دورانی سخت در انتظار شهروندان آلمانی است
نتایج بررسی یک موسسه اقتصادی مهم در آلمان روزگاری سخت همراه با رکود اقتصادی را برای شهروندان آلمانی پیش بینی کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، قیمت بالای انرژی به ترمزی مهم و تعیین کننده برای اقتصاد آلمان تبدیل می شود.
در این شرایط مؤسسه تحقیقات اقتصادی کلن (IW) آلمان شهروندان را برای رویارویی با دورانی سخت آماده می کند و در این باره گفته است: خوب یا بد، ما باید به قیمت های وحشتناک انرژی عادت کنیم.
"مایکل هوتر"، مدیر IW روز چهارشنبه در ارائه پیش بینی اقتصادی زمستان توضیح داد: قیمت بالای انرژی در حال حاضر زندگی مردم و شرکت ها را بسیار گران تر کرده و سرعت اقتصادی کشور را کند کرده است. به گفته وی در سال 2023 متاسفانه اوضاع به ندرت بهتر خواهد شد.
به طور کلی، IW فرض می کند که اقتصاد جهانی در سال آینده تنها دو درصد رشد خواهد کرد و اقتصاد آلمان 0.75 درصد کاهش خواهد یافت. بر اساس ارزیابی این موسسه مهم اقتصادی، کشور در حال سقوط به سمت رکود است. این موسسه با اشاره به بحران انرژی هشدار داد: شرکت ها سرمایه گذاری و تولید کمتری خواهند کرد و انتظارات آنها بدبینانه است.
بر اساس ارزیابی IW، دلایل کاهش رشد اقتصادی مورد انتظار، عرضه نامشخص انرژی، تلفات قریب الوقوع در تولید و ادامه زنجیره تامین مختل شده است. کمبود مواد و کارگران ماهر نیز بار خاصی بر صنعت ساختمان است. کاهش مصرف خصوصی نیز پیش بینی می شود که تا کنون ثابت کرده است که ستونی از اقتصاد است.
با این حال، طبق پیشبینیها، بازار کار باید قوی باشد. موسسه اقتصادی کلن انتظار دارد که نرخ بیکاری از 5.3 درصد فعلی با کمی رشد به 5.4 درصد افزایش یابد.
بستن استخرها و کاهش روشنایی خیابان ها در دستور کار شهرداری های آلمان
به نوشته روزنامه پاسایر نویه پرسه، با توجه به بحران انرژی، تعدادی از شهرداریها در آلمان میخواهند، طبق یک نظرسنجی، مثلاً با بستن استخرها یا کاهش روشنایی خیابانها صرفهجویی کنند. بر این اساس بیش از نیمی (54 درصد) از شهرها و شهرداری های مورد بررسی توسط شرکت مشاوره ارنست اند یانگ (EY) خواهان کاهش خدمات هستند. در سال گذشته این نسبت 26 درصد بود.
در این نظر سنجی 301 شهرداری با حداقل 20000 نفر در ماه های اکتبر و نوامبر مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج نشان می دهد که از هر سه شهرداری یکی در حال برنامه ریزی برای بستن یا محدود کردن عملکرد استخرهای سرپوشیده و روباز است. ا ز هر پنج شهرداری دو شهرداری می خواهند روشنایی خیابان ها را تعطیل کنند و وقتی نوبت به مراقبت از جوانان یا کار شهروندان سالخورده می رسد، از هر 6 شهرداری یکی در حال کاهش خدمات است. برای سال آینده، حدود نیمی از مقامات مالی مورد بررسی فرض می کنند که هزینه های انرژی تا 20 درصد یا بیشتر افزایش می یابد.
بر اساس نتایج این نظر سنجی با توجه به تورم، افزایش تعرفههای مورد انتظار برای کارکنان شهرداری و بار اضافی مراقبت از پناهندگان، شهرداریها انتظار دارند خزانههای آنها در تنگنا قرار گیرد. بر این اساس 59 درصد احتمالاً در پایان سال بودجه منفی خواهند داشت، تنها یازده درصد انتظار مازاد بودجه دارند. از هر سه شهرداری یکی انتظار بدهی های بیشتر را دارد.
انتهای پیام/