دبیر جشنواره فیلم فجر: هنرمندان با نگاه پدرانه و نه احساسی به حل مشکلات کشور کمک کنند

دبیر جشنواره فیلم فجر: هنرمندان با نگاه پدرانه و نه احساسی به حل مشکلات کشور کمک کنند

مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم فجر می‌گوید هنرمندان کشور می‌توانند با نگاه پدرانه مشکلات کشور را حل و فصل کنند. آنان در حقیقت نخبگان جامعه‌ هستند که کلید برون رفت از بحران‌ها و دشواری‌ها را در دست دارند اما رفتار احساسی دردی را دوا نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجتبی امینی دبیر چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر،  با اشاره به اینکه جشنواره فیلم فجر ماحصل تلاش‌های خانواده بزرگ سینمای ایران است گفت: قاعده بر این است که تمام ماحصل زحمات خانواده بزرگ سینمای ایران، از سینمای فیلم کوتاه تا مستند و سینمای بلند داستانی، در جشنواره فیلم فجر دیده می‌شود و همه فیلم‌ها در معرض ارزیابی قرار می‌گیرد. گلچین فیلم‌های برتر کوتاه جشنواره فیلم فجر، در جشنواره فیلم کوتاه تهران اتفاق می‌افتد. بنابراین ما با یک بسته ویژه از فیلم کوتاه در جشنواره فجر روبه‌رو خواهیم بود. جشنواره‌ها  بستر بسیار خوبی برای رشد و پیشرفت فیلمسازان و کشف استعدادهای جوانان جامعه است. چند جشنواره مهم سینمایی کشور، چه فیلم کوتاه و یا حقیقت، بستری برای شکوفایی استعدادیابی فیلمسازان کشور ما است که هرکدام از این جشنواره‌ها کمک می‌کند تا استعدادها شناخته شوند و به مراحل بعد راه پیدا کنند.

 

جشنواره فیلم فجر , سینما , چهل و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر ,

 

دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: آینده سینمای کشور در حوزه فیلم کوتاه رقم می‌خورد و فضای جشنواره باعث می‌شود برای فیلمسازان کوتاه ما که مستعد هستند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در بخش دولتی و خصوصی رقم بخورد و این استعدادها فرصت داشته باشند تا در جشنواره فیلم فجر دیده بشوند و وارد صنعت تولید حرفه‌ای سینمای ایران شوند.

دبیر جشنواره فیلم فجر درباره مشکلات و مسائل اخیر کشور و نقش سینما برای حل آنها گفت: تمام کشورهای دنیا مشکلات مختلف و اختلاف سلایق گوناگون دارند و مطالبه‌گری‌های گوناگونی رخ می‌دهد. دنیا در طول سال با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند اما اگر قرار باشد که مشکلات کشور حوزه‌های دیگر را تحت‌الشعاع قرار دهد، پیشرفت در حوزه‌های مختلف کشور دچار نقصان می‌شود. اگر فضای اقتصادی دچار مشکلاتی باشد و بخواهد دیگر فضاها را درگیر خود کند، خواهیم دید که فضای فرهنگی کشور تحت‌الشعاع آن قرار خواهد گرفت، اتفاقاً فضای فرهنگی می‌تواند برای حل مشکلات و ارائه روش کمک کند و راه‌کار ارائه بدهد. اگر نیازی به اصلاحاتی هست می‌‌تواند کمک کند.

او در پایان ابراز کرد: خانواده بزرگ سینما در تمام حوزه‌های آن ـ چه مستند، چه کوتاه  و چه سینمایی ـ باید با نگاه دلسوزانه‌ به مسائل و معضلات کشور نگاه کنیم و فضای‌ ما فضای بستر گفتمان باشد برای حل مشکلات کشورمان. فضای مطالبه‌گری تنها برای کشور ما نیست بلکه برای تمام دنیا است. اگر همه چیز تحت‌الشعاع این مسائل قرار بگیرد، روند کشور در حوزه‌های گوناگون دچار عقب‌ماندگی می‌شوند. عقل سلیم و منطق و نگاه غیراحساسی به این موضوع فرایندی را تبیین می‌کند که هر رسته و هر حوزه که به بحران می‌خورد کاملاً استراتژیک مسائلش را حل کند و کاملاً بر اساس منطق راه را جلو ببرد. جمع‌بندی احساسی که بر منطق تکیه نکرده باشد به خروجی‌های موفقیت آمیز دست پیدا نخواهد کرد.

وی در پایان گفت: جامعه ما در سال‌های اخیر با مشکلات  گوناگون فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی داشته است که بهترین راه حلش کمک نخبگان کشور خصوصاً در عرصه فرهنگ و هنر است. نخبه‌های ما می‌توانند نگاه دقیق‌تر، جامع‌تر و درست‌تری را به مردم و جامعه و همین‌طور به تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران منتقل کنند. قهر و خستگی و ناامیدی دردی را از کشور حل نمی‌کند. باید با مودت و دلسوزی کمک کنیم برای حل مشکلات کشورمان. خواهشم از نخبه‌های فرهنگ و هنر این است که دست به دست هم برای حل مشکلات کشور کمک کنند و جریانات احساسی نگذارد که راه درست و اصلی حل مشکلات مردم را فراموش کنیم و باعث دلسری مردم و کشور بشویم. تلاش کنیم برای کاشت امید، برای حل مشکلات و همدلی و مهربان و برای اینکه در هر جایی هستیم پدری کنیم و کمک حالی برای آحاد کشور باشیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران