استقبال الوفاق بحرین از صحبتهای پاپ برای پایان دادن به تبعیضها
جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین با صدور بیانیهای از دعوت پاپ برای مقابله با تبعیض دینی و احترام به حقوق بشر استقبال کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین حمایت خود را از سخنرانی «پاپ فرانسیس» رهبر مسیحیان کاتولیک جهان که در مورد نیاز بحرین به اجرای عملی مجموعهای از قوانین و مبانی مرتبط با آزادیها، پایان دادن به تبعیض و احترام به حقوق بشر بیان شد، اعلام کرد.
جمعیت اسلامی الوفاق بحرین با صدور بیانیهای اعلام کرد: «ما از درخواست پاپ فرانسیس برای مبارزه با تبعیض دینی، عدم نقض حقوق بشر، تضمین حقوق اولیه برای همه شهروندان، احترام به تعهدات قانون اساسی و اجرای آن و همچنین لغو مجازات اعدام و احترام به حقوق زندانیان استقبال میکنیم».
در ادامه این بیانیه آمده است: «ما با آنچه پاپ فرانسیس گفت موافقیم و خواستار یک اقدام جدی برای توقف تبعیض و محدودیتهای انواع آزادیها هستیم. پاپ مجموعهای از ارزشهای مهم انسانی را در ارتباط با مسائل سیاسی و انسانی در سفرش به بحرین مطرح کرد».
الوفاق تاکید کرد که واقعیت بحرین بدتر از چیزی است که بیان شده و این وضعیت نیاز به اقدام عملی و واقعی دارد.
جمعیت اسلامی الوفاق ملی بحرین اخیرا نیز با صدور بیانیهای خطاب به پاپ فرانسیس که به این کشور سفر کرده است، گفت: واقعیت بحرین آنگونه که شما تصور میکنید، نیست و همه راههای گفتوگو از سوی حکومت در این کشور بسته شده است.
الوفاق همچنین خطاب به پاپ تأکید کرد که شما در شرایطی به بحرین آمدهاید که رژیم بزرگترین علمای این کشور و در رأس آنان آیتالله شیخ «عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین را از دور خارج و ملیت بحرینی او را لغو کرده و این عالم بحرینی اکنون در تبعید است.
الوفاق با انتشار این بیانیه در صفحه توئیتر خود نوشت، مسئولان بحرین قصد بهرهبرداری از این سفر را دارند و وضعیت حقوق، آزادی و تسامح در این کشور به شدت بحرانی است.آل خلیفه با سوء استفاده از این سفر، قصد دارد بر ظلم و تبعیض مذهبی سرپوش بگذارد، ولی زندانهای این رژیم، مملوء از روحانیون، اساتید، نخبگان و شخصیتهای ملیگرایی است که تحت انوع شکنجه و تحقیر قرار دارند.
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان 12 آبان برای حضور در همایش «بحرین برای گفتوگو» وارد این کشور شد.
پاپ فرانسیس پس از ورود به بحرین در نخستین سفر خود به این کشور خواستار احترام به حقوق بشر و آزادی دینی و بهبود شرایط زندگی میلیونها کارگر در منطقه خلیج فارس شد. وی در دیدار با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین و مسئولان این کشور درباره احترام و تسامح و آزادی دینی در قانون اساسی بحرین سخن گفت.
پاپ اعلام کرد: اینها تعهداتی است که باید مستمرا جامه عمل بپوشد تا آزادی دینی کامل شود و تنها محدود به آزادی عبادت نشود همچنین همه گروهها و افراد با کرامت و فرصتهای برابر و بدون تبعیض و نقض حقوق اساسی انسان به رسمیت شناخته شوند.
همایش بحرین برای گفتوگو با شعار «شرق و غرب برای همزیستی انسانی» 12 آبان در مرکز فرهنگی «عیسی» در منامه، پایتخت بحرین افتتاح شد و رهبران ادیان و مذاهب، اندیشمندان و شخصیتهای فرهنگی برجسته از کشورهای مختلف جهان در آن حضور یافتند.
این نشست در حالی برگزار شده که رژیم آلخلیفه سالهاست شیعیان را تحت فشار قرار داده است و اجازه برگزاری آزادانه مناسک و شعائر مذهبی را به آنها نمیدهد.
نام رژیم آلخلیفه که از سال 1975 بر بحرین حکومت میکند همواره بهعنوان یکی از ناقضان فاحش حقوق بشر کنار عربستان سعودی ذکر میشود و نقطه مشترک این دو رژیم سرکوب شدید شیعیان در کشورهای آنهاست.
آنچه ناراحتی و نارضایتی بحرینیها را عمیقتر میکند، اخبار روزانهای است که توسط رسانههای رژیم آلخلیفه مطرح میشود مبنی بر اینکه کشور به آزادی دینی اهمیت میدهد و اقداماتی مانند اجازه تأسیس معبدی برای هندوها، کلیسا برای مسیحیان و معبدی برای یهودیان صادر شده است.
سرکوب شیعیان بحرین در سال جاری میلادی نیز بهشدت دنبال میشود و طی هفتههای گذشته خیابانهای این کشور شاهد تجمعات و اعتراضات گسترده مردمی ضد سیاستهای سرکوبگرانه آلخلیفه علیه شیعیان و زندانیان آزادی بیان بوده است. «شیخ عیسی قاسم» رهبر شیعیان در بحرین نیز درباره هرگونه آسیب رسیدن به این افراد در زندانهای آلخلیفه هشدار داده است.
بحرین در دهه گذشته حدود 15 هزار نفر را به دلیل عقاید سیاسی بازداشت کرده و به این ترتیب به اولین کشور عربی با بیشترین تعداد زندانی در سالهای گذشته تبدیل شده است که حدود 4500 بازداشت شده سیاسی در شرایط بغرنجی به سر میبرند.
زندانیان سیاسی در بحرین تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار دادند که رژیم آل خلیفه هر صدای مخالفی را از خلال بازداشت، شکنجه و اعدام خاموش میکند. هزار زندانی در زندانهای آل خلیفه قربانی شکنجه هستند و شکنجه در بحرین یک سیاست سازماندهی شده برای گرفتن اعتراف است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.
انتهای پیام/