لبنانیها حاضر به مصاحبه با خبرنگار صهیونیست نشدند
بعد از خودداری بازیکنان عرب از مسابقه با حریفان اسرائیلی در مسابقات مختلف بینالمللی که تابستان گذشته برگزار شد، این بار هواداران لبنانی در جام جهانی پاسخ دندان شکنی به خبرنگار صهیونیست که قصد مصاحبه با آنها را داشت، دادند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حاشیه روز نخست بازیهای جام جهانی فوتبال در قطر جوانان لبنانی با رد مصاحبه با خبرنگاران صهیونیست تاکید کردند که چیزی به اسم «اسرائیل» وجود ندارد.
رسانههای عبری در این زمینه گزارش دادند که هواداران لبنانی در جام جهانی 2022 قطر بعد از اینکه متوجه شدند خبرنگار مصاحبه کننده با آنها یک اسرائیلی است این مصاحبه را قطع کردند.
خبرنگار شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی که سعی در گفتگو با هواداران لبنانی داشت اعلام کرد، زمانی که جوانان لبنانی متوجه شدند یک خبرنگار اسرائیلی در حال صحبت با آنهاست فورا مصاحبه را قطع کردند.
وی افزود: ما اکنون در جام جهانی هستیم و من میتوانم بگویم تقریبا همه افراد عربزبانی که خودمان را به آنها معرفی میکنیم مصاحبه با ما را رد میکنند. گروهی از جوانان لبنانی بودند که میخواستیم با آنها مصاحبه کنیم اما زمانی که متوجه شدند ما اسرائیلی هستیم رفتارشان 180 درجه تغییر کرد.
این خبرنگار صهیونیست ادامه داد، جوانان لبنانی از به رسمیت شناختن موجودیت اسرائیل خودداری و تاکید کردند که چیزی به نام اسرائیل وجود ندارد بلکه اسم این سرزمین فلسطین است.
البته این نخستینبار نیست که شهروندان یا ورزشکاران لبنانی هرگونه اقدام در راستای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و به رسمیت شناختن این رژیم را رد میکنند.
در تابستان گذشته «نادیا قاسم فواز» قهرمان لبنانی شطرنج در دور چهارم مسابقات خود در فستیوال بین المللی امارات از مسابقه با نماینده رژیم صهیونیستی انصراف داد.
پیش از این نیز «شربل ابوظاهر» ورزشکار نوجوان لبنانی در مسابقات هنرهای رزمی به میزبانی ابوظبی از رویارویی با ورزشکار رژیم اشغالگر صهیونیستی انصراف داده بود.
«عبدالله منیاتو» بازیکن لبنانی سال گذشته پس از قرعهکشی و هم گروه شدن با یک بازیکن اسرائیلی از مسابقات جهانی هنرهای رزمی مختلط (MMA) انصراف داد و در آن زمان این کار وی مورد استقبال گستردهای در شبکههای اجتماعی قرار گرفت. مربی او در پست اینستاگرامی خود نوشت: «ما این تصمیم را به معنای کنارهگیری از مسابقات نمیدانیم، چرا که ادامه دادن آن به این شکل بهمعنای بهرسمیت شناختن رژیم غاصب صهیونیستی است که فرزندان ملت ما را به قتل رسانده و سرزمین ما را غصب کرده است.»
در حالی که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران به ویژه در داخل سرزمینهای اشغالی نسبت به فقدان بستر مردمی توافقنامههای سازش امضا شده میان برخی رژیم های عربی و رژیم صهیونیستی نگرانی جدی دارند، عرصه ورزش با ماندگاری قابل توجهی که در افکار عمومی دنیا دارد، میتواند بهترین ابزار برای ابراز عقیده افکار عمومی نسبت به موجودیت رژیم صهیونیستی به شمار رود.
رسانههای رژیم صهیونیستی پیشتر این اقدام ورزشکاران مسلمان و عرب را از تانک و تسلیحات نظامی خطرناکتر توصیف کرده بودند.
انتهای پیام/