پنتاگون: پرتاب موشکی کره شمالی تهدید مستقیمی علیه آمریکا و متحدانش نیست
پنتاگون اعلام کرد پرتاب موشکی کره شمالی، تهدید مستقیمی علیه آمریکا و متحدانش در منطقه نیست اما تاثیر بی ثبات کننده برنامه نظامی پیونگ یانگ را نشان میدهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، فرماندهی اقیانوس هند-آرام ایالات متحده در بیانیهای اعلام کرد پرتاب موشکی امروز کره شمالی، تهدید مستقیمی علیه آمریکا و متحدانش در منطقه نیست اما تاثیر بی ثبات کننده برنامه نظامی پیونگ یانگ را نشان می دهد.
در این بیانیه آمده است ما از پرتاب های موشکی بالستیک کره شمالی آگاه هستیم و در حال مذاکره مستقیم و نزدیک با متحدان و دوستان منطقهای خود هستیم. ما با ارزیابی پرتاب های موشکی امروز کره شمالی دریافتیم که این رویداد تهدیدی مستقیم علیه حاکمیت و پرسنل نظامی واشنگتن یا متحدان ما نیست اما نشان دهنده تاثیر متزلزل برنامه نظامی غیرقانونی پیونگ یانگ است.
این فرماندهی تاکید می کند که تعهد آمریکا بر دفاع از جمهوری کره جنوبی و ژاپن تخطی ناپذیر است.
ارتش کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی امروز سه فروند موشک بالستیک را به سمت آب های شرقی شبه جزیره کره پرتاب کرد.
وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد هر سه موشک با ارتفاع 100 کیلومتری مسیری حدود 350 کیلومتر را طی کرده است.
براساس این گزارش، پرتاب موشکی امروز کره شمالی، سی و هفتمین پرتاب در سال 2022 است.
این در حالی است که حدود 5 روز پیش مقامات کره جنوبی اعلام کردند دستکم 5 فروند هواپیمای بدون سرنشین کره شمالی، وارد حریم هوایی سئول شده و آن را نقض کردهاند.
رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اظهار کرد در پی این تهاجم، ارتش کره جنوبی بلافاصله واکنش نشان داده و به منظور حفظ حق دفاع از حاکمیت خود، با استفاده از هلیکوپتر حدود 100 گلوله را به سمت این پهپادها شلیک کرده است.
گفتنی است آخرین بار پهپادهای کره شمالی حریم هوایی کره جنوبی را در سال 2017 نقض کرده بودند.
حدود 15 روز پیش نیز کره شمالی برخی آزمایش ها مربوط به مرحله نهایی توسعه یک ماهواره هوشمند نظامی را انجام داد.
کره شمالی پیشتر نیز یک موتور سوخت جامد با رانش بالا را برای توسعه موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد. کارشناسان میگویند این موتور امکان پرتاب سریعتر و متحرکتر موشکهای بالستیک را فراهم میکند.
این در حالی است که تنش ها بین دو کره در شبه جزیره کره همچنان ادامه دارد و از یک سو پرتاب های موشکی و آزمایش های اتمی پیونگ یانگ باعث شدت گرفتن این تنش شده و از سوی دیگر اقدامات سئول در برگزاری رزمایش های مشترک با آمریکا و استفاده از بمب افکن های آمریکایی در این رزمایش ها که مداوم و به صورت سالانه برگزار می شود، بر دامنه این تنش ها می افزاید.
انتهای پیام/