اجرای ۳۰۰ مهارت فنی در مدارس استان بوشهر تصویب شد


اجرای 300 مهارت فنی در مدارس استان بوشهر تصویب شد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از تصویب اجرای طرح ایران مهارت با ۵۰۰ مهارت در مدارس کشور خبر داد و گفت: از این شمار ۳۰۰ مهارت فنی در مدارس استان بوشهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالمجید دراهکی ظهر امروز در نشست با مسئولان آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه مهارت‌آموزی در نظام‌های آموزشی پیشرفته جایگاه ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: برای پرورش نسلی کارآمد که بتواند آینده روشنی را برای کشور رقم بزند، باید به فکر راه‌های افزایش مهارت افراد در فرآیند تعلیم و تربیت بود.

وی با اشاره به اینکه در نیمه نخست سال جاری 810 دانش‌آموز در استان بوشهر مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را در قالب طرح ایران مهارت فرا گرفتند اضافه کرد: طرح ایران مهارت بر مبنای سند تحول بنیادین توسعه آموزش‌های مهارتی و با هدف افزایش مهارت، توانایی و شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان و بر اساس تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در مدارس دوره متوسطه اول استان بوشهر اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر نقش هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش در توسعه اشتغال در کشور را مهم دانست و گفت: نیاز کشور به توسعه پایدار و اشتغال جایگاه و اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را دو چندان می‌کند و رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش از ضروریات آموزش و پرورش است که مجموعه فنی و حرفه‌ای برای اجرا کارهای عملی دانش‌آموزان کنار آموزش و پرورش خواهد بود.

دراهکی با بیان اینکه فنی و حرفه‌ای در تلاش است با ارائه آموزش‌های فنی متناسب با نیاز بازار کار و ظرفیت‌های درونی دانش‌آموزان زمینه اشتغال را برای آینده آنها فراهم کند، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش باید همواره برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها نشست مشاوره تحصیلی برگزار کند تا آنان با اهمیت مهارت‌آموزی شناخت لازم را پیدا کنند.

وی به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان با طرح ایران مهارت در استان بوشهر پرداخت و تصریح کرد: در اجرا طرح ایران مهارت 500 مهارت در کل کشور تصویب شده است که از این شمار 300 مهارت فنی در استان بوشهر مورد تأیید آموزش و پرورش قرار گرفته و در مدارس استان اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر بیان کرد: در این طرح 60 ساعت مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه اول در نظر گرفته شده است و دانش‌آموزان می‌توانند با ادامه آموزش‌های تکمیلی گواهینامه فنی و حرفه‌ای را نیز دریافت کنند.

مهارت بیش از 5 هزار دانش‌آموز تا پایان سال جاری

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز به نقش موثر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در توانمندسازی مهارتی دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: فراگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای باید به یک گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

علی موحدی پیوند آموزش‌های تئوری و زندگی باتأکید بر ارائه آموزش‌های مهارتی به دانش‌آموزان استان را یکی از راهکارهای این اداره کل برشمرد و افزود: این اقدام می‌تواند علاوه بر ایجاد دانایی، توانایی و امید را در این افراد ایجاد کند.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌ها در سیستم اداری کشور جزیره‌ای عمل کردن است که برای رفع آن تعامل و همگرایی می‌تواند علاوه بر جلوگیری از موازی کاری، کیفیت ارائه خدمت را بهبود بخشد اضافه کرد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده بهتر با توجه به نقش مهم کارآفرینی در جامعه آماده شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر با بیان اینکه تقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی و اشتغال در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است گفت: با توجه به وجود کارگاه‌های آموزشی مجهز و به‌روز و استفاده از مربیان مجرب و توانمند اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای زمینه برای توانمندسازی مهارتی بیش از 5 هزار دانش‌آموز تا پایان سال جاری در سطح استان بوشهر فراهم است.

موحدی به جایگاه طرح ملی ایران مهارت در توانمندسازی دانش‌آموزان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: طرح ملی ایران مهارت برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوره اول و دوم با هدف آموزش مهارت‌های کسب و کار و آشنایی با رشته‌های فنی و حرفه‌ای است که در سال تحصیلی گذشته برای 90 درصد دانش‌آموزان استان به اجرا در آمد و در سال جاری هم به صورت جدی دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/190/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon