تاکید پارلمان کویت بر حمایت از مقاومت فلسطین و رد هرگونه عادیسازی با اشغالگران
نمایندگان پارلمان کویت در بیانیهای ضمن اعلام حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با هرگونه عادیسازی با رژیم اشغالگر صهیونیستی بر لزوم محاکمه صهیونیستهای جنایتکار در دادگاههای بینالمللی تاکید کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، روز گذشته 42 نماینده پارلمان کویت به مناسبت روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین با صدور بیانیهای بر لزوم حمایت از مقاومت و رد هرگونه عادیسازی روابط با صهیونیستها و نیز ضرورت محاکمه جنایتکاران تاکید کردند.
نمایندگان پارلمان کویت همچنین بر حمایت خود از جهاد و مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگریهای اسرائیل تا اخراج این رژیم از اراضی اشغالی تاکید کردند.
در بیانیه نمایندگان پارلمان کویت آمده است، ما حمایت خود را از جهاد و مقاومت مشروع فلسطینیان اعلام و تجدید میکنیم. حمایت از فلسطین و جهاد و مبارزه مشروع فلسطینیها و دفاع از حق غصب شده آنها یکی از اصول رسمی و ملی کویت است.
نمایندگان کویت همچنین تاکید کردند که مقاومت مستمر مردم فلسطین در قدس، کرانه باختری و نوار غزه علاوه بر عملیاتهای استشهادی آنها در شهرها و روستاهای اراضی اشغالی 1948 امید امت اسلامی را برای آزادی فلسطین زنده نگه میدارد.
آنها از دولت کویت و همه دولتهای عربی و مسلمان خواستند تا از ایستادگی و مبارزه مردم فلسطین حمایت و جنایات صهیونیستها را افشا و آنها را در دادگاههای کیفری و مجامع بینالمللی محاکمه کنند.
«احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب نیز دیروز در سخنرانی افتتاحیه مراسم روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، با انتقاد از سکوت جامعه جهانی در برابر جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و اقداماتی که اشغالگران با خونسردی علیه غیر نظامیان فلسطینی مرتکب میشوند و محاصره بیش از دو میلیون انسان فلسطینی از 15 سال پیش تا کنون در غزه خواستار پایان دادن به این جنایات شد.
به گزارش تسنیم، روز 29 نوامبر هر سال یادآور وقایعی تلخی مانند صدور قطعنامه تقسیم فلسطین است. این روز همچنین روز اعلام همبستگی با ملت فلسطین و انتخاب فلسطین به عنوان کشورعضو ناظر شورای امنیت سازمان ملل نیز به شمار میآید. در 29 نوامبر سال 1947 مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه ناعادلانه تقسیم فلسطین را تصویب و به آن رسمیت داد. بر اساس قطعنامه 181 تقسیم، فلسطین به دو پاره تقسیم شد و مجمع عمومی بخشی از آن را برای تشکیل «کشور و دولت یهود» و بخش دیگر را برای کشور و دولت فلسطین در نظر گرفت. هرچند قطعنامه ناعادلانه تقسیم بانادیده گرفتن فلسطینی بودن فلسطین و پیشینه این سرزمین با قدمت، نیمی از فلسطین را برای مردم فلسطین ونیمی دیگر را برای صهیونیستها درنظر گرفت، اما در ماه می سال 1948 صهیونیستها حتی اختصاص نیمی از سرزمین فلسطین را نیز به ساکنان اصلی آن تحمل نکردند و با اشغال فلسطین، مانع از تشکیل کشور مستقل فلسطینی تا امروز شدهاند.
انتهای پیام/