طرح جامع برنامه مطالعاتی خراسان جنوبی تدوین می‌شود

طرح جامع برنامه مطالعاتی خراسان جنوبی تدوین می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: طرح جامع برنامه مطالعاتی استان تدوین می‌شود تا بعد از تصویب آن در شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی زمینه اجرای آن فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، علی فرخنده صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته کتاب با بیان این مطلب اظهار داشت : دشمن جبهه‌ای گسترده برای مبارزه با ملت ایران تشکیل داده و ما هم باید برای مقابله قدرتمند با آنها جبهه فرهنگی تشکیل دهیم. 

وی افزود: در سال‌های گذشته هر دستگاه فرهنگی برنامه‌های خود را در این زمینه برگزار می‌کرد اما سیاست ما توجه به جبهه فرهنگی و اجرای برنامه‌ها با هم افزایی همه دستگاه‌های مربوط است. 

دبیر ستاد هفته کتاب استان بیان کرد: سال گذشته 111 عنوان کتاب و امسال تاکنون 60 عنوان کتاب در استان منتشر شده که کاهش تعداد کتاب‌های منتشر شده در امسال به دلیل افزایش قیمت کاغذ است. 

فرخنده با بیان اینکه 34 کتابفروشی و 100 نویسنده در استان وجود دارد ادامه داد: استاندار خراسان جنوبی تاکید بسیاری بر توجه به عرصه فرهنگ و رسانه دارد. 

به گفته وی کتاب غذای روح انسان است و در این حوزه به جای توجه بر کمیت باید بیشتر با کیفیت کتاب‌ها توجه داشته باشیم. 

 چهار هزار و 300 برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی استان اجرا شد 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته چهار هزار و 300 برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی اجرا شده است. 

محمود حاجی افزود: 40 خدمت در کتابخانه‌های عمومی برای اقشار مختلف مردم ارائه می‍شود و حتی برای کسانی که سواد ندارند برنامه‌های داریم که یکی از آنها برگزاری دوره‌های کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه برای تدوین برنامه جامع مطالعاتی استان تفاهم نامه‌ای با دانشگاه بیرجند منعقد شده است ادامه داد: با ایجاد 84 باب کتابخانه عمومی در خراسان جنوبی منسجم‌ترین  شبکه فرهنگی  استان را به وجود آورده‌ایم. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی اظهار داشت: در راستای عمل به فرمایشات امامین انقلاب، برنامه‌های فرهنگی را بر اساس شش هدف تضمین استقلال، معرفی فرهنگ کفر، مقابله با تهاجم فرهنگی و... و هشت راهبرد قطع وابستگی فرهنگی،  توجه به حوزه های علمیه و مراکز آموزشی و... تدوین کرده‌ایم. 

نرخ مطالعه در استان مناسب نیست 

عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند نیز اظهار داشت: وضعیت کتاب و کتابخوانی و نرخ مطالعه در استان مناسب نیست و در شرایط فعلی به کتاب به عنوان کالای لوکس نگاه می‌شود.

بهنام‌فر افزود: کتاب سبب پیوند نسل‌ها با هم می‌شود و از این طریق از تجربیات  یکدیگر استفاده می‌کنیم و جامعه‌ای که با کتاب مانوس باشد، فریب نمی‌خورد. 
 جزیره‌ای عمل کرده یکی از دغدغه‌های موجود است 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: یکی از دغدغه‌های موجود جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی است که در یک حوزه هستند. 

فرشته اسدزاده بیان کرد: مشارکت دستگاه‌های مختلف در برگزاری برنامه‌های فرهنگی سبب تقویت قدرت فرهنگی می‌شود و کارهای بسیار خوبی در زمینه برگزاری برنامه‌های هفته کتاب در استان برای مشارکت و هم افزایی همه دستگاه‌های مربوط انجام شده است. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر این نکته که خانواده‌ها باید مراقب خوراک فکری فرزندان خود باشند گفت: کودکان برای رشد فکری خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و این مهم عملی نمی‌شود مگر این که پدر و مادر شرایط لازم را برای آنها فراهم کنند. 

وی با اشاره به اینکه کودکان فرهنگ مطالعه را از والدین خود فرا می‌گیرند ادامه داد: مهم عمق مطالعه است نه کمیت آن، تا فرزندان ما یاد بگیرند که چگونه پاسخ سوال‌های خود را از لابه لای کتاب‌ های ارزشمند بیابند.

در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان حوزه کتاب استان در بخش‌های مختلف تقدیر شد.

انتهای پیام/ 252/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon