شناسایی ۲۲۶ نقطه غیرمجاز در کشور برای قاچاق کالا
معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا از شناسایی ۲۲۶نقطه غیر مجاز در کشور برای ورود و خروج کالا خبر داد و گفت: سالانه ۱۶۰ هزار پرونده قاچاق تشکیل میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مصطفی پورکاظم شایسته معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صبح امروز در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز را بهجد پیگیری میکنیم، اظهار داشت: براساس تصمیم جدید وزارت صمت، واردات 2 هزار و 150 قلم کالا به کشور ممنوع شده و قاچاق محسوب میشود.
وی افزود: ممنوعیت واردات این کالاها به کشور، مسئولیت دستگاههای مبارزه با قاچاق کالا و ارز را بیشتر و سنگینتر میکند.
معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از شناسایی 226نقطه غیر مجاز در کشور برای ورود و خروج کالا خبر داد و افزود: 47 نقطه از این تعداد در استان کردستان وجود دارد.
وی با بیان اینکه سالیانه 160 هزار پرونده قاچاق در کشور تشکیل میشود، خاطرنشان کرد: 60درصد این پروندهها مربوط به پروندههای خرد و زیر 100میلیون تومان بوده و متوسط پروندهها 120 میلیون تومان ارزش ریالی دارد.
پورکاظم شایسته با اشاره به اینکه سال گذشته هزار و 700میلیارد تومان وصولی به خزانه دولت صورت گرفته است، عنوان کرد: قاچاق کالا در کشور از 25 میلیارد دلار در سال 92 به 12میلیارد دلار در سالجاری کاهش یافته است.
مهدی رمضانی؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نیز در این جلسه به اهتمام دولت برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و گفت: در حوزه هوشمندسازی و طراحی برنامههای مبارزه با قاچاق برنامههای خوبی صورت گرفته، اما کافی نیست و نیازمند جدیت بیشتری در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: همه مسئولان باید این موضوع را جدی گرفته و هر دستگاه به سهم خود در این زمینه تلاش کند.
معاون سیاسی استاندار کردستان با بیان اینکه پدیده شوم قاچاق اثرهای بسیار بدی روی اقتصاد جامعه میگذارد، افزود: قاچاق کالا سبب اخلال در نظام اقتصادی کشور میشود، بنابراین برای تحقق اهداف این حوزه نیازمند عزم همگانی هستیم.
انتهای پیام/481/