مأموریت ویژه سازمان صنایع هوایی برای ساخت هواپیما
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به دستور رئیس جمهور برای ساخت هواپیمای مسافربری گفت: قطعا از تجربه پیشرفت و توسعه فناوریهای هوایی در بخش نظامی به نفع بخش تجاری سود خواهیم برد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، امیر سرتیپ دوم افشین خواجهفرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور در افتتاح یازدهمین همایش بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران که صبح سه شنبه 22 آذر در سالن خلیج فارس مرکز همایشهای بینالمللی کیش برگزار شد، اظهار داشت: در راستای شرح وظایف سازمانی و ماموریتی خود با ایجاد همافزایی با سازمان هواپیمای کشوری، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و وزارت صمت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، گامهای موثری در این زمینه برداشته شده است.
وی با بیان اینکه با تربیت نیروهای متخصص در حوزه ناوگان هوایی نقش موثر و حرفهای در سه دهه گذشته در صنعت هوایی کشور ایفا شده است، اظهار داشت: در حوزه صنعت هوایی که یک صنعت محرک برای سایر صنایع محسوب میشود؛ رشد قابل توجهی در بخش نظامی داشتیم و به طور حتم می توانیم در بخش تجاری نیز نقشآفرینی کنیم.
امیر خواجهفرد یادآور شد: در این مسیر، توانمندسازی درون سازمانی را به عنوان پایه و ستون این صنعت قرار دادیم و با رویکرد هوشمندانه در حوزه توسعه ناوگان هوایی حرکت کردیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور تاکید کرد: ایمان داشتیم با تابآوری ناوگان در شرایط تحریمهای ظالمانه که خوشبختانه به خوبی آن را پشت سر گذاشتیم؛ مرحله تکامل تدریجی و تکمیل کارها را پیش خواهیم برد و از آنجایی که بازار بینالمللی نیز مد نظرما می باشد؛ در این حوزه موفق به تولید انبوه شدیم و در حال حاضر همکاریهایی خوبی با کشورهای خارجی به ویژه با کشور روسیه در حال شکلگیری است.
وی ادامه داد: تلاش برای ساخت قطعات حساس هواپیماها، بازآمدسازی هواپیماهای شرقی و غربی، ساخت جتهای جنگنده آموزشی یاسین و ساخت جت جنگده کوثر و صاعقه، ساخت انواع بالگرد و پهپادهای پیشرفته و به روز، تنها بخشی از دستاوردهای صنعت هوایی جمهوری اسلامی است که در قاب رسانه و در محیط عملیاتی برای همگان محرز و مشخص شده است.
امیر خواجهفرد با بیان اینکه در ساخت و بازآمدسازی انواع پرنده های نظامی مسیر توسعه را به خوبی پیش رفتهایم افزود: دانش و ظرفیتهای مناسبی در مجموعه صنایع هوایی وزارت دفاع برای حصول به نتایج بهتر در زمینه ساخت انواع پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین ایجاد شده و قطعا در حوزه اقتصاد هوایی و ورود به عرصه تجاری هوایی نیز رهاورد خوبی را برای جمهوری اسلامی رقم خواهیم زد.
وی با اشاره به دستور رئیس جمهور برای ساخت هواپیمای مسافربری تصریح کرد: قطعا از تجربه پیشرفت و توسعه فناوریهای هوایی در بخش نظامی به نفع بخش تجاری سود خواهیم برد و علاوه بر آن از طریق همگرایی با سایر بخشهای کشوری و بین المللی این وعده مهم را محقق خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به نقش شرکتهای دانش بنیان در پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور گفت: در حوزه صنایع هوایی به شرکتهای دانش بنیان وابسته ایم و به این وابستگی نیز افتخار میکنیم و ان شاء الله با کمک این شرکت ها که بعضا از بدو تاسیس در کنار ما بودند، مسیر اعتلای قدرت هوایی کشور را با جدیت به پیش خواهیم برد.
امیر سرتیپ دوم افشین خواجهفرد خاطر نشان کرد: با تدوین برنامهای برای شرکت در نمایشگاه 2024 با محوریت محصولات بومی، زمینه همکاری با شرکتهای داخلی و شرکتهای دانش بینان فراهم می شود.
انتهای پیام/