طرح مشترک آلمان و فرانسه برای مقابله با عواقب قانون کاهش تورم آمریکا

طرح مشترک آلمان و فرانسه برای مقابله با عواقب قانون کاهش تورم آمریکا

وزرای اقتصاد آلمان و فرانسه طرح مشترکی را برای مقابله با قانون کاهش تورم آمریکا که نگرانی‌های زیادی را در اتحادیه اروپا ایجاد کرده است ارائه دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی"، آلمان و فرانسه اصرار دارند که محصولات اروپایی در قانون بحث برانگیز ضد تورم ایالات متحده جایگاه بهتری داشته باشد. یک طرح مربوطه توسط رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال آلمان و برونو لومر، همکار فرانسوی او در بعد از ظهر روز گذشته منتشر شد. در این طرح آنها همچنین ایده هایی را برای واکنش اروپا به قانون ضد تورم آمریکا بیان کردند.

این قانون کاهش تورم ایالات متحده میلیاردها دلار سرمایه گذاری در حفاظت از آب و هوا را فراهم می کند. بر اساس این طرح جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، یارانه ها و اعتبارات مالیاتی به شرکت هایی مرتبط است که از محصولات آمریکا استفاده می کنند یا خودشان آنها را در ایالات متحده تولید می کنند.

در اروپا که ترس از ضرر شرکت های داخلی وجود دارد، انتقادات زیادی به این قانون وارد است. جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، از این قانون دفاع کرده بود، اما اخیراً گفته است که نقص های جزئی وجود دارد که می تواند مورد بحث و بررسی قرار گیرد. هابک و لومر اکنون اصرار دارند که استثنائات پیش بینی شده در این قانون، همچنین در مورد اتحادیه اروپا نیز اعمال شود. آن ها تاکید دارند که معافیت های مالیاتی در نظر گرفته شده برای محصولات آمریکایی نیز باید برای محصولات اروپایی باز باشد.

بر این اساس علاوه بر این، هر دو طرف باید به طور منظم در مورد حمایت های دولت برای فناوری های سبز به یکدیگر اطلاع دهند. برای آینده، دو وزیر می توانند یک مشارکت اقتصادی با ایالات متحده در توسعه استانداردهای مشترک و به رسمیت شناختن متقابل استانداردهای فناوری های سبز را تصور کنند. این دو وزیر تاکید کردند که به نفع طرفین است که به سرعت "در زمان همکاری های قابل اعتماد" علیه جنگ روسیه در اوکراین در این باره به توافق برسیم.

در بیانیه این دو وزیر آمده است: برای دستیابی به اهداف اقلیمی، اقتصاد اروپا باید از مواد خام فسیلی فاصله بگیرد، اما یک پایه صنعتی قوی با مشاغل پردرآمد و طیف گسترده ای از شرکت ها نیز باید حفظ شود. به عنوان مثال، هابک و لومر خواستار این هستند که قوانین اتحادیه اروپا برای کمک های دولتی به فناوری های سبز - یعنی سازگار با محیط زیست و آب و هوا - باید انعطاف پذیرتر شود. زمان پروسه تایید نیز باید نصف شود. بودجه اتحادیه اروپا باید به طور خاص به این مناطق سرازیر شود. در سطح ملی نیز هابک و لومر می‌خواهند بررسی کنند که آیا معیارهای تضمین استقلال اروپا از اشخاص ثالث می‌توانند نقش بیشتری در مناقصه‌های عمومی و یارانه‌های فناوری‌های سبز داشته باشند یا خیر. مراحل تصویب باید تسریع شود و برنامه های توسعه زیرساخت هیدروژن باید به سرعت اجرا شود.

جیانکارلو جیورجتی، وزیر اقتصاد ایتالیا هم اخیرا اعلام کرد که برخی از شرکت‌های این کشور در پی اعمال قانون کاهش تورم واشنگتن، به دنبال انتقال تولیدشان به آمریکا هستند که این یک فاجعه خواهد شد.

اتحادیه اروپا نگران است که طرح 430 میلیارد دلاری واشنگتن با هدف کاهش مالیات برای تولید داخلی در بخش انرژی، ممکن است کسب و کارهای اتحادیه اروپا را به سمت آمریکا جذب کند و به ضرر شرکت‌های اروپایی از جمله کارخانه‌های تولید خودرو شود.

این طرح برای حفاظت از آب و هوا و امنیت انرژی، بزرگترین سرمایه گذاری در مبارزه با گرمایش جهانی در تاریخ ایالات متحده محسوب می شود. این قانون از جمله یارانه برای خودروهای الکتریکی، باتری‌ها و پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر "ساخت ایالات متحده آمریکا" را برنامه ریزی کرده است.

با قانون کاهش تورم (IRA) که بایدن در تابستان امضا کرد، آمریکایی‌ها می‌خواهند میلیاردها یارانه برای خودروهای برقی بپردازند - اما به شرطی که در ایالات متحده مونتاژ شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon