احتمال شکایت هند از آلمان به خاطر عدم تحویل گاز

احتمال شکایت هند از آلمان به خاطر عدم تحویل گاز

گزارش‌ها حاکی است پس از آن که آلمان یکی از زیرمجموعه‌های سابق شرکت گازپروم روسیه را تصاحب و ارسال گاز ال‌ان‌جی به هند را متوقف کرد، برخی اختلاف دیپلماتیک بین دو کشور درگرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، گزارش‌ها حاکی است پس از آن که آلمان یکی از زیرمجموعه‌های سابق شرکت گازپروم روسیه را تصاحب و ارسال گاز ال‌ان‌جی به هند را متوقف کرد، برخی اختلاف دیپلماتیک بین دو کشور درگرفت.

شرکت تابعه غول گازی روسیه در آلمان موسوم به گازپروم آلمان، که به شرکت SEFE (تامین انرژی برای اروپا) تغییر نام داد، در ماه مه عرضه ال ان جی به شرکت گیل هند را به دلیل تحریم‌هایی که مسکو پس از تصرف این شرکت توسط دولت آلمان اعمال کرد، قطع کرد. بر اساس همین تحریم ها، گازپروم تامین گاز SEFE را متوقف کرد.

گیل قراردادی 20 ساله با واحد سنگاپور گازپروم آلمان یعنی شرکت جی‌ام اند تی سنگاپور، برای تامین 2.5 میلیون تن ال‌ان‌جی در سال داشت.

بلومبرگ به نقل از انجمن واردکنندگان ال‌ان‌جی GIIGNL، اعلام کرد که این قرارداد پس از تصاحب گازپروم آلمان توسط برلین همچنان معتبر بود، به این معنی که SEFE همچنان موظف بود به تعهدات خود در قبال گیل عمل کند.

در ماه سپتامبر، واحد سنگاپور SEFE اعلام کرد که دیگر نمی تواند به قرارداد بلندمدت خود با شرکت گیل عمل کند و پیشنهاد پرداخت غرامت 20 درصد از قیمت قرارداد برای تحویل ناموفق گاز ال‌ان‌جی را داد.

راکش کومار جین، مدیر مالی شرکت گیل، هفته گذشته گفت که SEFE در مجموع 17 محموله LNG را از ماه می لغو کرده است.

به گفته منابع بلومبرگ، هند اکنون از SEFE می خواهد که تامین کنندگان گاز جایگزین را برای انجام تعهدات خود در قبال گیل بیابد، زیرا این شرکت هندی مجبور شده است مبالغ بسیار بیشتری را برای خرید گاز در بازار نقدی هزینه کند.

همچنین به دلیل کسری LNG مجبور به کاهش عرضه به مشتریان و کاهش تولید در کارخانه پتروشیمی خود شد. رویترز روز جمعه گزارش داد که این شرکت همچنین پیشنهاد غرامت برای عدم تحویل LNG را رد کرده است زیرا ترجیح می دهد حق محموله های لغو شده را حفظ کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه