موافقت لهستان با استقرار پاتریوت‌های آلمانی در خاک خود

موافقت لهستان با استقرار پاتریوت‌های آلمانی در خاک خود

دولت لهستان سرانجام بعد از مدتی ابراز تردید و مخالفت پیشنهاد آلمان برای استقرار موشک‌های پاتریوت آلمانی در خاک خود را پذیرفت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، دولت لهستان بالاخره با استقرار پاتریوت های آلمانی در خاک خود موافقت کرد.

به گفته "ماریوش بلاشاک"، وزیر دفاع لهستان، این کشور پیشنهاد آلمان برای استقرار یک باتری ضد هوایی پاتریوت را خواهد پذیرفت. سخنگوی وزارت دفاع فدرال آلمان هم گفت، کریستین لامبرشت، وزیر دفاع فدرال و همتای لهستانی او در اصل در این باره توافق کردند. جزئیاتی مانند مکان های قابل تصور برای استقرار و زیرساخت های لازم اکنون در سطح فنی مورد بحث قرار گرفته است. قرار است بلافاصله یک تیم تحقیقاتی از طرف آلمان به لهستان اعزام شود.

دولت آلمان این پیشنهاد را در اواخر نوامبر و اندکی پس از اصابت موشک در نزدیکی مرز اوکراین و کشته شدن دو لهستانی به ورشو ارائه کرد. دولت لهستان در ابتدا این پیشنهاد را با رضایت پذیرفت. با این حال، یاروسلاو کاچینسکی، معاون نخست وزیر و رئیس حزب حاکم عدالت و توسعه سپس گفت که این سیستم بهتر است در اوکراین مستقر شود. وزیر دفاع آلمان و دیگر سیاستمداران لهستانی هم بعد از این پیشنهاد رویکرد او را دنبال کردند.

بلاشاک روز سه شنبه در توییتر تکرار کرد که متاسف است که آلمان نمی خواهد از سیستم پاتریوت در اوکراین استفاده کند. وی نوشت: من از تصمیم برای رد حمایت از اوکراین ناامید شدم. استقرار پاتریوت ها در غرب اوکراین امنیت لهستانی ها و اوکراینی ها را افزایش می دهد.

وی تاکید کرد که با این وجود، هر دو طرف آماده سازی برای استقرار موشک ها در لهستان و اتصال آنها به سیستم فرماندهی لهستان را ادامه خواهند داد. آلمان گفته است که سامانه پاتریوت ارائه شده به لهستان بخشی از پدافند هوایی یکپارچه ناتو است و می تواند فقط در قلمرو این ائتلاف نظامی مورد استفاده قرار گیرد.

سیاستمداران و ناظران به مخالفت اولیه حزب حاکم لهستان برای عدم پذیرش پاتریوت ها انتقاد وارد کرده بودند. این حزب متهم به به خطر انداختن امنیت کشور در زمان جنگ در کشور همسایه اوکراین با تلاش برای دامن زدن به احساسات ضد آلمانی است.

لهستان همچنین تانک های مدرن، سایر وسایل نقلیه جنگی و تسلیحات را به مبلغی معادل 3.58 میلیارد یورو از ایالات متحده دریافت خواهد کرد. وزارت امور خارجه آمریکا اکنون برای این قرارداد تسلیحاتی مجوز داده است. بر این اساس، لهستان از جمله 116 تانک جنگی M1A1 آبرامز و ده ها هزار گلوله مهمات دریافت خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که خرید این تانک ها از سیاست خارجی و اهداف امنیتی ایالات متحده با تقویت امنیت متحد ناتو که محرک ثبات سیاسی و پیشرفت اقتصادی در اروپا است، حمایت می کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon