‌ناوگان راهداری ایران چقدر عمر دارد؟

‌ناوگان راهداری ایران چقدر عمر دارد؟

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه در سال جاری ۱۳ هزار میلیارد تومان برای نگهداری راه های کشور صرف شد، گفت: ‌متوسط عمر ناوگان راهداری کشور بیشتر از ۲۴ سال است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، غلامعباس بهرامی‌نیا در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل با بیان اینکه اقدامات خوبی برای نوسازی ناوگان راهداری در کشور انجام شده است، اظهار داشت: مصوبه‌ای در قانون بودجه درنظر گرفته شد که مطابق آن 4 هزار دستگاه ماشین آلات راهداری خارجی با عمر کمتر از 5 سال به کشور وارد شود. 

وی با بیان اینکه این مصوبه باید به تصویب هیئت وزیران برسد، افزود: این مصوبه تاکنون در کمیته های زیربنایی صنعت و محیط زیست مطرح شده که خوشبختانه با واردات 2 هزار 700 دستگاه موافقت شده که باید برای طی مراحل نهایی در هیئت وزیران نیز تصویب و ابلاغ شود. 

بهرامی نیا تصریح کرد: با اجرایی شدن این مصوبه تا حداقل 15 سال آینده دغدغه ای در خصوص ماشین آلات راهداری در کشور وجود نخواهد داشت. 

وی با بیان اینکه در سال جاری 13 هزار میلیارد تومان برای نگهداری راه های کشور صرف شده است، تصریح کرد: علیرغم محدودیت های اعتباری، اعتبارات امسال نسبت به سال گذشته دو و نیم برابر افزایش یافته است. 

وی با بیان اینکه باید برای نگهداری راه ها تلاش مضاعف کنیم، افزود: برای نگهداری و مراقبت از 224 هزار کیلومتر راه های کشور هر سال بیش از 70 هزار میلیارد تومان هزینه می شود. این در حالی است که کل اعتبارات این حوزه 20 هزار میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه محورهای شریانی  80 درصد ترافیک کشور را برعهده دارند،  بیان کرد: این مسیرهای شریانی باید در اولویت باشند و در مرحله بعد به نگهداری راه‌های اصلی، فرعی و روستایی اقدام کرد. 

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با اشاره به اینکه متوسط عمر ناوگان راهداری کشور بیشتر از 24 سال است، عنوان کرد:  آثار و خسارات ناشی از سیلاب سال 98 در لرستان مشهود است. 

وی با اشاره به اینکه مکاتبات لازم برای تخصیص 300 میلیارد تومان مصوب خسارات سیلاب، انجام شده و در سازمان مدیریت بحران مصوب شده است، افزود: ادامه این روند باید در سازمان مدیریت و برنامه ریزی دنبال شود.

بهرامی‌نیا با بیان اینکه استان لرستان محل توزیع بار از جنوب به مرکز و شمال غرب کشور است، عنوان کرد: با توجه به توپوگرافی لرستان نگهداری از راه‌های آن بسیار ضروری است. 

به گفته بهرامی‌نیا مشکلات بیمه تکمیلی رانندگان بار و اصلاح کرایه‌های حمل تا حدامکان برطرف شده و مشکل گرانی قطعات، روغن و لاستیک نیز از طریق وزارت صمت در حال پیگیری است. 

وی با بیان اینکه بیش از 70 درصد کالاهای اساسی از بندر امام به کشور داخل می شود، بیان کرد: رانندگان استان لرستان از استان های اول و دوم ترخیص کالای اساسی از این بندر می باشند.

انتهای پیام/641/..

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon