جاده مرگ در گناباد همچنان جان می‌گیرد/ چرا مسیر ۳۲ کیلومتری سنتو پس از ۱۱ سال دوبانده نشد؟

جاده مرگ در گناباد همچنان جان می‌گیرد/ چرا مسیر 32 کیلومتری سنتو پس از 11 سال دوبانده نشد؟

طرح دوبانده شدن مسیر گناباد به خضری پس از گذشت ۱۱ سال ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و این مسیر همچنان به دلیل نبود اعتبارات خسارت‌های جانی و مالی به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازگناباد، جاده اصلی گناباد یا همان جاده سنتو در گذشته استان‌های خراسان جنوبی را به شرق و مرکز متصل می‌کرد و امروز این مسیر از شهرستان گناباد پس از سپری کردن حدود 32 کیلومتر، مسیر دو طرفه می‌شود و در این نقطه شاهد خسارت‌های جانی ومالی زیادی طی این سال‌ها بوده‌ایم.به طوری که هفته گذشته چند تصادف در این محور انجام شده است.

محمدحسین اسماعیل زاده، سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفت‌‌وگو با تسنیم اظهار داشت: هفته گذشته در مدت 48ساعت در این جاده شش نفر در دو تصادف جداگانه جان خود را از دست دادند و چندین نفر نیز به دلیل جراحات زیاد به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: برای حوادث در مسیر گناباد به قاین دو پایگاه اورژانس یکی در ابتدای مسیر(نوقاب) و یک پایگاه جاده ای در محل روستای نجم آباد فعال هستند.

اسماعیل زاده ادامه داد: پایگاه اوژانس هوایی گناباد نیز فعال و تا شعاع150 کیلومتری را جهت موارد مورد نیاز پوشش می‌دهند تا در کمترین زمان مصدومین را به بیمارستان منتقل کنیم.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد درباره آمار اعزام آمبولانس‌ها برای سوانح در این مسیر از ابتدای سال عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون 27 فقره تصادف در مسیر روی داده است که این تعداد 40 مصدوم به همراه داشته که به بیمارستان علامه بهلول منتقل شده اند.

تنها قطعه دو طرفه جاده اصلی شرق کشور

سرگرد محسن زنگویی،رئیس پلیس راه شهرستان گناباد نیز به خبرنگار تسنیم در خصوص دلایل سوانح در این مسیر گفت: تنها قطعه‌ای که در مسیر از خراسان رضوی وارد خراسان جنوبی می‌شویم و دو طرفه می‌باشد همین مسیر است.

وی ادامه داد: رانندگان از مسیر قاین که به سمت گناباد حرکت می‌کنند و یا از بیدخت گناباد به سمت مقابل به یکباره وارد مسیر دو طرفه می‌شوند که متاسفانه با سبقت حادثه ایجاد می‌شود.

فرمانده پلیس راه گناباد بیان کرد: در این مسیر عرض جاده بسیار کم است د و پروژه دو بانده شدن مسیر نیز بسیار به کندی در حال انجام است که با سرعت گیر و روی بار رفتن به طور یقین میزان تصادفات کاهش چشمگیری خواهد داشت.

زنگویی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان تصادف در این مسیر نیز در ساعت 16 الی 20 صورت گرفته است.

پیمانکار پولی دریافت نکرده است

داودی، مسئول امور راه‌های اداره راه و شهرسازی گناباد نیز در خصوص کندی پروژه دو بانده کردن این مسیر در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: کل این مسیر در حدود 32 کیلومتر می باشد که کار دو بانده کردن آن از سال 90 آغاز شده است.

وی ادامه داد: تاکنون پروژه 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در 11 کیلومتر آن نیز اقدامات زیرساختی و پل‌ها تکمیل شده است. در مناقصه برای این مسیر نیز 100 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده ولی تاکنون به خاطر کمبود اعتبار پرداختی به پیمانکار صورت نگرفته است.

به گزارش تسنیم پروژه دوبانده شدن مسیر گناباد به خضری پس از گذشت 11 سال 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که این موضوع حاکی از این است که سالی این مسیر دو درصد پیشرفت داشته است که با این وجود معلوم نیست چندین دهه دیگر باید برای تکمیل آن زمان صرف شود و در این مدت نیز چند نفر در این جاده قربانی کمبود اعتبار شوند.

انتهای پیام/281/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon