باقری‌لنکرانی: افراد معترض را ‌پاره تن خود می‌دانیم/‌ باید باب گفتگو و مفاهمه را ایجاد کنیم

باقری‌لنکرانی: افراد معترض را ‌پاره تن خود می‌دانیم/‌ باید باب گفتگو و مفاهمه را ایجاد کنیم

وزیر اسبق بهداشت گفت: ما دشمنی با کسانی که اعتراض دارند، نداریم و این افراد را پاره تن خود می‌دانیم و باید باب گفتگو و مفاهمه را ایجاد کنیم، اما با افرادی که اغتشاشگر هستند و امنیت مردم را تحت تاثیر قرار می دهند، برخورد متفاوتی خواهیم داشت".

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهدمقدس، کامران باقری لنکرانی شب گذشته در اجتماع بزرگ نیروهای انقلابی و مجمع عمومی جبهه هماهنگی تشکل های انقلابی جامعه پزشکی و سلامت مشهد مقدس اظهارداشت:دشمن انقلاب اسلامی نمی خواهد که مشکلات نظام جمهوری اسلامی به دست دولت سیزدهم حل شود و این موضوع هدف مهمی برای آنهاست؛ برای دشمنان حل مشکلات مردم به هیچ عنوان مهم نیست و تنها به فکر اهداف شوم خود هستند و در این مسیر فتنه انگیزی می کنند. 

 باقری لنکرانی، با اشاره به اینکه "برخی نه آن انقلابی گری روزهای اول انقلاب شان مبنای درستی داشت و نه شعارهای آزادی خواهانه و غرب گرایانه امروزشان مبنای درستی دارد و بیشتر بر اساس احساسات، شهرت طلبی وتمایلات نفسانی موضع گیری می کنند" اظهار کرد: این در حالی است که "مومن بر اساس وظیفه تصمیم گیری و موضع گیری می کند و از خود رفتار اجتماعی بروز می دهد".

وی با تاکید بر اینکه "اگر ندانیم که چه توفیقاتی داشتیم و در چه مرحله ای قرار گرفته ایم، ممکن است راه را اشتباه برویم" خاطر نشان کرد: "در جمهوری اسلامی ایران، جواهرات و گنجینه های ارزشمندی میراث دار شهدا هستند و باید قدردان آنها باشیم و آفات و آسیب هایی هم داریم که باید آن ها را بشناسیم و جای این دو را هم با یکدیگر عوض نکنیم".

وزیر اسبق بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دو سال گذشته کشورمان شرایط خاصی را پشت سر گذاشت اظهار کرد: در 5 ماه پایانی دولت دوازدهم، 50 هزار میلیارد تومان استقراض از بانک مرکزی صورت گرفت که  اگر این مبلغ توسط دولت سیزدهم تامین نمی شد به طور حتم شرایط تورم بسیار سنگین تر از حال حاضر بود و ارزش پول ملی نیز  بسیار بیشتر از امروز، دچار افت شدید می شد.

 باقری لنکرانی با بیان اینکه "برای برخی غیر قابل قبول و تحمل بود که دولتی مردمی و مومن و پایبند به انقلاب اسلامی علاوه بر پرداخت بدهی ها، شرایط را مدیریت کند" اظهار کرد: این امر برای برخی غیر قابل باور بود که در شرایط تحریم های سنگین دشمنان، علاوه بر فروش نفت، صادرات غیر نفتی افزایش یابد، بخشی از طلب های کشور پس گرفته شود و ذخیره طلایی که در دولت یازدهم و دوازدهم پیش فروش شده بود، بازسازی شود.

وی اظهار کرد: علیرغم فشارهای روز افزون، ایران اسلامی قوی تر از گذشته شد، صادر کننده  فکر انقلابی شد و به عنوان الگویی جهانی مطرح شد و این امر برای دشمنان ترس و وحشت ایجاد  و جریان فتنه را راه اندازی کرد.

وزیر اسبق بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دولت سیزدهم رشد علمی کشور ادامه یافت، خدمت‌رسانی گسترش یافت و شرایط جهشی در کشور ایجاد شد تصریح کرد: طبیعی است که دشمنان نمی خواهند که این موفقیت ها به دست نیروهای انقلابی و حزب اللهی انجام شود ، بنابراین در این شرایط بسیار بیشتر از گذشته باید هوشیار بود و نقاط قوت و ارزش هایی که به دست آمده است و آنچه که افق روشنی برای کشور داشته است را فراموش نکنیم و دراین تند بادها بیش از پیش مراقبت کنیم.

باقری لنکرانی با بیان اینکه ایجاد تنفر در میان یکدیگر از فتنه‌های دشمنان است و در این زمینه باید مراقب بود تاکید کرد:" ما دشمنی با کسانی که اعتراض دارند، نداریم و این افراد را پاره تن خود می‌دانیم و باید باب گفتگو و مفاهمه را ایجاد کنیم، اما با افرادی که اغتشاشگر هستند و امنیت مردم را تحت تاثیر قرار می دهند، برخورد متفاوتی خواهیم داشت".

وی با تاکید بر اینکه "برای دشمن مهم است که مشکلات کشور به دست انسان های  معتقد حل نشود و برایش سخت و سهمگین است که بدون اینکه از دشمن کمک بخواهیم؛ روی پای خودمان ایستاده و مشکلات به دست حزب معتقد و مومن کشور، حل شود" اظهار کرد:  چیزی که ما می‌خواهیم اصلاح کنیم، از جنس مبارزه با فساد و بی عدالتی، و پایداری بر روی ارزش های دینی و نه فقط در بحث ظواهر است، این مسیر برای آینده ،مسیر روشنی است.

در پایان این همایش که با حضور بیش از 700 نفر از  جامعه پزشکی برگزار شد، بیانیه ای قرائت شد که متن آن به شرح ذیل است:

ضمن عرض تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در حوادث تروریستی ،ایذه و اصفهان، اینجانبان امضا کنندگان این بیانیه نکاتی را به مردم و مسئولین گوشزد میکنیم:

1- همه مردم و مسئولین را به وحدت و اتحاد در مقابل دشمنان  ملت دعوت میکنیم.

2- همه باید در مدار قانون حرکت کنند. اصرار بر قانون شکنی نتیجه ای جز هرج و مرج ندارد. با قانون شکنی از سوی هر شخص یا گروهی باشد باید برخورد شود.مصونیت خودساخته برای قانون شکنی در هیچ لباسی معنا ندارد، خواه مسئول، سلبریتی، هنرمند، ورزشکار،دانشجو یا استاد باشد.

3- مسئولین کشور برای شنیدن صدای معترضین حقیقی و بویژه مردم محروم و مستضعف تلاش بیشتری کنند و البته همت برای حل مشکلات و نارسائی های موجود دوچندان شود.

4- بدون تردید یکی از عوامل شکل گیری حوادث اخیر حجم سنگین اخبار دروغ در فضای مجازی بود. دستگاههای قضایی با افرادی که مبادرت به نشر اکاذیب و مطالب بدون سند در فضای مجازی با هدف تضعیف امنیت،اقتدار و آرامش کشور می کنند باید برخورد قاطعانه داشته باشند. همه در قبال مطالب خود در فضای مجازی باید پاسخگو باشند.

انتهای پیام/282/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon