جذب بالغ بر ۳۰۰ هزار بیمه‌شده جدید صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان

جذب بالغ بر 300 هزار بیمه‌شده جدید صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: بالغ بر ۳۰۰ هزار بیمه‌شده جدید صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر طی یک‌سال گذشته جذب این بیمه شده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بیت‌اله برقراری با اشاره به الزامات مدیریتی در حوزه بیمه، به مروری بر چند ویژگی مدیران کارآمد پرداخت و اظهار کرد: مدیران باید عقبه فکری و تئوریک داشته باشند. عقبه فکری و تئوریک جزو الزامات مدیریتی است؛ باید خود را به دانش‌های روز مجهز و براساس اولویت‌بندی حرکت کنیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، مردم را ولی‌نعمتان جامعه دانست و گفت: دولت، دولت مردمی و نگاهش، نگاه مردمی است. باید پیگیری مستمری نسبت به امور داشته باشیم. در استان‌ها و شهرستان‌ها، تنها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 10 اداره کل دارد. این در حالی است که بالغ بر 80 درصد مردم با این دستگاه و بخش‌های زیرمجموعه در تعامل مستقیم هستند. لازم است گفت وگوها و تعاملات بین دستگاهی تقویت شود. علاوه بر این، ما با نهادهایی چون کمیته امداد امام خمینی(ره) و معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری نیز جامعه هدف و اهداف مشترکی داریم.

وی به گذشت 17 سال از زمان تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره کرد و افزود: دولت به عنوان کارفرما، دوبرابر حق بیمه اقشار تحت پوشش را تقبل کرده است. جمعیت هدف ما حدود 30 میلیون نفر یعنی یک‌سوم جمعیت کشور است، اما بر اساس قانون، شرط سنی بیمه بین 18 تا 50 سالگی است، بنابراین جامعه هدف خالص ما حدود 10 میلیون نفر می‌شوند.

برقراری اضافه کرد: در گذشته آهنگ حرکت صندوق، پرشتاب نبوده است. قریب به 2 میلیون نفر عضو صندوق هستند و شمار بیمه‌شدگان فعال به حدود یک میلیون و 600 هزار نفر می‌رسد. با استقرار دولت مردمی سیزدهم، "قرارگاه" کرامت در دهه کرامت و با رمز مقدس یا علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) با هدف جذب یک میلیون نفر عضو جدید آغاز به کار کرد و تاکنون حدود 360 هزار عضو جدید را جذب کرده‌ایم که معادل فعالیت چهار سال گذشته است. در سنوات گذشته سالانه حدود 80 هزار نفر به عضویت صندوق در می‌آمدند.

معاون وزیر رفاه با بیان اینکه هرچه قدر نگاه خلاقانه‌تری داشته باشیم اثرگذاری اقدامات ما بیشتر است، گفت: این صندوق همانند سازمان تامین اجتماعی تعهدات بلندمدتی چون ازکارافتادگی، بازنشستگی و فوت دارد. امکان نقل و انتقال سابقه از صندوق‌های دیگر به این صندوق و برعکس نیز فراهم شده است.

وی با بیان اینکه باید به سمت ارائه خدمات بیشتر و کفایت مستمری حرکت کنیم، اظهار کرد: به همین منظور سطوح درآمدی در سال جاری 60 درصد افزایش یافت که در طول عمر صندوق، بی نظیر و نشانه حمایت مردمی دولت است. برای سال آینده نیز جدای از افزایش سنواتی، پیشنهاداتی جهت افزایش دوباره سطوح درآمدی ارائه داده‌ایم. افزایش سطوح درآمدی که با افزایش حق بیمه پرداختی و افزایش حق بیمه سهم کارفرمایی دولت همراه است، افزایش و کفایت مستمری‌ها را شاهد خواهیم بود.

به گزارش تسنیم، محسن کهتری؛ مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان تهران به معرفی این صندوق و شرایط عضویت در آن پرداخت و گفت: شرایط عضویت در این صندوق به این قرار است که فرد باید تابعیت جمهوری اسلامی را داشته و در محدوده سنی 18 تا 50 سال باشد.

وی افزود: ساکنان روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر، شاغلین کشاورزان، قالیبافان و هنرمندان صنایع دستی، کارگران رسمی و ساختمانی می‌توانند به عضویت صندوق درآیند.

مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان تهران با اشاره به اینکه از حدود 9.5 تا 10 میلیون نفر جامعه هدف این صندوق در سطح کشور، 2.5 میلیون نفر را تحت پوشش درآورده‌ایم و 166 هزار نفر مستمری بگیر داریم، اضافه کرد: جامعه هدف ما در استان تهران، 231 هزار نفر است، 52 هزار نفر بیمه شده داریم و 2338 خانوار مستمری بگیرند. جامعه هدف شهرستان شهریار 22 هزار و 500 نفر است که تاکنون 3000 نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند و 133 خانوار مستمری بگیرند و حقوق دریافت می‌کنند.

کهتری ادامه داد: یک اقدام جهادی در صندوق بر اساس ابلاغ سیاست‌گذاری کلان رهبری در حوزه رفاه و تامین اجتماعی، شکل گرفت و چندی پیش "قرارگاه کرامت" برای جذب یک میلیون نفر بیمه شده جدید در کشور شکل گرفت که سهم استان تهران 17 هزار نفر است.

به گفته وی، سهمیه تکلیفی برای جذب بیمه شده جدید در تهران، 2240 نفر تا پایان سال است.

به گزارش تسنیم؛ امیرعباس شفیع‌زاده؛ فرماندار ویژه شهرستان شهریار نیز در این دیدار با بیان اینکه شهریار، دوازدهمین شهرستان در سطح کشور از بعد جمعیت محسوب می‌شود و یک میلیون نفر جمعیت دارد، گفت: شهریار دارای بافت اجتماعی مهاجرپذیر است.

وی افزود: جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در کشور 10 میلیون نفر است که از این تعداد تاکنون 2.5 میلیون نفر به عضویت این صندوق درآمده‌اند اما هنوز فاصله معناداری با برقراری عدالت در این زمینه داریم.

شفیع‌زاده با اشاره به اینکه هدف‌گذاری برای پوشش یک میلیون عضو جدید در صندوق بیمه اجتماعی انجام و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است، عنوان کرد: شهرستان شهریار به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده و امید است با تشکیل ستاد توسعه راهبردی بیمه اجتماعی در 15 شهرستان دیگر استان تهران و با کار جهادی به این هدف دست یابیم و بتوانیم 2240 نفر را تا پایان سال که تحت پوشش بیمه اجتماعی دربیاوریم.

به گزارش تسنیم، حسین حق‌وردی، نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هرچقدر بتوانیم شرایط را برای توسعه و تسهیل استفاده از این بیمه فراهم کنیم خانواده‌های بیشتری به این صندوق می‌پیوندند، گفت: عدالت طلبی یکی از ویژگی‌های این دوره از مجلس شورای اسلامی است.

وی افزود: ما یک و نیم میلیون بیمه شده کارگر ساختمانی داشتیم که 750 هزار نفر تحت پوشش و 750 هزار نفر پشت نوبت بودند که با مصوبه اخیر مجلس که اکنون در شورای نگهبان قرار دارد مشکل کارگران ساختمانی را حل کردیم.

حق‌وردی اضافه کرد: درباره بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هم این آمادگی در مجلس وجود دارد تا اگر پیشنهاد و طرحی به ما ارائه شود، شرایط را تسهیل کنیم. به عنوان مثال درباره سن بازنشستگی و استفاده از مزایای بیمه‌ای در 60 سالگی دغدغه‌هایی مطرح است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon