همکاری مالی جدید بحرین و رژیم صهیونیستی
وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی از امضای توافقی با بحرین برای همکاری و تبادل اطلاعات در راستای «مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم» خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، پیوند و نزدیکی میان بحرین و رژیم صهیونیستی هر روز در حال افزایش بوده و این روابط از نمودهای معمول در روند عادی سازی روابط فراتر رفته و به شراکتهای امنیتی، نظامی و اقتصادی توسعه یافته است.
بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی آنچه در این وزارتخانه «کمیته مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم» نامیده میشود یادداشت تفاهمی با کمیته اطلاعات مالی بحرین امضا کرده است.
این وزارتخانه اعلام کرد: این یادداشت تفاهم منجر به تقویت همکاری و تبادل تجارب و اطلاعات مالی میان طرفین برای تقویت مبارزه مشترک با «پولشویی و تامین مالی تروریسم» خواهد شد.
رسانههای رژیم صهیونیستی پس از امضای توافق عادی سازی روابط و ایجاد رابطه میان اسرائیل و بحرین اعلام کردند این توافق فرصتهای زیادی برای فعالیت اقتصادی میان طرفین ایجاد خواهد کرد. با این حال در این میان نگرانیهایی درمورد سوء استفاده از تامین مالی فعالیتهای ممنوعه از سوی اسرائیل که میتواند بر روابط اقتصادی تاثیر بگذارد، وجود دارد.
در همین رابطه «ایلیت اوستروفیتش» رئیس کمیته موسوم به «مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم» رژیم صهیونیستی در مراسم امضای این توافق در منامه اعلام کرد: «از تقویت همکاری و تبادل اطلاعات مالی میان اسرائیل و شرکای بحرینی خوشحال هستم، این اقدام که برای اولین بار انجام میشود ».
در همین راستا، شرکت هواپیمایی خلیج فارس بحرین اعلام کرد که از چهارم ژانویه تعداد پروازهای هفتگی خود به سرزمینهای اشغالی را از 3 پرواز به 5 پرواز افزایش میدهد.
مردم بحرین طی چند روز گذشته در رد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دست به اعتراض زدند. آنها با در دست داشتن پرچمهای فلسطین همبستگی خود را با آرمان و ملت فلسطین اعلام کردند.آنها همچنین شعارهایی از جمله « مرگ بر اسرائیل» سر دادند و هرگونه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد کردند.
در چهارم سپتامبر 2020 بود که رژیم آل خلیفه و رژیم صهیونیستی بر سر عادی سازی روابط به توافق رسیدند؛ مردم مناطق مختلف بحرین نیز در مخالفت با توافق عادی سازی روابط میان منامه - تل آویو بارها با برگزاری تظاهرات، آن را محکوم کردهاند.
بحرینیها به حضور و مداخله کشورهای دیگر در امور داخلی خود اعتراض دارند، در رأس این مداخلات میتوان به حضور رژیم صهیونیستی در صحنه سیاسی بحرین اشاره کرد. روابط و دوستی سران بحرین با آلسعود زمینهساز حضور رژیم صهیونیستی در بحرین است؛ اقدامی که بهزعم کارشناسان خطری برای جهان اسلام و خیانت به آن است.
یک نظرسنجی که حدود دو سال پس از عادیسازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی انجام شده، نشان میدهد که درصد زیادی از مردم بحرین و امارات مخالف هرگونه عادیسازی روابط با این رژیم هستند.
انتهای پیام/