رشد ۱۲ درصدی تولید محتوا در سیزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمارخوزستان
عضو شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمارخوزستان گفت:امسال درزمینه تولیدمحصولات مستند، موشنگرافی و فیلمهای داستانی نسبت به پارسال، رشد ۱۲ درصدی داشتیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، جشنواره مردمی فیلم عمار که پس از اتفاقات سال 1388 شکل گرفت و تا به امروز عمر 13 سالهای را پشت سر گذاشته، یکی از رویدادهایی است که نسبت به دیگر جشنوارههای فیلم که در کشورمان برگزار میشود، تفاوتهایی دارد.
یکی از مهمترین تفاوتهای این جشنواره، صفت مردمی بودن آن است که در عنوان کلی آن به چشم میخورد. در این مسیر، جشنواره عمار تلاش کرده با درگیرکردن آحاد مختلف مردم از اقصی نقاط ایران، در فرآیند فیلمسازی و تماشای فیلم، رویکرد متفاوتی را در پیش گرفته و از این طریق سبد فرهنگی خانوار را با محصولاتی نزدیک به گفتمان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی غنیتر کند.
در این باره عضو شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمار خوزستان، در حاشیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار استان خوزستان گفت و گو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: سیزدهمین جشنواره فیلم عمار خوزستان با رویکرد زن ایرانی آغاز به کار کرده است.
شهرام رستمیفر با اشاره به شعار این جشنواره گفت: شعار این جشنواره "زن قهرمان و ایران قوی" است؛ اکران های مردمی این جشنواره در خوزستان شروع شده و بنا داریم به زن های قهرمان و نخبه استان بپردازیم و از مدت ها قبل بررسی ها لازم در این خصوص انجام شده است.
رستمی فر با بیان اینکه 102 نخبه زن خوزستانی را شناسایی کردیم که از بین آنها 27 نفر را که با معیارهای ملی مطابقت داشته، انتخاب و در اختتامیه جشنواره عمار از آنها تجلیل می شود، اظهار داشت: ماهیت این جشنواره مردمی است و فارغ از دستگاه های دولتی است. نقطه بارز این جشنواره نسبت به جشنواره های دیگر بحث اکران های مردمی است.
عضو شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمار خوزستان با اشاره به اینکه جشنواره «عمار» وابسته به مردم است گفت: جشنواره عمار برخواسته از انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه با بیان اینکه جشنواره عمار از چهارم بهمن شروع شده و تا هفتم بهمن در سینما اکسین اهواز برگزار میشود، گفت: پاسداشت زنان قهرمان و نخبه خوزستان، بزرگداشت مرحوم حجت الاسلام المسلمین سیدمحسن شفیعی، نادر طالب زاده و تقدیر از زنان نخبه خوزستان جزو برنامه های جشنواره در این چهار روز است. همچنین بیش از 80 فیلم، مستند و نماهنگ در جریان برگزاری جشنواره عمار در چهار شب اکران می شود و در حاشیه این جشنواره، کارگاه های آموزشی از قبیل خبرنویسی، سواد رسانه و سایر برنامهها برگزار می شود.
رستمی فر با اشاره به اینکه جشنواره عمار رویش های زیادی در بعد فیلم سازی داشته است گفت: امسال در زمینه تولید محصولات مستند، موشن گرافی و فیلم های داستانی نسبت به پارسال، رشد 12 درصدی داشتیم و توانستیم در بیشتر مدارس و مساجد آثار را اکران کنیم. پارسال 700 اثر به جشنواره عمار ارسال شد که این رقم امسال به 782 مورد افزایش یافته و 15 اثر آن به مرحله نهایی جشنواره راه یافته است. از این 15 اثر چهار اثر در قالب مستند، انیمیشن و موشن گرافی است.
وی در ادامه با بیان اینکه اعضای مناطق محروم خوزستان و خانواده های شهدا جزء مهمان های هرشب این جشنواره هستند گفت: تاکنون در این دو شب 16 فیلم کوتاه، مستند، و نماهنگ اکران شده که فیلم تروکاژ مورد علاقه بیشتر مردم بوده است.
به گزارش تسنیم، شب گذشته سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار استان خوزستان با استقبال کم نظیرمردم اهواز مواجهه شد. در این مراسم از زنان برگزیده این استان ، توسط مادران و همسران شهدا با تقدیم قاب عکس و قطعه آیی از لباس های شهدا از تلاش های آنها تقدیر به عمل آمد. رونمایی از کتاب زنان جبهه جنوبی خاطرات زنان پشتیبانی جنگ اهواز، با حضور خانواده شهدا و تدوین گر این کتاب خانم نرگس اسکندری از جمله از مراسمات این جشنواره بودند.
انتهای پیام/735/