خزعلی: اهمیت توجه به مرزهای روانی، عقیدتی و خانواده کمتر از مرزهای زمینی و سختافزاری نیست
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: اهمیت توجه به مرزهای روانی و عقیدتی کمتر از مرزهای زمینی، سختافزاری و فیزیکی ما نیست و خوشبختانه وزارت دفاع توجه بسیار خوبی به این مرزها دارد.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در نشست فرهنگی وزارت دفاع که با حضور وزیر دفاع و جمعی از معاونان وی برگزار شد، گفت: وزارت دفاع در بسیاری از مسائل فرهنگی پیشرو است. باید از تجربیاتی که در وزارت دفاع در مسائل فرهنگی بهویژه در بحث مشاوره خانواده وجود داشته است، استفاده شود. امیدواریم تعامل و همافزایی لازم بین بخشهای مختلف فرهنگی در کشور انجام شود و از کارهای موازی جلوگیری گردد.
خزعلی ادامه داد: مسائلی که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم، نشاندهنده این واقعیت بود که عمده توجه ما در سالیان گذشته بر مسائل سختافزاری همانند اقتصاد و معیشت مردم بود و دشمن توانست در جنگ نرم پیشروی کرده و در بحث هویتی خللهایی هرچند کوچک را بهوجود بیاورد. دشمن با جنگ شناختی بر ذهن و فکر جوانان تاثیر گذاشت و این حوادث باعث شد تا توجه و تمرکز ما به سوی این موضوعات بیشتر از گذشته برگردد.
وی اظهار داشت: توجه به مرزهای فکری و عقیدتی کمتر از مرزهای زمینی، سخت افزاری و فیزیکی ما نیست و مایه خوشحالی است که وزارت دفاع توجه خوبی به این مرزها نیز دارد. در تمامی حوزهها بهویژه در بحث آموزش سربازان اقدامات خوبی در وزارت دفاع پیش بینی شده و امیدواریم شاهد نتایج مثبت و سازنده آن باشیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور تصریح کرد: ما در مباحث سبک زندگی و جمعیت نیاز به برنامهریزی و اقدامات جدی داریم. در سبک زندگی نیز در مسئله خانواده، تشکیل خانواده بهویژه در بحث مسئولیتپذیری در جامعه و خانواده باید بیشتر کار کنیم. امیدواریم که با نگاه خوبی که در وزارت دفاع نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی وجود دارد، از بسیاری از حملاتی که در این حوزهها میشود پیشگیری کنیم. متاسفانه ما در موضوعات فرهنگی حالت پدافندی داریم که همین مسئله باعث ایجاد مشکلاتی برای ما شده است. ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم که بهصورت آفندی عملیات کنیم.
خزعلی ادامه داد: ما باید از فرصت خدمت مقدس سربازی برای آموزشهای فرهنگی بهویژه موضوعات خانواده و مهارتهای مورد نیاز، استفاده کنیم. برنامهای که برای سربازان تهیه شده، ترغیب به ازدواج و شیوههای همسرداری تاکید دارد. دوره سربازی یکی از بهترین فرصتهایی است که میتواند این آموزشها ارائه شود.
وی اذعان کرد: یکی دیگر از آسیبها که در خانوادهها با آن مواجه هستیم طلاق است که این خود عاملی برای کاهش ازدواج و کمشدن جمعیت شده است. ما امیدواریم که با برنامه مشاورهای که ارائه شده و معاونت زنان مراحل نهایی را طی می کند به سرعت عملیاتی شود. تجربه خوبی که در نیروهای مسلح وجود دارد میتواند به تکمیل این طرح کمک نماید و ما از اشتراک تجربهها استقبال میکنیم.
انتهای پیام/