رئیس انجمن حقوق بشر بحرین: آل خلیفه به سرپوش گذاشتن بر جنایات خود ادامه میدهد
رئیس انجمن حقوق بشر بحرین با تاکید بر کارنامه سیاه حقوق بشری در بحرین اعلام کرد که آل خلیفه به سرپوش گذاشتن بر جنایات خود ادامه میدهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم،«باقر درویش» رئیس انجمن حقوق بشر بحرین اعلام کرد که رژیم بحرین در سطوح مختلف مرتکب نقض حقوق بشر علیه شیعیان میشود و همچنان به نقض حقوق بشر علیه مردم این کشور ادامه میدهد.
باقر درویش تاکید کرد که مقامات بحرینی حداقل ضمانتها را برای محاکمه عادلانه به شدت نقض میکنند و مقامات قضائی بسیاری از قربانیان را بر اساس اعترافاتی که از آنها تحت شکنجه گرفته میشود، به اتهامات جنایی محکوم میکنند.
وی در ادامه افزود: «همه دستگیریها در بحرین نقض قوانین و میثاقهای بینالمللی است. ماده 3 اعلامیه جهانی حقوق بشر تصریح میکند که هر کس حق زندگی و آزادی دارد، در حالی که ماده 9 آن تصریح میکند که هیچ فردی را نمیتوان خودسرانه بازداشت یا تبعید کرد ».
رئیس انجمن حقوق بشر بحرین با اشاره به اینکه رژیم آل خلیفه به پنهان کاری نقض حقوق بشر در این کشور ادامه میدهد، گفت: بیشتر دستگیریهای گزارش شده حداقل در یکی از این دو دسته قرار میگیرند و نقض ماده 3 یا 9 اعلامیه جهانی حقوق بشر است.
اخیرا «ابراهیم المدهون» نویسنده و تحلیلگر سیاسی مخالف رژیم آل خلیفه از ادامه محدودیتهای وضع شده توسط مقامات بحرینی علیه شهروندان شیعه این کشور برای انجام مناسک مذهبی خود انتقاد کرده بود.
وی تاکید کرد:سیاست آزار و تبعیض چندین دهه علیه شیعیان بحرین از سوی رژیم آل خلیفه دنبال میشود. رژیم آل خلیفه بدترین اشکال سرکوب را علیه شیعیان اعمال میکند و آنها را تحت فشار نقض آشکار حقوق بشر در تنگنا و بحران قرار میدهد.
طبق منطق قبیلهای نظام سیاسی در بحرین و نیز بر اساس واقعیتها و آمار و ارقام، شهروندان شیعه که یکی از مؤلفههای اصلی جامعه بحرین هستند، در معرض تبعیض سیستماتیک و محرومیت از جانب رژیم آل خلیفه قرار گرفتهاند.
بحرین از زمان انتفاضه ضددولتی در سال 2011 هزاران معترض، خبرنگار و فعال را بازداشت کرده است و برخی از این افراد در محاکمههای جمعی بازداشت شدند. بحرین مدعی است متخلفان را بر اساس قوانین بینالمللی محاکمه میکند و بر همین اساس انتقادهای سازمان ملل و دیگر نهادها درباره محاکمهها و شرایط بازداشت را نمیپذیرد.
رژیم آلخلیفه بهشدت نگران وجهه خود در سازمانهای بینالمللی حقوق بشر است و همواره سعی میکند از طریق کمپینهای روابط عمومی وجهه خود را بهبود بخشد تا پیامدهای این انتقادات مکرر حقوق بشر را محدود کند.
بحرین در دهه گذشته حدود 15 هزار نفر را بهدلیل عقاید سیاسی بازداشت کرده و به این ترتیب به اولین کشور عربی با بیشترین تعداد زندانی در سالهای گذشته تبدیل شده است که حدود 4500 بازداشتشده سیاسی در شرایط بغرنجی بهسر میبرند.
زندانیان سیاسی در بحرین تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار دارند که رژیم آلخلیفه هر صدای مخالفی را در خلال بازداشت، شکنجه و اعدام خاموش میکند.
طی یک دهه گذشته گزارشهای زیادی در خصوص وضعیت اسفناک و ناگوار زندانهای آلخلیفه نیز منتشر شد، این امر منجر به درخواست جامعه بینالمللی و سازمانهای حقوق بشر برای بهبود شرایط زندان و توقف شکنجه و بدرفتاری علیه زندانیان سیاسی شده است.
انتهای پیام/