ترخیص اجباری بیماران از بیمارستان های انگلیس

ترخیص اجباری بیماران از بیمارستان های انگلیس

سرویس سلامت ملی انگلیس اعلام کرد در نظر دارد به منظور مقابله با بحران کمبود تخت بیمارستانی، هزاران بیمار را طی هفته های آینده از بیمارستان ها ترخیص کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سرویس سلامت ملی انگلیس(NHS) اعلام کرد در نظر دارد به منظور مقابله با بحران کمبود تخت بیمارستانی، و خالی کردن تخت های اشغال شده در سخت ترین زمستان پیش رو در این کشور، هزاران بیمار را طی هفته های آینده از بیمارستان ها ترخیص کند.

براساس این گزارش، در حال حاضر برخی بیماران در راهروها تحت درمان قرار می گیرند و آمبولانس ها نیز در محوطه بیرونی بیمارستان ها صف کشیده اند تا بیماران را از بخش بستری به بخش اورژانس انتقال دهند. علاوه بر این، پزشکان و پرستاران نیز در بحبوحه کمبود کارکنان درمانی و تخت های بیمارستانی، با چالش ترخیص بیماران مواجه هستند.

دولت در بیانیه ای گفت: در نظر دارد 200 میلیون پوند برای خرید مکان های مراقبتی کوتاه مدت اختصاص دهد تا بیمارانی را که طبق نظر پزشک مراقبت و نیاز پزشکی کمتری دارند، برای مدتی در آنجا تحت مراقبت قرار گیرند.همچنین 50 میلیون پوند نیز به ارتقای تجهیزات موجود اختصاص خواهد یافت.

این طرح، مشابه طرحی است که در دوران همه گیری کرونا در بیمارستان های این کشور اجرا می شد و در آن، تا جای ممکن تخت های بیمارستانی خالی نگه داشته می شد تا در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد.

استیو بارکلی وزیر بهداشت انگلیس در این باره گفت: سرویس سلامت ملی تحت فشار مضاعفی ناشی از شیوع کرونا و آنفلوآنزا قرار دارد و در راس امور عقب افتاده ای که به دلیل همه گیری این بیماری ها و اعتصاب گسترده کارکنان بخش درمان ایجاد شد، زمستان امسال، چالشی بزرگ برای ما محسوب می شود.

این در حالی است که قرار است بارکلی امروز با حضور در پارلمان، به بیان دیگر طرح های خود برای کاهش فشار بر بخش درمان بپردازد.

 
در همین حال، هفته گذشته ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس گفت که کاهش لیست انتظار بیماران برای درمان، یکی از 5 اولویت او برای سال جدید میلادی است. وی تصریح کرد: این هدف ممکن است دیرتر از اهداف دیگر بدست آید.

دولت انگلیس پیشتر از سرمایه گذاری 500 میلیون پوندی بیشتر در سرویس سلامت ملی و مراقبت های درمانی برای ترخیص بیماران خبر داده بود، گرچه حزب کارگر مخالف دولت، معتقد است که اختصاص این رقم هنوز در مراحل اولیه است و برای حل معضلات در زمستان امسال بسیار دیر است.

آمارهای سرویس سلامت ملی نشان می دهد که بیش از 9 تخت از هر 10 تخت بیمارستانی در هفته منتهی به سال نوی میلادی پر بوده  و روزانه 13 هزار تخت توسط بیمارانی اشغال می شود که به لحاظ پزشکی می توانند ترخیص شوند.

سرویس سلامت ملی انگلیس که طی سالیان دراز خدمات درمانی رایگان به مردم کشورش ارائه می داد، از زمان آغاز همه گیری کرونا و اعتصاب گسترده کارکنان درمانی در بخش های مختلف، دچار بحران فزاینده ای شده است.

این در حالی است که روز گذشته روزنامه زوددویچه سایتونگ در مطلبی نوشت: بریتانیا در زمستان امسال بزرگترین موج اعتصابات از دهه 1980 را تجربه می کند. پرستاران، کارکنان پست و راه آهن، مرزبانان و امدادگران وارد عمل شده اند. آنها خواهان دستمزدهای بالاتر برای کنترل افزایش هزینه زندگی هستند. نرخ تورم در بریتانیا حدود ده درصد است.

هنوز پایانی برای این مناقشات کاری و اعتصاب ها در نظر گرفته نشده است . روزی در ژانویه سال جاری نیست که نوعی اعتصاب اعلام نشده باشد. سوناک بیشتر و بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرد. بسیاری از بریتانیایی ها دولت را مسئول هرج و مرج، به ویژه درسیستم بهداشت NHS می دانند. بر اساس نظرسنجی اخیر موسسه یوگو، اکثر پاسخ دهندگان نه تنها نگرانی های پرستاران را درک می کنند، بلکه به وضوح دولت را مقصر اصلی اعتصابات می دانند.

درک مردم انگلیس هم از اعتصابات بسته به بخش متفاوت است. بر اساس بررسی ها، اکثریت بریتانیایی ها از نگرانی های مراقبین و پرستاران حمایت می کنند. از سوی دیگر، این واقعیت که مرزبانان و افسران پلیس کار را متوقف می کنند، با تایید بسیار کمتری روبرو می شود.

سوناک اکنون به گرانت شاپس، وزیر بازرگانی دستور داده است که لایحه ای را برای محدود کردن حق اعتصاب در اسرع وقت ارائه کند. شاپس گفت: دولت باید از حق اعتصاب و همچنین زندگی و معیشت محافظت کند. به گفته وی اگرچه امید به راه حل های دوستانه است، اما به اصطلاح حداقل سطوح ایمنی معرفی خواهد شد. وی تاکید کرد: این حداقل استانداردها برای اطمینان از وجود نوعی خدمات اساسی در زمینه های مهم مانند خدمات بهداشتی، آتش نشانی یا حمل و نقل ریلی در نظر گرفته شده است.

از نظر سیاسی، سوناک بیش از همه یک مشکل دارد: خدمات بهداشتی ملی با بودجه ناکافی NHS به خصوص در فصل زمستان وضعیت گاه فاجعه بار نظام سلامت را نمایان می کند. رئیس انجمن متخصصان فوریت های پزشکی بریتانیا، کالج سلطنتی پزشکی اورژانس (RCEM)، قبلاً هشدار داده است به دلیل ظرفیت ضعیف عرضه در پزشکی اورژانس، ممکن است تا 500 نفر در هفته جان خود را از دست بدهند.

در ادامه این گزارش آمده است: اوضاع در حال حاضر به شدت متشنج است. در زمستان امسال تعداد موارد آنفولانزای بیش از حد متوسط وجود دارد که باید در بیمارستان ها درمان شوند. تعداد مبتلایان به کرونا در کلینیک ها نیز دوباره در حال افزایش است. آمبولانس ها در مقابل بسیاری از اورژانس ها در صف ایستاده اند زیرا امکان پذیرش فوری بیماران وجود ندارد.

به گفته RCEM، زمان انتظار در این زمستان طولانی تر از همیشه است. تنها در ماه نوامبر، تقریباً 38000 نفر مجبور شدند بیش از دوازده ساعت در اورژانس منتظر بمانند تا به بخش بیمارستان منتقل شوند که سه و نیم برابر بیشتر از سال قبل است.

انتهای پیام/     

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon