نگرانی مهاجران در آمریکا از قربانی شدن در خشونت‌های مسلحانه

نگرانی مهاجران در آمریکا از قربانی شدن در خشونت‌های مسلحانه

نتایج اطلاعات جمع آوری شده از سوی دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد مهاجران ساکن در این ایالت نگرانی زیادی درباره قربانی شدن در خشونت‌های مسلحانه دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج اطلاعات جمع آوری شده از سوی دانشگاه کالیفرنیا که در اختیار رویترز قرار داده شده، نشان می دهد مهاجران ساکن در این ایالت نگرانی زیادی درباره قربانی شدن در خشونت‌های مسلحانه دارند.

براساس نتایج این تحقیق، 32 درصد از مهاجران آسیایی و 23 درصد از مهاجران آمریکای لاتین که در کالیفرنیا زندگی می کنند، نگرانی زیادی درباره قربانی شدن در خشونت های مسلحانه دارند که این رقم سه برابر نگرانی شهروندان آمریکایی است.

همچنین حدود 9/3 درصد از مهاجران آسیایی، 5/6 درصد از مهاجران کشورهای آمریکای لاتین و 12 درصد از مهاجران سفید پوستی که در کالیفرنیا زندگی می کنند، در خانه های خود اسلحه دارند. علاوه بر این، به طور کلی حدود 17/6 درصد از مردم کالیفرنیا با هر سابقه‌ای، اسلحه دارند.

بر این اساس، جنایات متعدد هفته اخیر در کالیفرنیا و کشته شدن دستکم 18 نفر طی 3 روز در این ایالت، نگرانی زیادی را در بسیاری از مهاجران ایجاد کرده است.

همچنین مهاجران معتقدند آزاد بودن حمل سلاح و فرهنگ استفاده از سلاح در مکان های عمومی و نیز همه گیری تیراندازی های مرگبار و جمعی، به شدت جامعه مهاجران آسیایی-آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است.

روز گذشته بر اثر تیراندازی مرگبار در دو مکان مختلف در شهر ساحلی «هاف مون بی» در شمال کالیفرنیا، دستکم 7 نفر جان خود را از دست دادند.

این تیراندازی دو روز پس از تیراندازی مرگبار دیگری در شهر پارک مونتری در جنوب کالیفرنیا رخ داد که در آن دستکم 11 نفر کشته و 9 نفر زخمی شدند. در میان کشته شدگان این دو حادثه، مهاجرانی از کشورهای مکزیک و چین بودند.  

فرماندار کالیفرنیا اعلام کرد که برای دیدار با قربانیان تیراندازی پارک مونتری به بیمارستانی در آنجا رفته بود که از طریق تلفن از تیراندازی در هاف مون بی مطلع شده است.

وی سپس در توئیتی نوشت: تراژدی پشت تراژدی.

گفتنی است در 21 روز نخست سال جدید میلادی، 38 مورد تیراندازی مرگبار در سراسر آمریکا رخ داده است. تیراندازی مرگبار یا جمعی به آن دسته از تیراندازی ها گفته می شود که در آن 4 نفر یا بیشتر البته به جز فرد ضارب کشته شوند.

فعالان و حامیان کنترل سلاح در آمریکا امیدوار بودند که ریاست‌جمهوری جو بایدن بتواند موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از خشونت با اسلحه در این کشور شود ولی با گذشت حدود دو سال از ریاست‌جمهوری بایدن این امیدها به یأس و سرخوردگی تبدیل شده است.

بایدن نیز مانند رؤسای جمهور قبلی آمریکا دستورات اجرایی متعددی را برای جلوگیری از خشونت با اسلحه صادر کرد ولی قانون مربوط به بررسی سوابق خریداران سلاح در سنای آمریکا رد شد.

فعالان و حامیان مقابله با خشونت اسلحه در آمریکا از بایدن خواسته‌اند فشار بیشتری را بر کنگره وارد کند تا نمایندگان اقدامات قاطع‌تری را اتخاذ و اجرا کنند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon