اتحادیه اروپا به بزرگترین واردکننده ال‌ان‌جی در جهان تبدیل شد

اتحادیه اروپا به بزرگترین واردکننده ال‌ان‌جی در جهان تبدیل شد

نشریه فایننشال تایمز با استناد به داده های ریفینیتیو در گزارشی اعلام کرد که خرید گاز طبیعی مایع (LNG) توسط کشورهای اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل ۵۸ درصد افزایش یافت و این بلوک را به اولین واردکننده سوخت در جهان تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، نشریه فایننشال تایمز روز دوشنبه با استناد به داده های ریفینیتیو در گزارشی اعلام کرد که خرید گاز طبیعی مایع (LNG) توسط کشورهای اتحادیه اروپا در سال 2022 نسبت به سال قبل 58 درصد افزایش یافت و این بلوک را به اولین واردکننده سوخت در جهان تبدیل کرد.

سال گذشته، واردات LNG اتحادیه اروپا به 101 میلیون تن رسید که از واردات چین، ژاپن و کره جنوبی پیشی گرفت.

خرید ال‌ان‌جی اتحادیه اروپا معادل 137 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی بود که فقط سه میلیارد متر مکعب کمتر از حجم عرضه شده توسط روسیه در سال 2021 بوده است.

در نتیجه، این بلوک 24 درصد از واردات LNG جهانی را در این دوره به خود اختصاص داد. در عین حال، سهم ژاپن و چین به ترتیب 17 درصد و 15 درصد بود، در حالی که کره جنوبی 11 درصد از واردات LNG جهان را به خود اختصاص داد.

بر اساس گزارش اندیشکده بروگل، اکنون LNG حدود 35 درصد از کل عرضه گاز اتحادیه اروپا را تشکیل می دهد که نسبت به 20 درصد ثبت شده در سال 2022 افزایش نشان می‌دهد. به گفته این اندیشکده، سهم گاز روسیه از 40 درصد به 15 درصد کاهش یافته است.

در سال 2021، گاز روسیه حدود 45 درصد از واردات اتحادیه اروپا و نزدیک به 40 درصد از کل مصرف این بلوک را تأمین می‌کرد. با این حال، عرضه گاز روسیه به این منطقه از زمان آغاز عملیات نظامی مسکو در اوکراین و موج تحریم‌های اتحادیه اروپا به طور مداوم کاهش یافته است.

این وضعیت در اوایل ژوئیه و پس از اولین مورد اختلال در عرضه روسیه به تعدادی از کشورهای اتحادیه اروپا، به شدت بدتر شد که دلیل آن مسائل مربوط به تعمیر و نگهداری توربین خط لوله پس از تحریم ها بود. سپس خط لوله نورد استریم در ماه سپتامبر منفجر شد و از کار افتاد.

در دسامبر، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) هشدار داد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا در صورتی که اقدامات قاطع‌تری برای بهبود بهره‌وری انرژی انجام ندهند با کمبود احتمالی 27 میلیارد متر مکعب گاز در سال 2023 مواجه خواهند شد.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه