ادعای انگلیس درباره ضعف در واحدهای تاکتیکی ارتش روسیه
نتیجه یک گزارش اطلاعاتی وزارت دفاع بریتانیا حاکی از تضعیف ۳ واحد تاکتیکی داخلی ارتش روسیه و جداشدن آنها از بخش یکپارچه دکترین نظامی مسکو طی یک دهه گذشته است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، نتیجه یک گزارش اطلاعاتی وزارت دفاع بریتانیا که روز گذشته منتشر شد حاکی از تضعیف 3 واحد تاکتیکی داخلی ارتش روسیه و جدا شدن آنها از بخش یکپارچه دکترین نظامی مسکو طی یک دهه گذشته است.
براساس این گزارش، روسیه بهشکلی گسترده روند بهکارگیری افراد در گروههای تاکتیکی گردان (BTG) را که بهطور سنتی با زیرواحدهای حمایتکننده از جمله رستههای زرهی، شناسایی و توپخانه یکپارچه بود، متوقف کرده است.
در این گزارش آمده است برخی ضعفهای داخلی BTG، تاکنون در تهاجم طولانی و گسترده روسیه به اوکراین مشخص شده است.
در همین حال، مؤسسه خدمات ملی سلطنتی که مقر آن در انگلیس است، در ماه آوریل سال جاری گزارش داده بود که BTG برای نبردهای اولیه در حمایت از عناصر قومی جداییطلب روسیه در دونتسک و لوهانسک مناسب هستند، اما با این حال این نبرد گسترده و طولانی نیازمند عملیاتهای نظامی ترکیبی پیچیده و گردانهایی است که بهعنوان بخشی از یک هسته بزرگتر میجنگند.
براساس این گزارش، BTGها بین 700 تا 900 پرسنل دارند و واحدهایی از جمله لجستیک، تکتیراندازها و ضدتانک را در بر میگیرند. آنها همچنین میتوانند از مناطقی خارج از مناطق جنگی همچون نیروی دریایی یا وزارتخانههایی مانند امنیت ملی بهکار گرفته شوند.
همچنین در این گزارش آمده است این گزارش نهتنها ابزاری برای انعکاس وضعیت یکپارچگی نیروهای مسلح است بلکه میتوان از آن برای مدیریت آموزشها و طرح چالشهای اساسی در برابر آمادگی ارتش خسته روسیه و سیستم اداره ترکیبی است.
نیک رینولد تحلیلگر مؤسسه خدمات ملی سلطنتی اظهار کرد BTG مدتهاست که دیگر بهخوبی کار نمیکند و علت اصلی آن میتواند بهعلت شکست فرهنگ در ارتش روسیه و روشهای ناقص آموزش این نیروها و نیز تهدید آنها برای شرکت در جنگ با مفهوم BTG است. واقعیت این است که ارتش روسیه احتمالاً بسیاری از ظرفیتهای مرتبط و کارکنان متخصص خود را از دست داده و مستهلک شده است تا نیروهای زمینی خود را در BTGها سر و سامان بدهد.
"این در حالی است که ینس استولتنبرگ" دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز گذشته، سهشنبه، در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نخستین روز نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو این سازمان اعلام کرد که ناتو تمایل اوکراین برای پیوستن به این ائتلاف را بهرسمیت می شناسد، ولی اولویت اصلی بروکسل فعلاً حمایت نظامی از کییف است.
دبیرکل افزود که کشورهای عضو ناتو توافق کردند که با اوکراین همکاری نزدیکتری داشته باشند و تا زمانی که لازم باشد به حمایت از اوکراین ادامه دهند، چند روز قبل نیز استولتنبرگ یادآور شد که حمایت نظامی و مالی از اوکراین برای غربیها پرهزینه است، ولی حمایت از کییف باید افزایش یابد.
استولتنبرگ با اشاره به ورود مقدونیه شمالی و مونتهنگرو به ناتو، مدعی شد که روسیه حق وتو در مورد پیوستن کشورها به این ائتلاف نظامی ندارد. ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه، فنلاند و سوئد را هم خیلی زود بهعنوان اعضای ناتو خواهد دید.
بهنوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، ناتو همچنین میخواهد ببیند چطور میتواند با بهسازی تجهیزات اوکراین و ارائه کمک نظامی بیشتر در بلندمدت از کییف حمایت کند.
این خبرگزاری همچنین نوشت: این به اوکراین کمک میکند تا در سالهای پس از پایان جنگ سریعتر به ناتو بپیوندد.
انتهای پیام/+