روایت نشریه "اشپیگل" درباره کمبود داروهای حیاتی در آلمان

روایت نشریه "اشپیگل" درباره کمبود داروهای حیاتی در آلمان

یک هفته نامه آلمانی در گزارشی با استناد به گفته های کارشناسان و مقامات بهداشتی در آلمان از کمبود شدید داروهای حیاتی از جمله داروها برای بیماران سرطانی در این کشور خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی به کمبودهایی در آلمان در زمینه داروهای مهم از جمله داروهای سرطان اشاره کرد.

در این گزارش آمده است: به دلیل تنگناهای تحویل، داروهای بیشتری برای درمان سرطان در آلمان کمیاب می شود. انجمن هماتولوژی و انکولوژی پزشکی آلمان (DGHO) روز دوشنبه اعلام کرد که این کمبود ها در سال 2022 تشدید شده است. "هرمان اینسله"، رئیس اجرایی DGHO گفت: گلوگاه‌ها و کمبودهای دارویی برای سال‌ها وجود داشته است، اما قطعاً در حال حاضر در حال افزایش است.

به گفته وی علل به وجود آمدن این شرایط مختلف است. مشکلاتی در تولید و به دلیل وابستگی به زنجیره های تامین در خارج از کشور هم زمان با افزایش تقاضا وجود دارد. در برخی موارد این مشکل وجود دارد که داروها به دلایل اقتصادی از بازار خارج می شوند.

داروهایی که بیش از همه تحت تأثیر این کمبودها قرار دارند داروهایی هستند که سال ها در درمان سرطان استفاده می شوند. به گفته DGHO، این داروها شامل داروی سرطان سینه تاموکسیفن و ناب پاکلیتاکسل است که برای سرطان سینه، سرطان پانکراس و سرطان ریه نیز استفاده می شود. داروهای حمایتی برای بیماران سرطانی مانند آنتی بیوتیک ها و کاهش دهنده های اسید اوریک نیز تحت تأثیر تنگناهای عرضه قرار گرفته اند.

ماتیاس بکمن، از انجمن آلمانی زنان و زایمان هم در این باره گفت: تنگناهایی به ویژه در مورد داروهای استاندارد وجود دارد و جایگزین ها همیشه برابر نیستند و می تواند عوارض جانبی قوی تری داشته باشد. به گفته وی اگر عوارض جانبی خیلی زیاد باشد، زنان به سادگی درمان را متوقف می کنند. وی تاکید کرد: این وضعیت همچنین بر روابط بین پزشکان و بیماران تأثیر می گذارد وی تاکید کرد: . رابطه اعتماد ما با بیماران به دلیل تنگناهای تحویل دارو برای همیشه مختل شده است.

برنهارد وورمن ، مدیر پزشکی DGHO هم در این باره گفت: که سال گذشته، از حدود 200 داروی سرطان تایید شده در آلمان، حدود 10 دارو به شدت مفقود شده بودند. نگرانی این است که گلوگاه عرضه ای که جبران نشده باشد به کمبود تامین تبدیل شود و این برای ما وحشتناک است.

در سال های اخیر یک ثبت نام برای تنگناهای تحویل ایجاد شده است. وورمن خواستار راه اندازی سایت های تولید بیشتر در اروپا در دراز مدت شد. ب ه گفته توماس سوفرلین، عضو هیئت مدیره انجمن سرطان آلمان، نظارت باید گسترش یابد. وی تاکید کرد: ما واقعاً به یک سیستم هشدار زودهنگام پیشگیرانه و گزینه های مناسب برای جلوگیری از هرگونه کسری عرضه که ممکن است در زمان مناسب ایجاد شود نیاز داریم..

در ادامه این گزارش آمده است: به غیر از داروهای سرطان، کمبود برخی داروهای دیگر نیز در آلمان وجود دارد. به عنوان مثال، اخیراً برخی از تب برها یا آنتی بیوتیک های به سختی در داروخانه ها در دسترس بودند. داروخانه ها و اتحادیه های کارگری جهانی شدن را علت تنگناها می دانند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط انجمن داروسازی vfa انجام شده است، حدود 68 درصد از سایت‌های تولید مواد فعال به مقصد اروپا در آسیای مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند. اگر مشکلات تولید، آلودگی یا توقف تولید در این کشورها وجود داشته باشد، این می تواند آلمان را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

موسسه فدرال داروها و تجهیزات پزشکی (BfArM) در حال حاضر بیش از 300 گزارش از تنگناهای عرضه را با حدود 100000 داروی تایید شده در آلمان فهرست می کند ، با این حال، جایگزین هایی برای بسیاری از داروهای کمیاب وجود دارد. این نهاد تأکید می کند که یک گلوگاه تحویل نباید هم زمان یک گلوگاه تأمین باشد.

اخیراً برای داروهای کودکان مانند تب بر و شربت‌های سرفه کمبودهایی در آلمان ایجاد شده است. برخی از داروهای بزرگسالان نیز تحت تأثیر این شرایط قرار گرفتند. در واکنش به این شرایط دولت فدرال می خواهد قانون تدارکات را تغییر دهد. به گفته وزارت بهداشت، هدف گسترش زنجیره تامین است به طوری که وابستگی به برخی تولیدکنندگان کاهش یابد.

اخیرا بیمارستان‌های آلمان هم نسبت به افزایش تنگناها و کمبودها در داروهای مهمی مانند آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای سرطان و داروهای اورژانسی برای حملات قلبی و سکته هشدار می‌دهند.

جرالد گاس، مدیر عامل انجمن بیمارستان‌های آلمان (DKG)چندی پیش در این باره گفت: تنگناهای تحویل روزافزون به صورت فزاینده ای باعث ایجاد مشکلات بزرگ حتی در بیمارستان‌ها می شود.

انجمن حمایت از کودکان آلمان هم چندی پیش با توجه به کمبودها و محدودیت‌های شدید کلینیک‌های کودکان در این کشور خواستار برنامه اضطراری فوری مالی برای بهبود شرایط این مراکز درمانی شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon