ضرر میلیاردی صنعت آلمان

ضرر میلیاردی صنعت آلمان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که تنگناهای عرضه که از جمله به دلیل جنگ اوکراین ایجاد شده است حدود ۶۴ میلیارد یورو به ارزش افزوده در بخش صنعت آلمان ضرر زده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت آلمان در گزارشی نوشت: تنگناهای تحویل 64 میلیارد یورو به ارزش افزوده صنعت آلمان ضرر وارد کرده است.

زیان های تولید در آلمان به دلیل کمبود محصولات اولیه بسیار زیاد بود و عمدتاً شرکت های خودروسازی را تحت تأثیر قرار داد. کارشناسان هشدار می دهند که زنجیره های تامین باید بسیار قوی تر شوند.

از ابتدای سال 2021 تا اواسط سال 2022، صنعت آلمان به دلیل مشکلات زنجیره تامین حدود 64 میلیارد یورو از ارزش افزوده زیان دید. موسسه تحقیقات اقتصاد کلان و چرخه تجاری (IMK) بنیاد هانس بوکلر در یک مطالعه به این نتیجه رسیده است.

بر این اساس، به ویژه صنعت خودرو آلمان برای تولید خود قطعاتی را از دست داده بود. تولیدکنندگان متحمل ضرر کلی حدود 31 میلیارد یورو شدند و تقریباً نیمی از کل را از دست دادند.

بر اساس این مطالعه، روند بهبود اقتصادی عمومی پس از پایان محدودیت های کرونا به دلیل کمبود منابع به طور قابل توجهی کند شد. به گفته IMK، اگر این مشکلات وجود نداشت، تولید ناخالص داخلی در اواسط سال 1.5 درصد افزایش می یافت.

توماس تئوبالد و پیتر هولفلد، کارشناسان IMK تاکید کردند که این ارقام بر نیاز به اهمیت بیشتر به انعطاف‌پذیری زنجیره‌های تامین به بهای کارآمدی هزینه در آینده تاکید می‌کنند. گستردگی شکست‌ها نشان می‌دهد که جهت گیری سیاست تجاری کنونی در شرایط اقتصادی استرس‌زای جهانی به گونه ای است که صنعت آلمان در زنجیره‌های تامین بین‌المللی چیزی جز ایده‌آل است . تمرکز بر انعطاف‌پذیری بیشتر، ذخیره‌سازی بیشتر، تنوع و پایداری زنجیره‌های تامین در این شرایط ضروری است.

به گفته IMK، هنوز مشخص نیست که از دست دادن این ارزش افزوده موقتی است یا دائمی. کارشناسان گزارش می دهند که تعداد سفارشات همچنان بالاست. در عین حال، وضعیت سخت اقتصادی فزاینده به دلیل جنگ روسیه علیه اوکراین، خطر لغو برخی سفارشات معوق را افزایش می دهد.

زنجیره تامین جهانی برای مدتی مختل شده است که بخشی از آن به دلیل بحران کرونا بوده است. حوادثی مانند گیر افتادن یک کشتی بزرگ کانتینری در کانال مهم سوئز نیز بر وضعیت سال گذشته تأثیر گذاشت. به گفته کارشناسان IMK، استراتژی مداوم صفر کووید در چین و تنش‌های ژئوپلیتیکی جدید مرتبط با درگیری‌های اوکراین و تایوان می‌تواند منجر به گلوگاه‌های عرضه جدید شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon