هاشمکندی: مدارکم درست است و مشکلی برای گرفتن پست بینالمللی ندارم
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری به ابهاماتی که پیرامون مدارکش برای حضور در انتخابات و همچنین گرفتن پستهای بینالمللی مطرح شده، واکنش نشان داد.
رسول هاشمکندی سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره ابهامات مطرح شده پیرامون حضورش در انتخابات اظهار داشت: من در نامهای که در گذشته برای کیکاووس سعیدی دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک نوشته بودم، عنوان کردم که سرمربی و مربی اول تیم ملی بودهام که این مسئله از سوی سعیدی تایید شد. خسرو قمری رئیس سابق فدراسیون برای من حکم «مربی» زده بود، در حالی که من در نقش سرمربی حضور داشتم و همه کارهای مربوط به یک سرمربی را انجام میدادم. ضمن اینکه در بازیهای آسیایی هم به عنوان سرمربی اعزام شده بودم.
وی با بیان اینکه کمیته ملی المپیک تنها میتواند روی بازیهای آسیایی و المپیک اظهار نظر کند، ادامه داد: من در مسابقات قهرمانی آسیا در بحرین و میانمار و همچنین رقابتهای جهانی دوحه به عنوان مربی اول حضور داشتم. در واقع رئیس پیشین فدراسیون برای آنکه پول کمتری بدهد، عنوان «مربی» را در حکم اشاره میکرد.
هاشمکندی که یکی از نامزدهای ریاست فدراسیون است، عنوان کرد: اینکه انتخابات با تاخیر انجام میشود، ربطی به من ندارد. بررسی مدارک من کمتر از یک روز طول میکشد. انتخابات 7 ماه به دلیل موضوع دوپینگ در دوره ریاست قمری و پس از آن نیز به دلیل تایید اساسنامه و فرآیند داخلی و انجام ثبتنام و تایید صلاحیتها با تاخیر مواجه شده است.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری درباره مطرح شدن موضوع ابهام در دوپینگش که مربوط به 2 دهه قبل است، گفت: نادو در این باره استعلام لازم را گرفته و موضوع حل شده است. در قانون آمده که این موضوع تا 10 سال قابل پیگیری است، ضمن اینکه محرومت من به مدت 6 ماه در سال 200 و به صورت ملی بوده، نه بینالمللی.
هاشمکندی خاطرنشان کرد: من هیچ محدودیتی برای گرفتن پستهای بینالمللی ندارم. ضمن اینکه مگر قرار است فقط من پست بگیرم؟ این همه نفرات بزرگ در دوچرخهسواری داریم که آنها میتوانند صاحب پستهای خوبی در بخشهای بینالمللی شوند.
وی در پایان گفت: باید به چهار مورد اشاره کنم. اول؛ محدودیتی که ایجاد شده تا قبل از سال 2011 بوده است. دوم؛ محرومیت کمتر از 6 ماه جزو محرومیتهای قطعی نیست. سوم؛ این مسئله در سطح ملی بوده است و نه بینالمللی. چهارم؛ این موضوع به دوران جوانان بازمیگردد که این مسئله نمیتواند مانعی برای کسب کرسی و حضور در انتخابات باشد.
انتهای پیام/