اشتغالزایی ۶۰۰۰ نفری در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: ۲۵۰ شرکت در پارک تهران مستقر هستند و در مجموع اشتغالزایی این پارک ۶ هزار نفر بوده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم , دکتر علی اسدی؛ رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز در نشست خبری اظهار کرد: مقام معظم رهبری امسال را به نام تولید و دانشبنیان نامگذاری کردند و شعار دانشگاه تهران نیز جهاد علمی برای دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیتپذیری اجتماعی است و برای تحقق این شعارها تمام دستگاهها باید اقدامات مثبتی داشته باشند و یکی از ارکان اصلی دانشگاه که باید برای سال دانشبنیان تلاش کند، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است.
وی تصریح کرد: دو پردیس علم و فناوری در طول سال 1401 داریم که یکی پردیس علم و فناوری شهید چمران مستقر در اشتهارد استان البرز است که در کنار شهرکهای صنعتی آماده استقرار شرکتهای دانشبنیان هستند. پردیس علم و فناوری شهید علی محمدی که در کنار فرهنگسرای بهمن قرار دارد دومین پردیس علم و فناوری است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: یکی از سیاستهای دانشگاه تهران حمایت از ایدهها و هستههای نوآور استو اعتقاد داریم که دانشجو نباید از فارغالتحصیلی به حال خود رها شود.
وی تأکید کرد: فضاهای فیزیکی که در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دادهایم در سال جاری به دو برابر افزایش پیدا کرده است. در طول دو دهه گذشته املاک از میدان انقلاب تا بلوار کشاورز خریداری شده بود و بخش زیادی از آنها در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار گرفته بود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: ما در حال برنامهریزی برای راهاندازی شبکه سرمایهگذاری پارک هستیم. در حوزه توانمندسازی به صورت رایگان مشاورههای رایگان در حوزه کسبوکار قرار میدهیم و در کل پارک علم و فناوری دانشگاه تهرانهای پارکهای علم و فناوری خواهد بود.
اسدی گفت: ما به دنبال عقد تفاهمنامه بین معاونت علمی، شهرداری، وزارت علوم ، و ... برای ایجاد ناحیه نوآوری هستیم که از بزرگراه همت تا میدان بهمن خواهد بود.
وی بیان کرد: هفته آینده میزبان سفیر ونزوئلا در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خواهیم بود ضمن آنکه دو تن از روسای دانشگاههای عراقی در دانشگاه تهران حضور پیدا کردند و برای همکاری اعلام آمادگی کردند. یک موضوع مهم دیگر توسعه همکاری با مناطق آزاد است که در دستور کار قرار دارد که این مناطق آزاد میتوانند برای صادرات محصولات اقدام کنند.
اسدی ادامه داد: در تابستان امسال تفاهمنامه ایجاد دبیرخانه جایزه یونسکو را منعقد کردیم که این دبیرخانه در پارک علم و فناوری مستقر است و امیدواریم در سال آینده در آذرماه بتوانیم شاهد نخستین جایزه علمی و فناوری یونسکو باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: پارک دانشگاه تهران به عنوان هاب پارکهای کشور یارانه تجاریسازی را در اختیار سرمایهگذار و سرمایهپذیر قرار میدهد؛ صندوق پژوهش و فناوریی دانشگاه تهران 1600 میلیارد تومان تضامین را برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان انجام خواهد داد.
وی گفت: 250 شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر هستند و 400 شرکت نیز در حال ورود به پارک و طی کردن فرایند پذیرش هستند. در سال جاری شرکتهای دانشبنیان پارک 2 هزار میلیارد فروش داشتند و 350 هزار دلار نیز صرفهجویی ارزی داشته است و نزدیکبه 6 هزار نفر پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشتغالزایی داشته است.
انتهای پیام/