایه دست به برخی اقدامات میزنند.
وی با بیان اینکه اگر برخی معادن برخی مشکلات را نیز به وجود آوردند، با اعمال برخی محدودیتها در بهرهبرداری از بروز و گسترش مشکلات جلوگیری میکنیم، افزود: پیگیری لازم صورت گرفته تا بخشی از درآمد معدن در محدوده فعالیت معدن هزینه شود تا مردم به عینه پیشرفت و توسعه را با پیشرفت معدن لمس کنند.
استاندار اصفهان ضمن اشاره به تشکیل کارگروه ویژه در زمینه بررسی جوانب تاسیس کارخانه سرب در کاشان ابراز داشت: محیط زیست استان اصفهان یکی از سختگیرترینمحیط زیستهای کشور است و با اعضای این کارگروه اعلامی تاسیس این کارخانه را بررسی و در صورت تایید مجوز فعالیت صادر و در غیر این صورت از احداث آن جلوگیری میشود.
وی ضمن اشاره به محورهای پیشرفت و توسعه و آبادانی استان اصفهان گفت: از جمله محورهای پیشرفت و توسعه در این استان گردشگری و حوزه اقتصاد دانشبنیان است و شهرستان کاشان 13.4 درصد از حوزه فناوری دانشبنیان استان اصفهان را تشکیل میدهد در حالی که جمعیت این منطقه هفت درصد از جمعیت این استان را به خود اختصاص داده است.
مرتضوی با بیان اینکه در حال حاضر پشت سر سد زایندهرود 130 میلیون مترمکعب آب وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به کمبود آب در منطقه به فرماندار شهرستان کاشان تاکید شده است در حوزه توسعه به سمت صنایع آببر حرکت نکنیم.
وی تاکید کرد: در زمینه شهرک صنعتی ماهیان زینتی نیز تاکید شده است تنها واحدهایی که فعال بوده و به صورت پراکنده فعالیت میکنند با استقرار در این شهرک ساماندهی شوند و این موضوع به این دلیل است که در فلان مرکزی شاهد خشکسالی و کمبود آب هستیم.
استاندار اصفهان با بیان اینکه در شهر اصفهان از 16 خرداد تا 25 شهریور امسال روزانه تا حدود 50 درصد از شهر آب نداشتند، افزود: 380 روستا و 58 روستا با تانکر آبرسانی میشدند و اگر ظرفیتها ایجاد و زایندهرود تقویت شد میتوان در زمینه تقویت آب شرب شهرستانهای استان اصفهان اقدام کرد.
انتهای پیام/801/.