توسعه کشت "جلبک دریایی" منجر به کاهش ۲.۶ میلیارد تنی CO۲ خواهد شد

توسعه کشت "جلبک دریایی" منجر به کاهش 2.6 میلیارد تنی CO2 خواهد شد

گسترش پرورش جلبک دریایی می‌تواند به کاهش تقاضا برای محصولات کشاورزی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به مقدار ۲.۶ میلیارد تن CO۲ در سال کمک کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یک مطالعه جدید از دانشگاه کوئینزلند نشان می‌دهد که گسترش کشت جهانی جلبک دریایی می‌تواند امنیت غذایی، از دست دادن تنوع زیستی و چالش‌های تغییرات آب و هوایی را برطرف کند. جلبک دریایی یک جایگزین پایدار برای رفع نیاز روزافزون جهان به غذا و مواد است.

اسکات اسپیلیاس؛ سرپرست تیم تحقیق گفت: جلبک دریایی دارای پتانسیل تجاری و زیست محیطی زیادی به عنوان یک غذای مغذی و یک واحد ساختمانی برای محصولات تجاری از جمله خوراک دام، پلاستیک، الیاف، گازوئیل و اتانول است. مطالعه ما نشان داد که گسترش پرورش جلبک دریایی می‌تواند به کاهش تقاضا برای محصولات کشاورزی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به مقدار 2.6 میلیارد تن CO2 در سال کمک کند.

earth نوشت، این مطالعه پتانسیل کشاورزی 34 گونه جلبک دریایی مهم تجاری را با استفاده از مدل مدیریت زیست کره جهانی ترسیم کرد. نتایج نشان داد که اگر 10 درصد رژیم غذایی انسان با محصولات جلبک دریایی جایگزین شود، می‌تواند از تخصیص 110 میلیون هکتار زمین برای کشاورزی جلوگیری کند و نقش مؤثری نیز در کاهش مصرف آب در کشاورزی داشته باشد.

محققان همچنین وجود میلیون‌ها هکتار اقیانوس را شناسایی کردند که در آن کشت جلبک می‌تواند توسعه یابد. محققان می‌گویند، بیشترین سهم اقیانوسی مناسب برای پرورش جلبک دریایی در کشور اندونزی یافت شده و استرالیا نیز بیشترین پتانسیل و تنوع گونه‌ای جلبک را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon