مستند "زندگی پس از مرگ"، حاصل زحمت سالها گفتوگو با معتادان و مبتلایان به HIV است
کارگردان مستند "زندگی پس از مرگ" میگوید سوژهای را پیدا کرده که پس از ترک اعتیاد، افراد بسیار زیادی را نیز از دام این بلای بزرگ بیرون کشیده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عاطفه جعفری کارگردان مستند "زندگی پس از مرگ" با بیان اینکه چندین سال با افرادی که اعتیاد داشته و یا ترک کرده بودند و بعضاً مبتلا به HIV بودهاند مصاحبه و گفتوگو کرده است، گفت: این مستند با رویکرد امید به زندگی و با هدف کم کردن اعتیاد و HIV در جامعه به دنبال سوژههای خاص و امیدبخش است.
وی ادامه داد: در میان مصاحبههای خود به فردی برخورد کردم که علاوه بر اینکه خودش ترک کرده، حدود 3 الی 4 هزار نفر را هم ترک داده و به آنها غذا و لباس داده است؛ در واقع کسی که میتوانست با شرایط بدی در جامعه زندگی کند و پایان ناخوشایندی داشته باشد، با برگشت دوباره به زندگی توانسته با امید دادن به افراد جامعه بسیاری از آنها را نجات دهد. او حتی به نقطهای میرسد که با توسل به اهل بیت و شهدا تصمیم میگیرد به عنوان مدافع حرم آماده شود، دوره میبیند و تا مرز شهادت نیز پیش میرود. به همین دلیل تصمیم گرفتم فیلم او را بسازم.
این بانوی مستندساز درباره شعار سیزدهمین دوره جشنواره عمار اظهار کرد: «فیلمسازی برای زنان قطعاً سختتر است، اما من به عنوان یک زن محجبه فیلم ساختهام و این فیلم دیده شده است و من با همین پوشش در ساعات مختلف شبانه روز با افراد معتاد تصویربرداری داشتم و چادر مانع فیلمسازی من نشد. در واقع با حجاب هم میتوان مستند ساخت و کارگردانی کرد.
کارگردان مستند "زندگی پس از مرگ" در رابطه با پاسداشت نادر طالب زاده در این دوره از جشنواره گفت: حاج نادر از بزرگمردان مملکت ما بود و شاید اگر او نبود بسیاری از قصهها در سینمای دفاع مقدس روایت نمیشدند.
او در ادامه به رشد جشنواره عمار در بخشهای مختلف اشاره کرد و گفت: جشنواره عمار مختص به حوزه دفاع مقدس و انقلاب نیست؛ مثل کار من که در این جشنواره دیده شد و هدفش امیدآفرینی برای جامعه بود؛ در واقع جشنواره همهجانبه کارها را نگاه میکند و از هر موضوعی که به محکم شدن پایههای انقلاب کند، حمایت میکند.
انتهای پیام/