گزارش| روز نخست مسابقات والیبال ساحلی مسترمردان قاره کهن در بندرعباس+نتایج و برنامه روز دوم
از عصر امروز مسابقات والیبال ساحلی مسترمردان قاره کهن به میزبانی بندرعباس آغاز شد و تیمهای ایرانی توانستند رقبای خود را شکست دهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، تور آزاد والیبال ساحلی آسیا از امروز (دوشنبه 16 آبان) در بندرعباس آغاز شدد و تا 20 آبان ادامه خواهد داشت.
در روز نخست مسابقات، تیمهای ایرانی، 2 پیروزی شیرین مقابل تیمهای هند و استرالیا به دست آوردند.
تیم ایران یک با حضور عبدالحامد میرزاعلی و آرش وکیلی در دیداری آسان هند را شکست داد و تیم ایران سه (سینا شوکتی و عباس پورعسگری) در حالی که ست نخست را به استرالیا یک (توماس هاجز و زاکری شوبرت) واگذار کرده بود در 2 ست بعدی با ارائه نمایشی دیدنی از سد قهرمان آسیا گذشت.
نتایج کامل دیدارهای امروز به شرح زیر است:
زمیناصلی
ژاپن یک (یوشومی هاسه گاوا و ماساتو کروساکا) 2 – استرالیا دو (سولومان بوشبی و جیمز تاکن) صفر(23 بر 21 و 21 بر 16)
ایران یک (عبدالحامد میرزاعلی و آرش وکیلی) 2 – هند (نارش تامپرا و کریشنا راجو مودونوری) صفر (21 بر 13 و 21 بر 10)
تایلند یک (سورین جونگ کلانگ و بانلو ناکپراک هنگ) 2 – ایران چهار (ضرغام منصوری و حبیب ناصری) صفر (21 بر 9 و 21 بر 19)
استرالیا یک (توماس هاجز و زاکری شوبرت) یک – ایران سه (سینا شوکتی و عباس پورعسگری) 2 (21 بر 14، 21 بر 23 و 13 بر 15)
زمین دوم
قطر یک (عسام احمدمحمود و سیف الدین المجید) 2 – هنگکنگ دو (کایونگ وان و کینگ وانگ تسه) صفر(21 بر 15 و 21 بر 14)
چین یک (لایک جیانگ ها و جیا شین وو) 2 – هنگ کنگ یک پوئی لام وانگ و کیفانگ لام) صفر (21 بر 16 و 21 بر 10)
برنامه روز دوم این مسابقات به شرح زیر است:
زمیناصلی
قزاقستان یک: دیمیتری یاکوولف و سرگئی بوگاتو – هنگ کنگ یک: پوئی لام وانگ و کیفانگ لام ساعت 8 زمین اصلی
ایران سه: سینا شوکتی و عباس پورعسگری – قزاقستان دو: نوردوس آلداش و کریل گورین ساعت 8:50
ایران چهار: ضرغام منصوری و حبیب ناصری – چین سه: جائو شین لی و جونجی لیو ساعت 9:40
چین دو: یان وی ونگ و چائو وی جو – قطر یک: عسام احمدمحمود و سیف الدین المجید ساعت 15
قزاقستان یک: دیمیتری یاکوولف و سرگئی بوگاتو – چین یک: لایک جیانگ ها و جیا شین وو ساعت 15:50
استرالیا سه: جاشوآ هووات و جک پیرس – ایران یک: عبدالحامد میرزاعلی و آرش وکیلی ساعت 16:40
قطر دو: عبدالله نسیم و محمد ایهاب ذاکی – ایران دو: بهمن سالمی و علیرضا آقاجانی ساعت 17:30
زمین دوم
چین دو: یان وی ونگ و چائو وی جو – هنگ کنگ دو: کایونگ وان و کینگ وانگ تسه ساعت 8
هند: نارش تامپرا و کریشنا راجو مودونوری – استرالیا سه: جاشوآ هووات و جک پیرس ساعت 8:50
ژاپن دو: کنسوک شوجی و جانپی ایکدا – تایلند دو: پیتهاک تیپجان و پوراوید تائوواتو ساعت 9:40
چین سه: جائو شین لی و جونجی لیو – تایلند یک: سورین جونگ کلانگ و بانلو ناکپراک هنگ ساعت 15
قزاقستان دو: نوردوس آلداش و کریل گورین – استرالیا یک: توماس هاجز و زاکری شوبرت ساعت 15:50
انتهای پیام/864/