گفت‌وگوی ولیعهد بحرین با پاپ در چه موضوعاتی بود؟

گفت‌وگوی ولیعهد بحرین با پاپ در چه موضوعاتی بود؟

جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین محتوای گفت وگوی پاپ فرانسیس با ولیعهد بحرین را فاش کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جمعیت ملی اسلامی الوفاق  بحرین محتوای گفت وگوی «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان با «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد و نخست وزیر بحرین را فاش کرد.

به گزارش منامه پست، جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاپ فرانسیس در گفت‌و‌گو با سلمان بن حمد آل خلیفه از رویدادهای سال 2011 و پیامدهای آن و اقدامات مقامات بحرینی صحبت کرد. پاپ در این دیدار خواستار اقدامات عملی از سوی رژیم بحرین برای جبران پیامدهای سیاسی، حقوقی و امنیتی آن بحران شد.

براساس  این بیانیه، پاپ فرانسیس بر ضرورت پایان دادن به تبعیض مذهبی و اجرای عدالت و عمل به انصاف در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

وی همچنین به شکل مفصل درباره پرونده زندانیان، تبعید شدگان و محکومین به اعدام صحبت کرد و از رژیم  آل خلیفه خواست این پرونده‌ها را به گونه‌ای حل و فصل کند که شهروندان احساس امنیت و اطمینان کنند.

 جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین تاکید کرد: پاپ خواستار برخورداری شهروندان  بحرینی از امنیت، آرامش شد.

 در ادامه این بیانیه آمده است: گفت وگوی پاپ با حمد بن عیسی آل خلیفه درباره بحران موجود میان شهروندان و دولت بحرین، عمیق تر و صریح تر بوده است.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان 12 آبان برای حضور در همایش «بحرین برای گفت‌وگو» وارد این کشور شد.

پاپ پس از ورود به بحرین در نخستین سفر خود به این کشور خواستار احترام به حقوق بشر و آزادی دینی و بهبود شرایط زندگی میلیون‌ها کارگر در منطقه خلیج فارس شد. وی در دیدار با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین و مسئولان این کشور درباره احترام و تسامح و آزادی دینی در قانون اساسی بحرین سخن گفت.

همایش بحرین برای گفت‌وگو با شعار «شرق و غرب برای همزیستی انسانی» 12 آبان در مرکز فرهنگی «عیسی» در منامه، پایتخت بحرین افتتاح شد و رهبران ادیان و مذاهب، اندیشمندان و شخصیت‌های فرهنگی برجسته از کشورهای مختلف جهان در آن حضور یافتند.

این کنفرانس در سایه انتقادهای گسترده برگزار شد و گروه‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر از پاپ درخواست کردند تا درباره اقدامات حکومت بحرین علیه شیعیان، فعالان سیاسی و منتقدان واکنش نشان دهد.

این نشست در حالی برگزار شد که رژیم آل‌خلیفه سال‌هاست شیعیان را تحت فشار قرار داده است و اجازه برگزاری آزادانه مناسک و شعائر مذهبی را به آنها نمی‌دهد.

نام رژیم آل‌خلیفه که از سال 1975 بر بحرین حکومت می‌کند همواره به‌عنوان یکی از ناقضان فاحش حقوق بشر کنار عربستان سعودی ذکر می‌شود و نقطه مشترک این دو رژیم سرکوب شدید شیعیان در کشورهای آنهاست.

بحرین از سال 2011 درگیر موج بیداری اسلامی است. مردم این کشور برای مقابله با اقدامات مستبدانه و وابسته آل خلیفه دست به اعتراض زدند اما نتیجه این روند دستگیری، زندان، شکنجه و اعدام برای آزادی خواهانی بود که همچنان در صحنه نبرد حضور دارند. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.

در جریان قیام مردمی بحرین، ده‌ها نفر شهید و هزاران زخمی شده اند و حکومت بحرین همچنین صدها بحرینی را سلب تابعیت کرده است.

بحرین در دهه گذشته حدود 15 هزار نفر را به دلیل عقاید سیاسی بازداشت کرده و به این ترتیب به اولین کشور عربی با بیشترین تعداد زندانی در سال‌های گذشته تبدیل شده است که حدود 4500 بازداشت شده سیاسی در شرایط بغرنجی به سر می‌برند.

زندانیان سیاسی در بحرین تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار دادند که رژیم آل خلیفه هر صدای مخالفی را از خلال بازداشت، شکنجه و اعدام خاموش می‌کند. هزار زندانی در زندان‌های آل خلیفه قربانی شکنجه هستند و شکنجه در بحرین یک سیاست سازماندهی شده برای گرفتن اعتراف است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان