ایجاد یک دولت کوچک در معاونت علمی برای رفع چالش‌های دانش بنیان‌ها

ایجاد یک دولت کوچک در معاونت علمی برای رفع چالش‌های دانش بنیان‌ها

سرپرست حوزه ریاست معاونت علمی از تشکیل یک دولت کوچک برای رفع چالش‌های حوزه علم و فناوری با پُرکردن خلاهای موجود و کمک گرفتن از شرکت‌های دانش‌ بنیان خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست کشت و صنعت‌های بزرگ ایران توسط ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

در این نشست که با هدف هم‌افزایی فناوران و شرکت‌های بزرگ حوزه امنیت غذایی و کشاورزی برگزار شد؛ علیرضا خاکدامن؛ سرپرست حوزه ریاست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان ریاست جمهوری پس از استماع مشکلات، چالش‌ها، انتقادات و پیشنهادات شرکت‌ها و فناوران فعال در حوزه کشت و صنعت و امنیت غذایی، گفت: معاونت علمی برای حل این مشکلات قصد دارد از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در مجموعه‌های دانش‌ بنیان استفاده و چالش‌ها را با راهکارهای فناورانه و دانش‌ بنیان حل کند.

سرپرست دفتر حوزه ریاست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار کرد: رویکرد جدید معاونت علمی ورود به همه حوزه‌های مبتلا به برای دولت است که می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی و تدوین استانداردهای لازم راه حل‌هایی برای رفع مشکلات کشور ارائه دهیم.

خاکدامن گفت: معاونت علمی در دوره جدید قصد دارد یک دولت کوچک ایجاد کند تا همراستا، همقدم و هم‌فکر با دولت، برای رفع برخی مشکلات گام بردارد. چون ما معتقدیم که دولت به دلیل حجم بالای کارها و مشکلات موجود نمی تواند برای رفع برخی چالش‌های حوزه علم و فناوری ورود و چاره‌سازی کند؛ اما اگر معاونت علمی بتواند با پر کردن خلاهای موجود و کمک گرفتن از شرکت‌های دانش‌بنیان این کار را انجام دهد، قطعا اتفاقات خوبی در کشور خواهد افتاد.

وی با تأکید بر اینکه بخش کشاورزی نیز از موضوعات مورد توجه معاونت علمی است، گفت: قرار بود وزارت جهاد کشاورزی 100 هزار هکتار گلخانه را تا پایان سال ایجاد کند؛ از آنجایی که این کار دشوار است و نیاز به ورود سرمایه‌های مردمی دارد درصدد آمدیم که پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی ارائه دهیم.

خاکدامن با اشاره به پیشنهاد معاونت علمی به وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیشنهاد دادیم که 100 هکتار از این گلخانه‌ها را در اختیار ما قرار دهند تا گلخانه‌ای با استانداردهای لازم راه اندازی کنیم؛ به این واسطه راه‌حل‌ها، زیرساخت‌ها، بومی سازی نهاده‌ها، هوشمندسازی و … در این متراژ از گلخانه توسط دانش بنیان‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سرپرست دفتر حوزه ریاست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: این یک کلان رویه‌ای است که معاونت علمی به دنبال آن بوده تا مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه تامین منابع تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 به زودی محقق خواهد شد، گفت: با کمک این تبصره که درخصوص اجازه شرکت‌ها و سازمان‌های توسعه تابعه برخی وزارتخانه‌ها برای کمک به سرمایه‌گذاری در برنامه‌های تحقق رشد و تولید، صادرات کالا و خدمات، حمایت از ساخت داخل و طرح‌های توسعه‌ای توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی، است، قطعاً این اقدامات شتاب خواهد گرفت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon