نگهداری ۴۰۰ خودروی توقیفی ‌و بلاصاحب در پارکینگ‌های استان مرکزی‌


نگهداری 400 خودروی توقیفی ‌و بلاصاحب در پارکینگ‌های استان مرکزی‌

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تشریح آخرین وضعیت موتورسیکلت و خودروهای توقیفی رسوبی و بلاصاحب در استان مرکزی گفت: ۴۰۰ خودروی توقیفی رسوبی و بلاصاحب در پارکینگ‌های استان مرکزی وجود دارد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان مرکزی، سیدعبدالمهدی موسوی با اشاره به وضعیت پارکینگ خودروها و موتور سیکلت‌های توقیفی اظهار داشت: در مرکز استان شش پارکینگ وجود دارد که تعداد 10 هزار و 237 موتورسیکلت و هزار و 400 خودرو توقیفی رسوبی و بلاصاحب در آن‌ها موجود می باشد.

وی افزود: از این تعداد موتور سیکلت تعداد یک هزار و 800 مورد از آنها با اجرای حکم قطعی به فروش رفته است و از مابقی آن که حدود 8 هزار و 500 موتورسیکلت بوده که اکثرا مربوط به سال 98 و ماقبل آن هستند یا فاقد پلاکند، یا پلاک مخدوش دارند و به طور کلی از نظر پلیس امکان شناسایی مالکین آن ها وجود نداشته است که از این تعداد 7 هزار و 200 موتورسیکلت شناسایی و با قطعیت حکم دادگاه، فرآیند فروش و اسقاط آنها انجام می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: در سنوات گذشته، انبار اموال تملیکی استان به دلایل مختلف از وضعیت نابسامانی برخوردار بود که در جهت عمل به منویات و فرمایشات ریاست قوه قضائیه مبنی بر ساماندهی فوری و مناسب انبارهای اموال تملیکی و با تعامل و هم‌افزایی خوبی که میان دادگستری، اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان صورت گرفت امسال آسیب شناسی خوبی انجام شد و نزدیک به 85 درصد از اموالی که مربوط به سال گذشته و ماقبل آن بود با تسریع در صدور احکام و آراء قضایی تعیین تکلیف شد.

موسوی تصریح کرد: برخی از اموال تملیکی از طریق مزایده به فروش رسید و برخی دیگر که قابلیت استفاده نداشتند به جهت جلوگیری از رسوب‌گذاری امحاء شد، در مجموع شاهد تجهیز و روند مطلوب استانداردسازی انبار اموال تملیکی برای نگه داری و تعیین تکلیف کالاهای ضبط شده هستیم.

وی با اشاره به کالاها و اموال ضبط شده سال گذشته گفت: 80 درصد اموال و کالاهای ضبط شده داخل این انبار مربوط به سال گذشته بود که با نظارت دقیق و مستمر دادستان مرکز استان و نماینده دستگاه قضایی تمامی اموال شناسنامه‌دار شد و در فرآیند صدور احکام قضایی و اجرا قرار دارند و به لحاظ ظاهری نیز نظم و نسق خوبی در انبار حاکم شده است اما تا رسیدن به شرایط مطلوب و مورد قبول دستگاه قضا فاصله زیادی دارد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: یکی از گلوگاه‌های مفسده‌خیز را وجود انبارهای غیراستاندارد برشمرد و ادامه داد: هم اکنون در بحث ترخیص و تعیین و تکلیف کالاها در انبار سازمان اموال تملیکی عزم‌ جدی وجود دارد و تمام مسئولان مجدانه در حال فعالیت هستند تا اقدامات نتیجه مطلوبی داشته باشد.

موسوی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین رویکردهای دستگاه قضا مطابق سند تحول و تعالی قوه قضائیه و از تاکیدات محوری ریاست معظم قوه قضائیه، صیانت از اموال مردم، تعیین تکلیف کالاها در انبار تملیکی، جلوگیری از رسوب کالاها و تخلیه انبارها به منظور جلوگیری از تضییع حقوق عموم شهروندان و بیت المال است.

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon