بازخوانی دیدگاه امام خامنه‌ای درباره اغتشاشات اخیر به بهانه عفو گسترده

بازخوانی دیدگاه امام خامنه‌ای درباره اغتشاشات اخیر به بهانه عفو گسترده

اگر نظام جمهوری اسلامی ایران پیشرفت کند و در دنیا جلوه کند، لیبرال دموکراسی دنیای غرب باطل خواهد شد. چالش اساسی امروز کشور، چالش پیشرفت و ارتجاع است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، رهبر معظم انقلاب اسلامی از تاریخ 11 مهرماه 1401 که اولین موضع‌گیری را در قبال اغتشاشات در دانشگاه افسری نیروی انتظامی بیان کردند تا دیدار با مداحان در تاریخ 22 دی ماه نکات مهمی را در خصوص قضایای اخیر مطرح کردند که با کنار هم چیدن این نکات یک منظومه به دست می‌آید.

مطالعه گزاره‌های اصلی این منظومه، ابعاد و اهداف طراحی و نقشه دشمن را به صورت دقیق مشخص می‌کند و همچنین علت به نتیجه نرسیدن این طراحی نیز بیان می‌شود. بر همین اساس تبیین این منظومه و گزاره‌های اصلی آن در رسانه‌ها بسیار مهم است. البته این تبیین باید اقناع‌کننده و به دور از هرگونه شعارزدگی و سطحی‌نگری و به دور از تکرار صرف بیانات رهبری باشد.

با توجه به اینکه فضای کشور همچنان متاثر از این قضایاست تبیین این منظومه باید با طراحی دقیق و هوشمندانه رسانه‌ای و به صورت مستمر باشد. هر یک از رسانه‌های اعم از رسانه ملی، مطبوعات و خبرگزاری‌ها و همچنین شبکه‌های اجتماعی ظرفیت‌های خاص خود را دارند که اگر تبیین به صورت منطقی و عقلانی و همراه با الزامات کار حرفه‌ای رسانه‌ای باشد قطعاً تاثیرگذار خواهد بود.

گزاره‌های اصلی در منظومه بیانات رهبر انقلاب

برنامه‌ریزی و طراحی: اغتشاشات اخیر با برنامه‌ریزی و یک جنگ ترکیبی بود. قضایای اخیر خیلی عمیق و با برنامه‌ریزی بود. مسئله حجاب و کشته شدن یک دختر بهانه بود.

طراحان اصلی و پشت صحنه: آمریکا، رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی، برخی کشورهای اروپایی و برخی مزدوران منطقه‌ای پشت سر این اغتشاشات بودند. نقش آمریکا روشن بود. چگونه انسان هوشمند احساس نکند که پشت صحنه این حوادث دست‌های دیگری در کارند، سیاست‌های دیگری درکارند؟

علت این طراحی و برنامه‌ریزی: مقابله با حرکت رو به پیشرفت کشور، مقابله با نقاط قوت کشور، حرکت به سمت پیشرفت شتاب گرفته است. نارسایی‌ها و مشکلات را انکار نمی‌کنیم اما باید تحلیل واقع‌بینانه داشت. هم واقعیات خوب را دید و هم واقعیات بد. اگر جمهوری اسلامی و این نظام پیشرفت کند، رونق بگیرد و در دنیا جلوه کند، لیبرال دموکراسی دنیای غرب باطل خواهد شد. چالش اساسی امروز کشور، چالش پیشرفت و ارتجاع است.

نقاط قوت کشور: امنیت، حرکت علمی،رونق و رشد تولید

اقدام و طراحی دشمن از موضع ابتکار یا انفعال؟: اقدام دشمن از روی انفعال و واکنش بود و نه ابتکار. دشمن از پیشرفت ایران و حرکت‌های بزرگ نگران است. آنها از ایران قوی و مقتدر هراس دارند. مشکل اصلی دشمن، اقتدار و استقلال و ایستادگی ایران است.

ابزار دشمن در این طراحی: در رأس اقدامات دشمن تبلیغات و پروپاگاندا بود. مهم‌ترین شیوه دشمن جعل و دروغ‌پردازی است. دشمن به دنبال تسلط بر مغزهاست. غربی‌ها می‌خواهند در تبلیغات‌شان اینگونه وانمود کنند که نظام جمهوری اسلامی رو به زوال است.

راه مقابله با تبلیغ دشمن:تنها راه مقابله با تبلیغ و وسوسه دشمن، جهاد تبیین است. علاج وسوسه ایجاد شده در نوجوانان و جوانان، باتوم نیست، تبیین است. جهاد تبیین یعنی قبل از انکه دشمن محتوای غلط و انحرافی دروغ درست کند، محتوای دارای حقیقت و صحیح در ست شود و به ذهن جوان ها منتقل شود.

نقشه جامع دشمن اما محاسبه غلط: در اغتشاشات اخیر نقشه دشمن جامع بود ولی محاسبه او غلط بود.

چرا نقشه جامع بود؟: چون همه عواملی را که می‌تواند برای اخلال و تخریب به کار گیرد، به کار انداخت. عامل اقتصادی، وضعیت اقتصادی و معیشتی خوب نیست. عامل امنیتی، غوغای ایران‌هراسی در دنیا، همراه کردن برخی عناصر داخلی با انگیزه‌های مختلف، و تبلیغات فراگیر در ماهواره‌ها و فضای مجازی.

چرا محاسبه غلط بود؟

خیال می‌کرد ملت ایران به خاطر مشکلات اقتصادی با نقشه براندازی و تجزیه‌طلبی همراهی می‌کند.

خیال می‌کرد با فحش و بددهنی و اهانت می‌تواند مسئولان کشور را منفعل کند.

خیال می‌کرد با وسوسه و هیاهو می‌تواند مسئولان سطح بالای کشور را دچار اختلاف کند.

خیال می‌کرد می‌تواند با دلارهای نفتی فلان کشور مزدور اراده جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار دهد.

خیال می‌کرد با تشویق چند عنصر خودفروخته برای پناهنده شدن، جوان‌های ما ناامید می‌شوند.

آیا قضایا تمام شده است؟: نباید مغرور شویم، نبایم غفلت کنیم و بگوئیم قضایا تمام شده و از میدان عقب برویم. دشمن را دست کم نگیریم.

چه زمانی دشمن مایوس می‌شود؟: تنها زمانی دشمن مایوس می‌شود که شما قوی شوید. کشور باید قوی شود. هدف‌های بزرگ نیازمند کارهای بزرگ و تحولی است. کارهای تحولی در عرصه‌های مختلف. سازندگی‌های بزرگ، قانون‌گذاری‌های کارآمد، کارهای مهم قضائی و کارهای مربوط به سیاست خارجی.

سه شرط پیشرفت و قوی شدن: سرعت عمل در احساس تکلیف، خطرپذیری برای ورود به میدان‌های بزرگ، و حرکت به هنگام و در لحظه نیاز. اگر این سه شرط رعایت شود، پیشرفت قطعی است. دفاع مقدس یک نمونه بارز تحقق این سه شرط است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon